Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Može im se, jer nemaju konkurenciju i zato se to događa ***
v4.9.5 meni radi ok

Meni od sinoć i na 4.5.2 pro i na 4.6.2 pro puca kad otvaram, i jedino radi ako clearujem cache prvo.

Ne znam ni koji model imam, ali mi već dva dana izbacuje da je prekinuo sa radom. Jedino kada stignu notifikacije uspem da otvorim.

Uradi Clear Data.
Mislis u opcijama app "obrisi kes" ?
I ja sam do juče koristio 4.5.2 Pro verziju i nisam imao nikakvih problema. Međutim, u poslednjih par dana mi se dešavalo nekoliko puta da neće da otvori TT. Brisanje podataka aplikacije rešava problem samo na kratko.
Instalirao sam verziju 4.9.5 sa GP, ta verzija mi je i na tabletu i za sada nema nikakvih problema.

Meni od sinoć i na 4.5.2 pro i na 4.6.2 pro puca kad otvaram, i jedino radi ako clearujem cache prvo.
Isto tako, kad obrisem kes onda hoce da pokrene ali odmah sledeci put ponovo nece sem kad ako idem na pristiglu notifikaciju...

Drugari najbitnije mi je sto u 4.5.2 i 4.6.2 ima opcija edit, cut... to ni na jednoj verziji nisam video :(

^ Edit i Cut imas u svakoj verziji jer ne zavise od TT vec OS-a. ;)

Ne znam kako vama 4.6.2 ne radi, ali od prvog puta kada je neko juče prekjuče počeo da se žali, a evo vidim i danas meni radi. Ne brišem cache, ni data, ni ništa.

TT je tuga od aplikacije, tesim se vec neko vreme da mi je slab fon i zato mi se desavaju raznorazne gluposti. Probam pre neki dan na S4 active i uverim se da ljudi kukaju ovde sa pravom, podjednako lose radi kao i kod mene, cak kod mene manje zapinje pri skrolovanju. Da ne pominjem usput sitne gluposti tipa, search u portret modu neradi, bez ikakvog pravila nekad neucita iz prve teme u kojima si komentarisao i sl.

TT je tuga od aplikacije, tesim se vec neko vreme da mi je slab fon i zato mi se desavaju raznorazne gluposti. Probam pre neki dan na S4 active i uverim se da ljudi kukaju ovde sa pravom, podjednako lose radi kao i kod mene, cak kod mene manje zapinje pri skrolovanju. Da ne pominjem usput sitne gluposti tipa, search u portret modu neradi, bez ikakvog pravila nekad neucita iz prve teme u kojima si komentarisao i sl.
Ugasiš avatare i lepo ide scroll

Ne znam, bacio sam pasulj na krevet i uspelo :D

Videću da nadjem apk, da ti dam :)

Ja nemam pojma sta oni vise izvode, nikako ne stavljati ni ovaj najnoviji apdejt

aeff9a72acfa12f326ba6ed88eb1f1f3.jpg

Upropastili su TT. Izbacili su browse foruma, pa te kartice, moderacija ne radi... Kao da su rešili da nam se zgade pa da neko ponovo napravi forum app.

Ovaj novi update,isto ko stari katastrofa.Idu iz jednog promašaja u drugi.

Sta je ovo...gde je nestala opcija browse? Ne mogu da se snadjem sa ovim karticama!

Zabada ovaj Tapatalk samo tako, uopšte mi ne osveži teme tj pristigle odgovore...

Pišem kao ludak po forumu i tek kasnije provalim da postovi nisu poslati iako meni u app stoje kao da su poslati. Wtf?

Pišem kao ludak po forumu i tek kasnije provalim da postovi nisu poslati iako meni u app stoje kao poslati. Wtf?

Opet forum ne radi kako treba, nije baš za sve kriv tapatalk :)

Kod mene je i dalje 4.9.5 verzija i nema apdejta izgleda da su povukli tu novu verziju tt.

Nije tapatalk kriv što se forum raspada, ništa ne radi.

Vise mi tapatalk ne izbacuje koliko ima ne procitanih tema u brojeva na forums kartici, ne znam dal je do tapatalka ili do foruma sto baguje sad

Ver 4.9.5 savrseno mi radi na fonu i tabletu. Klizi. Smooth. Rade notifikacije. Na drugom tabletu imam ver. 2 koja takodje odlicno radi. Ovo i drugi mogu da potvrde.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno