Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I meni to nude, samo što ja koristim na tri tv-a i jedan mesec 50%.Alternativu imaš neku ili su samo oni u tvom kraju? Ne računam adsl. Da znam šta gde nude, pa da se malo femkam...

I meni to nude, samo što ja koristim na tri tv-a i jedan mesec 50%.Alternativu imaš neku ili su samo oni u tvom kraju? Ne računam adsl. Da znam šta gde nude, pa da se malo femkam...
Ja sam otišao kada mi je ostalo manje od mesec dana do kraja ugovora i podneo zahtev za raskid. Odeš u poslovnicu, kažeš da hoćeš da raskineš sa njima :D potpišeš, sutra te zovu i nude 6 po 50%.
Imam alternativu ali ništa bolje od ovog trenutno nažalost. Čekam sbb ali izgleda da ću morati da sačekam dve godine...

Koristim samo jedan tv, tako je, bio je 80/8, sada bi trebalo 150/10 kako piše na ugovoru. Dobio 6 meseci 50%, posle toga tako nešto oko 3300, onaj osnovni paket.
Ja imam nov paket i ugovor , 6 meseci 50% paket tvM 150/10 posle 3799 din
Neverujem daje paket 150/10 3300din za tu cifru nudila ali brzina 80/8

Zasto je Klasik TV na supernovaott.rs u SD-u? Mislim razumem da je na kablu ako nemaju kapaciteta, ali zasto i na OTT-u, tamo mogu da stancaju koliko god HD kanala zele...

Šta je ovo? Tolike kiše i programi počeli da niču kao pečurke?
Dajte ljudi neki bloker, imam 200+ kanala koje sam pogledao samo "u prolazu".

Ubaceni novi kanal B1 br 50
Super PLAN TV ponuda je bogatija za još jedan kanal – B1 kanal
Ukoliko ste ljubitelj šopinga sigurni smo da je B1 pravi kanal za vas.
B1 je prvi specijalizovani televizijski kanal, jedinstven na ovim prostorima, čiji je program u potpunosti posvećen prodaji - 24 časa dnevno. Gledaoci će imati mogućnost da gledaju i kupe širok asortiman najrazličitijih proizvoda (garderoba, nakit, aksesoari…).

B1 kanal je na raspolaganju korisnicima svih Super TV paketa, na poziciji 50, kao i korisnicima MOVE N GO aplikacije. Dodatne funkcionalnosti MOVE N GO aplikacije su: Gledaj unazad 7 dana, Pauziraj.

Link: https://mojasupernova.mts.rs/a1578/...informacije/Novi-TV-kanal-u-nasoj-ponudi.html

Da li neko ima listu svih frekvencija na kojima se emituju kanali na Supernova kablovskoj?

Ja koristim EON za SBB mrezu na SN internetu i radi bez problema. Povremeno prikaže na blokadu zbog provajdera, ali posle par klikova i prebacivanja na neki drugi kanal slika se pojavi.
Radi li sad?
Što se gledalo, gledalo se.
Mislim na kanale da geoblokom.

Nekako se baš potrefilo da su prestali da rade dan posle ta dva posta, kao da je neko pročitao :)
Ne radi više.

Naravno da je pročitao. I nije ovo prvi put.
Ranije kad kanali nisu radili, ipak su se dole pojavljivale sličice prilikom premotavanja. Sada ih nema, što ukazuje da su poboljšali blokadu.
Tako nam i treba, kad ne umemo da držimo jezik za zubima.

Uopšte nije isključeno da je zaista tako.Moj primer kod supernove,
Hbo promocija koja je trebala da traje godinu dana, traje i dalje a ugovorna obaveza mi ističe u utorak. U sistemu im uopšte ne stoji da imam statičku javnu, a imam je dve godine, i najbolje uopšte mi je nisu naplaćivali. Tako da nije nemoguće da im neke stvari promaknu...

Ma svakako ide novi ugovor i ovo što sam napisao je sada nebitno inače ne bih ni pisao. Pa nisam toliko lud da im serviram na tanjiru :)

Ma zezam se malo, opušteno. Nisu oni BIA da mogu sve da proveravaju, valjda?:unsure:
Ozbiljno, ako ima neki "propust" iz kog se izvlači korist, ne treba nikad javno obelodaniti, može putem PM-a. Nikad ne znaš ko te špijunira.:cautious:

Ima li neko iskustva sa koriscenjem usluga nakon isteka ugovora, u smislu da ne zeli da potpisuje novi ugovor na 2 godine.
Da li mogu da mi ukinu uslugu ukoliko ne potpisem novi ugovor? Kakva je tu pravna regulativa sto se toga tice?
Edit: Naravno, nastavicu da placam mesecne racune kao i do sada.

Ugovor ne može da istekne sam od sebe.
Kad ti istekne ugovorna obaveza, nastavljaš sa korišćenjem usluga, ali po većoj ceni.
Proveri u cenovniku koliko košta paket koji koristiš bez UO.

Kako mislis ne moze da istekne sam od sebe? Posle 2 godine od zakljucenja, sta je to nego istekla ugovorna obaveza.
U poslovnici su mi rekli da bih placao 3800 mesecno za super plan 3.

Nije ni nastao sam od sebe, već tvojim činjenjem. Izrazio si volju za zaključenjem i stavio potpis, ne? Isto to treba da uradiš ako želiš raskid.
Prosto nečinjenje po isteku ugovora na određeno, 2 godine u ovom slučaju, ne znači raskid. To znači da i dalje nastavljaš korišćenje njihovih usluga prema ugovoru na neodređeno.

@Der Schnitter U pravu si. Ali ne zelim totalni raskid ugovora. Pitanje je u stvari da li mogu da sankcionisu ukoliko ne zelim potpisivanje novog ugovora ali hocu da nastavim koriscenje usluga i placacu vecu cenu van ugovorne obaveze.

Nemaju pravo da prisile ikoga na potpisivanje novog ugovora, ne boj se. Po ugovoru na neodređeno nastavljaš da koristiš usluge po većoj ceni ali isto možeš da odjaviš usluge kad hoćeš bez penala za prevremeni raskid.

E upravo je to bila moja ideja. Na ovako mizernu ponudu koju su mi ponudili i vezali bi me na 2 godine, stvarno nema smisla pristajati.

Mišljenja mnogih ovde na forumu su da treba preći kod konkurencije po isteku ugovora na 2 godine kako bi koristili te "pogodnosti" ili raskinuti sa provajderom, sačekati mesec dana, pa ponovo potpisati sa istim kako bi te tretirali kao novog korisnika i dali veće beneficije.

Da, ali caka je sto trenutno u mom mestu nemam opciju za bolji net a potreban mi je zbog posla.
Iako je kotur optike zamotan na banderi ispred moje kuce, i dalje dobijam odrican odgovor za tehnicke mogucnosti.
Zahvaljujem na razmeni misljenja i vasim odgovorima :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno