Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
4.9.5 pocela obecavajuce, stucnula par puta i na kraju glavi kao i 4.9.4.
Back to 4.8.3.

Poslednja izmena:
Septimus jarane back to 4.6.2 Pro i nema yebade [emoji12]

Kakve su vam to verzije? Ja imam plaćen 4.5.2 i ne nudi mi nove verzije.
Radi bez ikakvih problema.
EDIT: Našao na marketu 4.9.5, sad imam obe.

Poslednja izmena:
Ja imam 4.5.2 Pro verziju i nemam nikakvih problema. Na tabletu mi je verzija skinuta sa Google Play-a, takođe nema problema, jedino što se žale ljudi na reklame koje se pojavljuju u verziji sa GP-a, ali meni ne smeta.

Ne znam kako vam je pro verzija ostala na 4.5.2 kad ima novija al dobro.
Meni dok ova 4.6.2 radi više se ne cimam oko TT.

Imam sledeći problem. Na jednom forumu koji posećujem preko tapatalka skrolovanje mi nenormalno secka. To je počelo iznenada i samo na jednom forumu, drugi rade bez problema. Čak je i skoro bio update tapatalka ali je problem ostao. Kada udjem na taj forum sve je super dok ne uđem u prvu temu. Onda kreće seckanje i ne prestaje ni u listi ni u temama. Šta bi to moglo da bude?

Druze ti si jos i dobar. Ja imam od 4 fotuma na tt jedan koji me automatski subscribuje na svaku temu u kojoj odgovorim i nema sanse to da iskljucim!! Doduse ios platforma je u pitanju ali problem postoji

Druze ti si jos i dobar. Ja imam od 4 fotuma na tt jedan koji me automatski subscribuje na svaku temu u kojoj odgovorim i nema sanse to da iskljucim!! Doduse ios platforma je u pitanju ali problem postoji
To ti nije do TT-a već do podesavanja na forumu. Tako je meni podeseno na jednom.

Poslednja izmena:
Naravno samo mi je čudno da vam nije prijavio novu verziju koja se pojavila još u maju. Dok radi ne diraj...

Ne znam kakve žalbe opet, kod mene na 4.9.5 i nemam ni najmanji problem.

Pa da, i meni je to malo čudno, vidim imaju nove verzije. Baš kao što kažeš, dok radi ništa ne diram. :)
Koju verziju play stora imas, meni nije izbacivao nikakav update za TT, sve do pre nekoliko nedelja kad je play stor dobio neki update i od tad vec druga verzija TT cim neko prijavi da je izaso update, proverim i uredno imam i ja. A pre toga je bilo drugima izadje update uredno, mani sipak. Cisto da vidim da nije do toga.

Imam onu najnoviju verziju PS-a, gde je promenjen izgled, sve je zeleno. A TT sam skinuo mislim dok je jos bila stara verzija PS-a, ali mislim da nisam dobio nikakav update. Više koristim Pro verziju koja mi je na telefonu.

Ja redovno dobijam update-e i uvijek mi je stajalo na auto-update. Neće više. :)

Mozes sa vidis u manage apps/PS pise koja je verzija. Meni je sad 5.0.31. Bas me zanima da'l ima to veze, ako ima neko da nedobija update ako moze bas da proveri.

Nudi meni, 4.9.5, pravio brljotine, ali sam mu izbrisao keš i za sada je pristojno.

Zec i grm
tapa.jpg

Elem ova "nova" mi nikako ne leži ali ćeramo se još.

Meni lepo radi i 4.9.5, ali ja sam na 4.6.2 pro dok ne dodje neki novi redizajn ili ga bas momacki srede, mozda i ubace black temu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno