Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je APN? Imam tu Telenor internet i Telenor mms. Da obrišem internet ili samo proxy stavku?

Poslednja izmena:
Gde je to podešavanje, izgleda da mi ništa ne ide danas? Nexus 5, lollipop.

Imam isti problem i mnogo se nerviram.

Poslednja izmena:
Settings, pa kliknes na more (ispod data usage), i ides na cellular networks i tu ces videti apn

Poslednja izmena:
Jao hvala ljudi, da li je moguće [emoji2]

Radi idealno sada...

Imate pivo od mene

PS:

Pošto se internet generalno ponaša kao tapatalk na default podešavanjima, samo se kod tapatalka to ovako manifestuje, možda bi bilo dobro da se ovo podešavanje negde istakne ili napravi nova tema (nisam pratio šta sve postoji), jer je sigurno da 95% ljudi nema ovo podešeno kako ste rekli.

Meni sada internet napolju radi duplo bolje.

Hvala još jednom.

Poslednja izmena:
Значи, не радим апдејт :)

Mene nervira što je naslov teme na desnoj strani, a tu obično skrolujem palcem i zaklanjam naslov

+ se jedva vidi unread tema, + ubacili ove avatare (koji su mi isključeni) pa sad jedna tema zauzme mnogo više po visini itd... vratio 4.9.5 iz backupa :)

Ne apdejtujte niposto, pogledajte na sta ovo lici, uzas, neko se zezno žešće, ne razumem samo zašto je ovaj meni sa desne strane, katastrofa.

d95c13ccde0965ffd8842d568adbb363.jpg

Poslednja izmena:
Ima i dark tema, ali ne zna se koja je gora.

Ma da ali ovo izgleda lepše, ali treba da se skoncentrišeš da pronađeš šta ti treba, naziv podforuma gde je bio pre naziv teme, je višak, uopšte ne treba da to stoji. Plavi heder odvlači pažnju, i čini tekst teško čitljivim. Sve u svemu, katastrofa.

Popljuvali su ovaj update i na Google Play.

Da TT ima alternativu drugacije bi se mamlazi ponasali.

Naglasili su naslov podforuma što uglavnom nije bitno a naslov teme zavukli ispod palca. Alal im stručnjaci. Izgleda da i oni imaju zaposlene koji sebi održavaju radno mesto time što ispravljaju nešto čemu nije potrebna ispravka

Poslednja izmena:
Dobro sam video temu da znam da ne apdejtujem.

Šta rade..

A realno, ne postoji nijedna slična, a dovoljno dobra aplikacija.

Meni je čak ovo kako tapatalk sve drži lako dostupno i pregledno na jednom mestu bolje od desktop varijante praćenja foruma.

Na play story kod mene nema ničeg novijeg od 4.9.5. Upravo sam isključio automatski apdejt, za svaki slučaj :)

Ja se *****ao pa updejtovao..Katastrofa je blaga reč!!!

Brzo će to promeniti. To jest ako čitaju komentare. Nema ko im nije udelio 1 zvezdicu

Prilozi

• uploadfromtaptalk1417456286739.png
    uploadfromtaptalk1417456286739.png
    246.5 KB · Pregleda: 184
To stoji da je lakše i lepše gledati forum preko tt-a nego preko pc-a.

Toliko cesto se desi da novije verzije aplikacija baguju da sam odavno iskljucio cak i notifikacije za update-ovanje.
Update-ujem tek kada vidim da nesto ne radi ili resetujem tel pa sam primoran da instaliram noviju verziju . :)

Toliko cesto se desi da novije verzije aplikacija baguju da sam odavno iskljucio cak i notifikacije za update-ovanje.
Update-ujem tek kada vidim da nesto ne radi ili resetujem tel pa sam primoran da instaliram noviju verziju . :)
Uradiš backup preko titanium-a i onda nisi više primoran :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno