Ja sam otišao kada mi je ostalo manje od mesec dana do kraja ugovora i podneo zahtev za raskid. Odeš u poslovnicu, kažeš da hoćeš da raskineš sa njimaI meni to nude, samo što ja koristim na tri tv-a i jedan mesec 50%.Alternativu imaš neku ili su samo oni u tvom kraju? Ne računam adsl. Da znam šta gde nude, pa da se malo femkam...
Ja imam nov paket i ugovor , 6 meseci 50% paket tvM 150/10 posle 3799 dinKoristim samo jedan tv, tako je, bio je 80/8, sada bi trebalo 150/10 kako piše na ugovoru. Dobio 6 meseci 50%, posle toga tako nešto oko 3300, onaj osnovni paket.
To si u pravu kanali koje nikad ne gledamo. Ćuti bar će korisnici imati razlog da raskidaju ugovore kada ih kasnije pogase 😁Šta je ovo? Tolike kiše i programi počeli da niču kao pečurke?
Dajte ljudi neki bloker, imam 200+ kanala koje sam pogledao samo "u prolazu".
Ubaceni novi kanal B1 br 50
Radi li sad?Ja koristim EON za SBB mrezu na SN internetu i radi bez problema. Povremeno prikaže na blokadu zbog provajdera, ali posle par klikova i prebacivanja na neki drugi kanal slika se pojavi.
Malo se raspitaj , moje komsije iskljucili sa bandere zato sto nece da produze ugovorE upravo je to bila moja ideja. Na ovako mizernu ponudu koju su mi ponudili i vezali bi me na 2 godine, stvarno nema smisla pristajati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari