Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam svakako uključio parental control na svim uređajima, da ne bi neko ko ne treba slučajno naleteo na te kanale i te filmove u video klubu. Sad vidim da ni kod mene to ne radi.
 
Newsflash za obnovu ugovora:
prva ponuda 3 meseca - odbio sam
slao mejlove, zivkali me - ponudili 4 meseca - odbio sam
danas otisao do poslovnice, porazgovarao lepo, radnica kaze poslacu ja nalog da vas pozovu i da vam ponude bolje uslove, pozvali su me posle minut i ponudili 8 meseci 50% popust - prihvatio.
Ja pet
 
Sad ušao u video klub i dorcel ne radi baš kako si opisao, mada sam ušao samo da proverim inače mene ti kanali ne zanimaju.
A da su titlovani?;)

Ne rade, zapravo, oko 2 meseca već. Samo bacim ponekad pogled u video klub šta radi a šta ne, ni ja ih ne gledam. Bih ja ali retko kad mogu doći do TV ekrana a još ređe ostati sam pred njim.:LOL:
 
I dalje aktuelno da posle mesec dana od raskida ugovora new user i 12m dinar ?

Nije mi jasno sta oni pokusavaju,pecaju neobavestene?

Sto bih pristao na manje od 12m ako lepo raskinem i posle pauze full promocija
 
Zato što mnogi ne mogu da budu mesec dana bez usluga. Plus sveopšta lenjost korisnika da se "cimaju".
 
Ali nece ni svima dati 12 meseci za 1 din. Ja prvi to nisam dobio (samo 6 u mom slucaju) iako neki moji sugradjani jesu.
Najvise smeta pijačni način poslovanja.
 
I kod mene kada sam uzimao prvi put davali su promociju 12 meseci po dinar za sve pakete (samo internet ili u paketu sa televizijom etc ) , ja sa dobio 12 meseci po dinar a moj komsija je dobio samo 6 meseci . Mislim da moras da gledas ugovor kada potpisujes sta 'tacno' pise . Ako im pise na sajtu 12 meseci dinar , samo to trazi i dobices. Meni istice internet pa razmisljam sta da radim . jeftinije me izadje da uzmem paket 2 godine besplatna televizija i 150-10 nego samo internet 50-5 (koji je 2000 dinara ) > . Neverovatno su digli . Da imam opcije presao bih kod drugog zbog toga sto su puno digli cene . Posto samo oni imaju optiku to mi je sto mi je ... Ako pocnu da me zavlace kada budu doneli ugovor , ili u ugovoru nepise tacno sta smo se degovorili precicu na wireless internet nekoliko meseci pa cu da vidim , sta posle . Ovde kod nas ima internet wireless 40-6 1400 dinara . Ali im ping nije najbolji ...
 
Imal i neko sličan problem kao ja ? Od danas popodne nemam opcija vraćanja niti video kluba na move uređaju. Stalno mi javlja da nemam internet konekciju. Naravno da sam probao sve varijante ( i reset i menjanje kablova i menjanje portova) ali ništa. Nalazim se u Novom Sadu i na staroj sam Kopernikusovoj mreži. Danas popodne je bilo jake grmljavine u blizini pa ne bih isključio ni uticaj neke munje, ali internet na kompu mi radi, TV kanali rade, SupernovaOTT na kompu sve radi...Jedino što nisam uradio je da zovem podršku.
 
Jel mora da se ide lično u poslovnicu da se traži raskid ugovora ili može da se podnese zahtev sa registrovanog mejla?
 
Potpisati zahtev za raskid u poslovnici.
 
Ima li neko da koristi Eon van mreze na SN internetu? Poceo je bas da me nervira problem sa brzinom ka sbb serverima. Pada cesto na 4-6Mb pa Eon secka i koci. Morao sam da spustim kvalitet na 4Mb. Ako neko ima slican problem neka javi posto ce popodne da me zovu pa da im kazem da nije problem samo u mom mestu.
Meni traje dugo prebacivanje sa programa na program, čak do 5 sekundi
 
Oni su "poznati " po "jako dobrim i stabilnim " internetom i " jako dobrom " korisničkom podrškom .🤬
 
Ma meni radi kako treba veci deo dana. Brzo menja kanale,sam internet je dobar nema padova brzine. Jedini je problem u rutiranju saobracaja izmedju SN i SBB+a ponekad. Doduse u ppslednje vreme je ok jer sam ih zvao milion puta i konacno se javio neko iz napredne podrske.
 
Kao backup imam A1 kućni net i orion tv aplikaciju,pa sam izvuci zaključak koliko sam zadovoljan.Prijavljivanje problema mail-om= kao da ništa nisam napisao.Ako jednu običnu glupost ne mogu pet dana da reše,da mi puste brzinu koju imam po ugovoru,šta onda reći za neke komplikovanije probleme...
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno