Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja naprimer ne mogu bez avatara. Ni ne gledam nick nego avatar, tako poznajem ko je ko. A nervira me kad neko promeni avatar...

^ +1

Cim vidim sundjer Boba, odma pomislim: "Jaoooo opet onaj Pablo" :)

Da nije pobrljavio ad block-er?

Па иако ТТ не би требало да има рекламе, без ад блокера се може понкоја провући...

Ja i dalje na starom tabletu koristim TT ver. 2 koja radi super.
Danas sam stavio KitKat na drugi tablet i skinuo TT v 4.9.4. Videcu, mozda i ovde stavim ver. 2 koju imam kao apk. :)

Da li neko zna kako obrisati istoriju traženja foruma na Pro verziji TT-a? Možda sam se loše izrazio, u polju za pretragu kada ukucam naziv foruma on ostaje zapamćen, moje pitanje je kako obrisati istoriju pretrage?

Hm sad mi se desava nesto totalno cudno sa TT. Izbacuje mi s vremena na vreme notifikaciju za teme u kojima niti sam ucestvovao u konverzaciji, niti sam sub-ovan na njih, niti me neko citirao i sl. Gledam po settings-u i sve podeseno kao i pre. Cudno, moze neki help? :D

Да ли вам је штиклирано recommended discussions?

Sto sa ovim silnim verzijama 4+ toliko problema, dok stara ver. 2 radi kao sat i nista jos ne fali? I nema reklame? Lepo izgleda na tabletu i na mobu. Sada iz nje kuckam i jedno sto nema je Tapatalk ID, da pri novoj instalaciji ucita sve forume koji se prate (u ver. 2 mora ručno svaki da se doda). Big deal. ;)

Ima i verzija 2 Tapatalk ID sigurno, pročešljaj je malo bolje. Meni često nije učitavala slike i gif-ove pa sam odustao od nje. I kad se vratim povremeno na nju uvek pokušam swype-om da promenim stranicu al neće, mora da se menja ili na vrhu ili na dnu. :D

Poslednja izmena:
Да ли вам је штиклирано recommended discussions?
Jok, samo subscriptions je stikliran. Mada kad sam instalirao TT morao sam 2x da odstikliram recommende discussions i forums, posto prvi pit nije prihvatio. Mozda se nesto zabagovalo tad, sad ce padne reinstall pa cu vidim kako ce se ponasa.

Pre par dana uradih update tapatalka na androidu...covece koliko unakaradise program dusa me boli!!! Na iosu je jos dobar ali i tu ima bubica kojekakvih

Vratih na prethodnu verziju, klizi i lepo radi. Pojma nemam sta je moglo da se desi i da prestane da sljaka.

Zar je uopste bila 4.9.0? Mislim da je islo 4.83->4.94

i kod mene 4.9.4 .... tuga! Ima na onaj TTalk v2 da se vratim, jos je i najbolji bio!!

Ovaj novi TT jad secka kao lud. Dok ovo pišem.

Evo izašao 4.9.5. U changelog-u pise: Many crash fixes.

Opet isto. Vratite na berziju v2 i ne dirajte nista yebemu ljeljak :mad: Drljaju mi 4 CPUa ko da je najmocnija 3D igrica :smash:

Skinite lepo poslednju pro verziju, ako je niste kupili onda narodnu i vozi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno