Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što se tiče plaćanja da li neko od Vas zna da li račun koji je došao na naplatu sada u junu može da se plati između prvog do petog u narednom mesecu tj .da li neće biti isključenja za jedno mesečno dugovanje !?

mislim da nema biranja... :cool:

Što se tiče plaćanja da li neko od Vas zna da li račun koji je došao na naplatu sada u junu može da se plati između prvog do petog u narednom mesecu tj .da li neće biti isključenja za jedno mesečno dugovanje !?
Biće isključenja.
Plati račun na vreme.

@srki018 meni su jednom tako isključili, naravno naći će se neko da napiše da nekome nisu isključili.
sve je to individualno, nekome isključuju, nekome ne
generalno supernova je jedna velika pijaca, nekome ovako nekome onako. neko ima popuste neko nema-neko ima ovo neko ima ono. Tako ti je i sa isključenjima
probaj da ne platiš, rizikuj pa ćeš tako najbolje saznati

@srki018 meni su jednom tako isključili, naravno naći će se neko da napiše da nekome nisu isključili.
sve je to individualno, nekome isključuju, nekome ne
probaj da ne platiš, rizikuj pa ćeš tako najbolje saznati
Pa koliko si dugovao koji paket imaš valjda gledaju i to ,konkretno kod nekih drugog provajdera to gledaju ...
Pitam jer nije isto valjda "gledaju " koji paket korisnik ima da li ima paket od 5k ili paket od 2k mesečno i da li je bio isključivan ili ne !?

Poslednja izmena:
Pa koliko si dugovao koji paket imaš valjda gledaju i to ,konkretno kod nekih drugog provajdera to gledaju ...
generalno supernova je jedna velika pijaca, nekome ovako nekome onako. neko ima popuste neko nema-neko ima ovo neko ima ono. Tako ti je i sa isključenjima
nema šta više da ti napišem....sve je već napisano, valjda si ukapirao

Ne znam šta je tu čudno platiti račun na vreme. Meni se nikad nije desilo da neki račun na vreme ne platim.
Konkretno, ja Supernovin račun plaćam Dina karticom na web sajtu bez provizije i to svakog trećeg u mesecu.

Ne znam šta je tu čudno platiti račun na vreme. Meni se nikad nije desilo da neki račun na vreme ne platim.
Konkretno, ja Supernovin račun plaćam Dina karticom na web sajtu bez provizije i to svakog trećeg u mesecu.
Svaka čast ,ali svaka čast pa nemaju svi zaradu da bi imali Dina karticu i novca na njoj drugo svako se nađe u poziciji da nešto ne može na vreme da izmiri šta je tu nelogično ili čudno ...
Da li ste čuli nekad od nekog da neko nije mogao da izmiri račun jer je morao nabaviti lekove ( ali ništa nećemo dalje )...
Hvala na savetu
Svaka čast ,ali svaka čast pa nemaju svi zaradu da bi imali Dina karticu i novca na njoj drugo svako se nađe u poziciji da nešto ne može na vreme da izmiri šta je tu nelogično ili čudno ...
Da li ste čuli nekad od nekog da neko nije mogao da izmiri račun jer je morao nabaviti lekove ( ali ništa nećemo dalje )...
Hvala na savetu
Jer može Dinom da se plati ako nemaš dovoljno na računu ,ono na kredit !? 😄

Nema ni leba na kredit.
A ako ćemo već o lekovima i slično, i ja imam slepo dete ometeno u razvoju, ali isto tako znam da moram da plaćam račune na vreme. Ako vremenom vidim da iste ne mogu da plaćam, istog momenta ću odjaviti usluge.

Nema ni leba na kredit.
A ako ćemo već o lekovima i slično, i ja imam slepo dete ometeno u razvoju, ali isto tako znam da moram da plaćam račune na vreme. Ako vremenom vidim da iste ne mogu da plaćam, istog momenta ću odjaviti usluge.
Onda se izvinjavam ! Oprostite ,nisam znao za problem .Ali moram Vam reći nešto ne možete da prekine te uslugu po kojom imate ugovor i koji traje prevedeno ako se i zatraži odjava usluge moraju se platiti penali !

Prevedeno ja sam samo pitao da li sa jednim računom korisnik može da ne bude isključen ,ali dobro...

Svako ima neku muku ali to nije tema. Trebalo bi da racun moze da se plati bez iskljucenja do sledeceg 15-20 u mesecu. Nakon toga idu iskljucenja. Barem je tako kod MT S-a a oni su sad deo MTS-a.

Supernova Cinestar Fantasy slovenacki prevod ? na EON-u normalno sve.

tre34.jpg

Svako ima neku muku ali to nije tema. Trebalo bi da racun moze da se plati bez iskljucenja do sledeceg 15-20 u mesecu. Nakon toga idu iskljucenja. Barem je tako kod MT S-a a oni su sad deo MTS-a.
Pa to kažem do sledećeg u mesecu znači 1 juli i 5 ti nije problem za namirenje duga
A svi smo mi svesni šta smo potpisali pri zaključenju ugovora i šta nam piše na računu za izmirenje istih i da je sve kao što nije ne bi ni smarao ljude ovde već došao račun odeš taj dan ili sutra i platiš .

Ali ovo je Srbija ne Švedska ,Danska ,Holandija pa da ti poslodavac da svakog prvog platu ali odoh daleko ja ipak je ovo samo forum ,nije za ovo moje pisanje

Moje lično iskustvo kaže da nema problema ako platiš 5-10 dana od početka narednog meseca. Do sada mi se nekoliko puta desilo da zaboravim na račun i nije bilo isključenja. A i nepisano pravilo je da su tolerantniji u toku letnjih meseci, jer je dosta ljudi odsutno, tako da tek sad ne verujem da bi isključivali za ta minimalna kašnjenja.

