Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni svaki tt radi isto.. Evo vec par meseci unazad. Niti losije niti bolje,konstantno srednje zalosno.

@vojkan
Cenis da ceka black zbog amoleda? Ja sve mislim da je zbog nocnog citanja ;)

Ne cenim nego znam :D ta štrokava siva ima oduvek, ja sam koristio tt2 na amoledima :)

Inače meni tt radi konstantno dobro otkad sam isključio avatare (pre toga je malo štucao scroll a i gubi se prostor u četvorci). Skoro su mi otkazale notifikacije ali evo sad na novom romu zvone opet, izašlo mi je da si me tagovao.

Poslednja izmena:
@vojkan
Cenis da ceka black zbog amoleda? Ja sve mislim da je zbog nocnog citanja ;)

Zna Vojkan :d posto i on voli amolede, pa kad gledas tu sivu osecas se kao da nemas amoled, a kao satro dark tema...

Sad nemas Amoled, sta sviras qrcu :) Upravu je @Septimus zandja koja radi dobro a da nije Pro je 4.8.3

Može li apk da se edituje i da se ubaci crna? Pro verzija se više ne osvežava tako da neće biti pregažena ako je izvodljivo izmeniti je.

4.9.5 verzija od juče izgleda da nema problema, ne koči i ne drlja procesor na 80% kao 4.9.4, štaviše radi nikad brže.

Pa i 4.9.4 je radila mesec dana, a onda naprasno prestala da radi. Riknulo je mnogima pa ti saberi dva&dva ;)

Ako nakon nekog vremena brlja. Najbrža popravka je brisanje keša.
Meni lepo radi 4.9.5, nakon toga. Nije brljavio.

Kod mene i posle brisanja bilo isto. Nesto su to oni zbrljali momacki.

Predjoh i ja na 4.9.5. Radi fino za sad. Uvijek me je nerviralo sjeckanje pri skrolu ali to je izgleda dozivotna boljka Androida. Dako L ispravi stvari...

Ove notifikacije sa strane su mi praktične na Pro (4.5.2) verziji. Može li tako nešto na 4.9.5?
Screenshot_2014-10-30-19-23-15-picsay.jpg

Meni ne rade uopšte a ti hoćeš još sa strane :D

Mnogo tražim? :D Dobro. Ćutim. :)

Sto se sjeckanja tice meni samo sjecka TT nista drugo na Androidu. Na onim kilometarskim postovima na XDA pogotovo stavljenim u tagove neke, to je Boze ucuvaj.

Mogu brisati $ do ujutru, isto sve, posle 10 minuta krene zabadati. ***, bice bolje nadamo se. Ja se samo pitam jesu l' oni svjesni ovoga pa ne znaju da urade, ili kod njih nema problema dok tstiraju ili nesto trece.

Imam osjecaj da su i stavili apliakciju da bude Free iz razloga pritisaka sa strane dok se placala, sad na miru mogu da rade jer je app Free. :)

Sta je sa tt i forumom. Ne pokazuju se nove poruke dok ne udjes u odgovarajucu temu ? Lol

Sta je sa tt i forumom. Ne pokazuju se nove poruke dok ne udjes u odgovarajucu temu ? Lol
Takođe, izmalerisao sam ga da mi sad radi dobro kad ono vidim ja niko ne piše na forumu. Uđem u temi normalno novi postovi... U sunce ti..

Nešto se čudno dešava kod mene juče i prekjuče... Kad otvorim bench forum na Tapatalk-u i odem na "Vremensku liniju", za 24h jedva da mi prikaže 7-8 novih poruka. Bukvalno kao da je na ovolikom forumu bila jedna jedina nova poruka na svaka dva-tri sata.

Isto. Vidim u onom kao privjuu post koji je kao poslednji, a kad uđem u temu ima još postova nakon toga.

Ista situacija i kod mene ali izgleda da su sredili to.

Ne znam, često ulazim preko TT-a, retko preko kompa.

Tapatalk mi uzasno radi na mobilnom netu, ni jedan forum mi se ne otvara odmah nego dobijam neku toast poruku pa moram po nekoliko puta da otvaram forum/temu kako bi se ucitalo. Na wifi sve radi normalno. Ima li jos neko ovih problema? Ne znam da li je to zbog budjave "pametne mreze" kod Telenora ili je do Tapatalk-a.

Možda da obrišeš proxy ako već nisi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno