Mislis u opcijama app "obrisi kes" ?Uradi Clear Data.
I ja sam do juče koristio 4.5.2 Pro verziju i nisam imao nikakvih problema. Međutim, u poslednjih par dana mi se dešavalo nekoliko puta da neće da otvori TT. Brisanje podataka aplikacije rešava problem samo na kratko.
Instalirao sam verziju 4.9.5 sa GP, ta verzija mi je i na tabletu i za sada nema nikakvih problema.
Isto tako, kad obrisem kes onda hoce da pokrene ali odmah sledeci put ponovo nece sem kad ako idem na pristiglu notifikaciju...Meni od sinoć i na 4.5.2 pro i na 4.6.2 pro puca kad otvaram, i jedino radi ako clearujem cache prvo.
Ugasiš avatare i lepo ide scrollTT je tuga od aplikacije, tesim se vec neko vreme da mi je slab fon i zato mi se desavaju raznorazne gluposti. Probam pre neki dan na S4 active i uverim se da ljudi kukaju ovde sa pravom, podjednako lose radi kao i kod mene, cak kod mene manje zapinje pri skrolovanju. Da ne pominjem usput sitne gluposti tipa, search u portret modu neradi, bez ikakvog pravila nekad neucita iz prve teme u kojima si komentarisao i sl.
Probao i to, malo poboljsa situaciju na oba fona, ali idalje je to daleko od smooth osecaja. Na S4 sam sve zivo pogasio, imao preko giga slobodnog rama u trenutku koriscenja TT i dzabe idalje zapinje, sitno, ali zapinje. :/Ugasiš avatare i lepo ide scroll
^ Edit i Cut imas u svakoj verziji jer ne zavise od TT vec OS-a.![]()
Ne znam kako vama 4.6.2 ne radi, ali od prvog puta kada je neko juče prekjuče počeo da se žali, a evo vidim i danas meni radi. Ne brišem cache, ni data, ni ništa.
Zašto ne vidim ništa u meniju? Kakav raspad majko mila.
Sad na ovoj bijeloj ko da u Sunce gledam heheTako je na lp. Prebaci na svetlu temu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari