Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni ne stižu notifikacije.

Мени стижу, али касне по 10-15 минута...

Meni radi, i sada sam ih iskljucio, jer kada počne telefon i tablet da zvone poludim.

Mada sam imao jedan period od nedelju dana između menjanja romova da mi nisu stizale, i posle se vratilo u normalu.

Poslednja izmena:
Meni radi, i sada sam ih iskljucio, jer kada počne telefon i tablet da zvone poludim.

Mada sam imao jedan period od nedelju dana između menjanja romova da mi nisu stizale, i posle se vratilo u normalu.
Ja sam promenio telefon, možda zbog toga? :D

Nemam pojma, meni je to jedini put da nisu radile, i odjednom su same od sebe proradile.

I meni nisu radile od 4.9.5 i precesljam podesavanja i vidim da je izabrano once per forum, prebacim na once per discussion or message i sad rade najnormalnije.

Stavio sam all notification da vidim šta će biti.

Nista @The PunisheR, dzabe sam citirao? Sa TT se ocigledno ne zna nista, meni ovako radi za sad i nediram nista, do daljnjeg.

Izgleda da su povukli ovaj zadnji update zbog mnogo losih komentara. Ja imam americki playstore i jos uvek nemam obavestenje za update a i da ima sigurno ga ne bih uradio.

Код мене прорадиле нотификације, односно не касне више :)
Како, зашто појма немам. :d

Sad mi se vuče kao prebijena mačka plus nema notifikacije.

Sad mi se vuče kao prebijena mačka plus nema notifikacije.
Мени ради добро, само сада ми свака нотификација стигне по 5-6 пута
Хаос [emoji1] [emoji1] [emoji1]

To se meni desilo pre 5 dana. Ponavlja mi iste not po 5 puta :)

Jel ste vi to svi na 5.0 pa zato nudi ili? Posto ja nemam nikakav update za TTalk(4.4.4.)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno