PcGamer07
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 12.11.2021
- Poena
- 60
Meni se bas svidjao sadrzaj kanala...I definitvo je izbacen onaj glupavi kanal Belarus 24 HD, nema ga vise na listi.
Meni se bas svidjao sadrzaj kanala...I definitvo je izbacen onaj glupavi kanal Belarus 24 HD, nema ga vise na listi.
I da nam napokon uvedu još tuce Arena kako je nagovešteno. Poštu su valjda ugasili, prostor oslobodili, kucnuo je čas.
Pokrecu jos dva kanal, sad je izjavio njihov direktor. Sobzirom koliko su sporta nakupovali i treba ce im...Dosta je.Ima i ovako mnogo Arena.
Bolje nešto drugo ubaciti
Biće isključenja.Što se tiče plaćanja da li neko od Vas zna da li račun koji je došao na naplatu sada u junu može da se plati između prvog do petog u narednom mesecu tj .da li neće biti isključenja za jedno mesečno dugovanje !?
Nov modem.Koji je najbolji internet modem kod operatera da tražim?
Znači ne može seBiće isključenja.
Plati račun na vreme.
Znači ne može da se duguje ni jedan mesec prevedeno 15 tak dana a od dana valute plaćanja !?Biće isključenja.
Plati račun na vreme.
Pa koliko si dugovao koji paket imaš valjda gledaju i to ,konkretno kod nekih drugog provajdera to gledaju ...@srki018 meni su jednom tako isključili, naravno naći će se neko da napiše da nekome nisu isključili.
sve je to individualno, nekome isključuju, nekome ne
probaj da ne platiš, rizikuj pa ćeš tako najbolje saznati
generalno supernova je jedna velika pijaca, nekome ovako nekome onako. neko ima popuste neko nema-neko ima ovo neko ima ono. Tako ti je i sa isključenjimaPa koliko si dugovao koji paket imaš valjda gledaju i to ,konkretno kod nekih drugog provajdera to gledaju ...
E Bože moj samo ću to rećigeneralno supernova je jedna velika pijaca, nekome ovako nekome onako. neko ima popuste neko nema-neko ima ovo neko ima ono. Tako ti je i sa isključenjima
nema šta više da ti napišem....sve je već napisano, valjda si ukapirao
Svaka čast ,ali svaka čast pa nemaju svi zaradu da bi imali Dina karticu i novca na njoj drugo svako se nađe u poziciji da nešto ne može na vreme da izmiri šta je tu nelogično ili čudno ...Ne znam šta je tu čudno platiti račun na vreme. Meni se nikad nije desilo da neki račun na vreme ne platim.
Konkretno, ja Supernovin račun plaćam Dina karticom na web sajtu bez provizije i to svakog trećeg u mesecu.
Jer može Dinom da se plati ako nemaš dovoljno na računu ,ono na kredit !? 😄Svaka čast ,ali svaka čast pa nemaju svi zaradu da bi imali Dina karticu i novca na njoj drugo svako se nađe u poziciji da nešto ne može na vreme da izmiri šta je tu nelogično ili čudno ...
Da li ste čuli nekad od nekog da neko nije mogao da izmiri račun jer je morao nabaviti lekove ( ali ništa nećemo dalje )...
Hvala na savetu
Onda se izvinjavam ! Oprostite ,nisam znao za problem .Ali moram Vam reći nešto ne možete da prekine te uslugu po kojom imate ugovor i koji traje prevedeno ako se i zatraži odjava usluge moraju se platiti penali !Nema ni leba na kredit.
A ako ćemo već o lekovima i slično, i ja imam slepo dete ometeno u razvoju, ali isto tako znam da moram da plaćam račune na vreme. Ako vremenom vidim da iste ne mogu da plaćam, istog momenta ću odjaviti usluge.
Pa to kažem do sledećeg u mesecu znači 1 juli i 5 ti nije problem za namirenje dugaSvako ima neku muku ali to nije tema. Trebalo bi da racun moze da se plati bez iskljucenja do sledeceg 15-20 u mesecu. Nakon toga idu iskljucenja. Barem je tako kod MT S-a a oni su sad deo MTS-a.
Hvala na razumevanju i odgovoru .Moje lično iskustvo kaže da nema problema ako platiš 5-10 dana od početka narednog meseca. Do sada mi se nekoliko puta desilo da zaboravim na račun i nije bilo isključenja. A i nepisano pravilo je da su tolerantniji u toku letnjih meseci, jer je dosta ljudi odsutno, tako da tek sad ne verujem da bi isključivali za ta minimalna kašnjenja.
Čak iako se kojim slučajem desi da te isključe, slikaš im uplatnicu koju si platio i priključiće te u roku od 24h (ako je radni dan, priključiće te verovatno istog dana)
Mislim da u BG-u jos nije ugasena... Je l' ima neko informacije da li su svuda iskljucili signal Posta Net-a?!?!?!?!?!?!I da nam napokon uvedu još tuce Arena kako je nagovešteno. Poštu su valjda ugasili, prostor oslobodili, kucnuo je čas.
...i šta ćemo sad?Драги моји,
информације се тако брзо шире да се јако брзо дође до одговора. Причао сам са првим комшијом који се претплатио на услуге супернове међу којим је и интернет.
Читајући коментаре са овог и других форума сам сазнао да неки корисници имају проблема са прекидом везе током грмаљавине, кише и чак кад је лепо време а да код неких фантастично ради. Комшија ми је рекао да је имао прекида везе. Пошто сам то чуо одлучио сам и да даље останем у МТС-у зато што стварно имају стабилну везу. Код њих сам од 2009.-е године и нисам имао великих проблема. За13 година колико је моја породица корисник код МТС-а једном или два пута сам звао да ми реше проблем и решили су.
Нећу себи да дозволим да пређем код Супернове па да ми интернет сецка, забада, трокира и слично услед даоунлоуда. Када дођем са посла хоћу да ми Интернет лепо ради како бих могао да слушам музику, гледам филмове или да читам текстове.
У епилогу мог излагања хоћу да кажем и да Супернова није лош провајдер услуга зато што има доста задовољних корсника. Као што је никисб у претходном посту написао да зависи од инфраструктуре коју користи. Супернова код неких може да ради фантастично за 10+ а код неких јако лоше за 5, 6 (на факултетском нивоу оцењивања. Тако је и са МТС-ом.
Код мене ради фантастично а код других лоше.
Остати код МТС-а при Бокс 3 пакету (м:сат, 20/4, фиксни телефон)....i šta ćemo sad?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari