- Učlanjen(a)
- 06.06.2012
- Poena
- 229
Skinite lepo poslednju pro verziju, ako je niste kupili onda narodnu i vozi.
4.6.2?
Upravu je lik, Pro verzija radi dobro.
Poslednja izmena:
Skinite lepo poslednju pro verziju, ako je niste kupili onda narodnu i vozi.
Ne znam kako vam je pro verzija ostala na 4.5.2 kad ima novija al dobro.
Meni dok ova 4.6.2 radi više se ne cimam oko TT.
To ti nije do TT-a već do podesavanja na forumu. Tako je meni podeseno na jednom.Druze ti si jos i dobar. Ja imam od 4 fotuma na tt jedan koji me automatski subscribuje na svaku temu u kojoj odgovorim i nema sanse to da iskljucim!! Doduse ios platforma je u pitanju ali problem postoji
Naravno samo mi je čudno da vam nije prijavio novu verziju koja se pojavila još u maju. Dok radi ne diraj...
Koju verziju play stora imas, meni nije izbacivao nikakav update za TT, sve do pre nekoliko nedelja kad je play stor dobio neki update i od tad vec druga verzija TT cim neko prijavi da je izaso update, proverim i uredno imam i ja. A pre toga je bilo drugima izadje update uredno, mani sipak. Cisto da vidim da nije do toga.Pa da, i meni je to malo čudno, vidim imaju nove verzije. Baš kao što kažeš, dok radi ništa ne diram.![]()
Posto se na poslu kacim na wifi preko proxy-a i autorizacije, kako da namestim Tapatalk da radi preko proxy-ja? Ima li neki plugin ili neko drugo resenje?
Cekaj, kako sad 5.0.31 kad je juce izasla 4.9.5?Mozes sa vidis u manage apps/PS pise koja je verzija. Meni je sad 5.0.31. Bas me zanima da'l ima to veze, ako ima neko da nedobija update ako moze bas da proveri.
Mislim na verziju play stora.Cekaj, kako sad 5.0.31 kad je juce izasla 4.9.5?
Isto. Inače, nikad brze nije radio.I meni je verzija Play Store-a 5.0.31
To ti nije do TT-a već do podesavanja na forumu. Tako je meni podeseno na jednom.
Meni se baš sviđa novi izgled.Isto. Inače, nikad brze nije radio.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari