cobraman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2009
- Poena
- 415
Moja oprema
- Laptop
- Asus vivobook pro 15 oled
- Mobilni telefon
- Huawei p30 pro
- Pametni uređaji
- Huawei gt2
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Damas bili jer sam se zalio na interaktivni tv, popularni Move uredjaj... Stvarno je interaktivan, ali za korisnika... Mora svaki dan da ga resetujes fizicki, nekad i na reboot preko daljinca, mora kad zakoci slika da pritisnes pauza, pa nastavjs na play, pa kad se pojavi timeout, par pritisaka na refresh tj back dugme i proradi, na vracanju unazad kad god secne pojavi se playback bar dole, pa ga uklonis a moze isam za 10ak sec...
I sta su konstatovali? Signal do J, sve super, odradio mu reset baja i ponovno podesavanje i pretragu od nule, ali posteno mi kaze da ce opet zezati i da moram dobiti novi sl put... Inace kaze da ne bi smeo zabada vise od mozda jedared u mesec dana, ali ne moze mi da odmah nov, mora se ispostuke procedura... I kaze vidimo se uskoro na zameni...
I sta su konstatovali? Signal do J, sve super, odradio mu reset baja i ponovno podesavanje i pretragu od nule, ali posteno mi kaze da ce opet zezati i da moram dobiti novi sl put... Inace kaze da ne bi smeo zabada vise od mozda jedared u mesec dana, ali ne moze mi da odmah nov, mora se ispostuke procedura... I kaze vidimo se uskoro na zameni...