Čak iako se kojim slučajem desi da te isključe, slikaš im uplatnicu koju si platio i priključiće te u roku od 24h (ako je radni dan, priključiće te verovatno istog dana)

Moje lično iskustvo kaže da nema problema ako platiš 5-10 dana od početka narednog meseca. Do sada mi se nekoliko puta desilo da zaboravim na račun i nije bilo isključenja. A i nepisano pravilo je da su tolerantniji u toku letnjih meseci, jer je dosta ljudi odsutno, tako da tek sad ne verujem da bi isključivali za ta minimalna kašnjenja.

Čak iako se kojim slučajem desi da te isključe, slikaš im uplatnicu koju si platio i priključiće te u roku od 24h (ako je radni dan, priključiće te verovatno istog dana)
Hvala na razumevanju i odgovoru .
Do sada nisam bio isključivan pa eto...

Да ли корисници супернове добијају имејл адресу са доменом @supernova.rs?

Драги моји,
одлучио сам да следеће године када ми истекне уговор за МТС бокс 3 пакет да пређем на Супернова Интернет 50 мегабита даунлоуд. Фиксни телефон и м:сат јако ретко користим зато што 6 дана 12 сати проведем на послу. Фиксни све ређе користим зато што сам мигрирао број мобилног из МТС-а у Глобалтел па за мале паре добијем неограничене позиве ка свима. Код сателитске телевизије ме нервирају рекламе поготово на Fox TV каналима па кад ми је дође да гледам филмове претплатим се на неки од онлајн биоскопа. Занима ме да ли Супернова има обичај да не да пуну брзину интернета као што раде неки други оператери? Код МТС-а сам потписао уговор у којем пише да је брзина до 20 мегабита а добио сам 18. Занима ме ако код Супернове потпишем уговор за брзину 50 да ли ћу добити толико?
На YouTube неки људи су испљували Супернову претпостављам због тога штога није испунула очекивања претплатника па се питам да ли су стварно лоши? Наравно, знам да ни један провајдер није савршен. Био неки човек који је на YouTube поставио антирекламу против МТС-а зато што му МТС није испунио очекивања али знам да је многим корисницима МТС испунио очекивања тако да су остали дугогодишњи корисници.

13292480834.png

200/20 paket, za SN ti zavisi koju infrastrukturu koristi
konkretno po citanju ovde na forumu i iz mog licnog iskustva izgleda da je bivsi exe najbolji deo SN-a, kako kome zapadne...
Mislim da mozes da trazil mejl, ali domen je @mojasupernova.rs

Драги моји,
информације се тако брзо шире да се јако брзо дође до одговора. Причао сам са првим комшијом који се претплатио на услуге супернове међу којим је и интернет.
Читајући коментаре са овог и других форума сам сазнао да неки корисници имају проблема са прекидом везе током грмаљавине, кише и чак кад је лепо време а да код неких фантастично ради. Комшија ми је рекао да је имао прекида везе. Пошто сам то чуо одлучио сам и да даље останем у МТС-у зато што стварно имају стабилну везу. Код њих сам од 2009.-е године и нисам имао великих проблема. За13 година колико је моја породица корисник код МТС-а једном или два пута сам звао да ми реше проблем и решили су.
Нећу себи да дозволим да пређем код Супернове па да ми интернет сецка, забада, трокира и слично услед даоунлоуда. Када дођем са посла хоћу да ми Интернет лепо ради како бих могао да слушам музику, гледам филмове или да читам текстове.

У епилогу мог излагања хоћу да кажем и да Супернова није лош провајдер услуга зато што има доста задовољних корсника. Као што је никисб у претходном посту написао да зависи од инфраструктуре коју користи. Супернова код неких може да ради фантастично за 10+ а код неких јако лоше за 5, 6 (на факултетском нивоу оцењивања. Тако је и са МТС-ом.
Код мене ради фантастично а код других лоше.

Драги моји,
информације се тако брзо шире да се јако брзо дође до одговора. Причао сам са првим комшијом који се претплатио на услуге супернове међу којим је и интернет.
Читајући коментаре са овог и других форума сам сазнао да неки корисници имају проблема са прекидом везе током грмаљавине, кише и чак кад је лепо време а да код неких фантастично ради. Комшија ми је рекао да је имао прекида везе. Пошто сам то чуо одлучио сам и да даље останем у МТС-у зато што стварно имају стабилну везу. Код њих сам од 2009.-е године и нисам имао великих проблема. За13 година колико је моја породица корисник код МТС-а једном или два пута сам звао да ми реше проблем и решили су.
Нећу себи да дозволим да пређем код Супернове па да ми интернет сецка, забада, трокира и слично услед даоунлоуда. Када дођем са посла хоћу да ми Интернет лепо ради како бих могао да слушам музику, гледам филмове или да читам текстове.

У епилогу мог излагања хоћу да кажем и да Супернова није лош провајдер услуга зато што има доста задовољних корсника. Као што је никисб у претходном посту написао да зависи од инфраструктуре коју користи. Супернова код неких може да ради фантастично за 10+ а код неких јако лоше за 5, 6 (на факултетском нивоу оцењивања. Тако је и са МТС-ом.
Код мене ради фантастично а код других лоше.
...i šta ćemo sad?

...i šta ćemo sad?
Остати код МТС-а при Бокс 3 пакету (м:сат, 20/4, фиксни телефон).
Када једног дана Супернова решити проблеме корисника онда прећи код ње.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno