Probaj da resetujes modem, da se ponovo inicijalizuje...probaj, nista ne kostaInternet bi trebalo da je 350/20 ali prilikom merenja nikad nije prelazilo 190/20 (laptop povezan UTP kablom na modem). Modem je technicolor TC7200.20.
Diva ne radi ni na mts. Na sbb vidim radi.Da li vam se emituje program na kanalu Diva (133)?
Danas sam poslao mail ovima iz Supernove, baš sa pitanjem zašto ne radi kanal Diva, i dobio sam odgovor da je kanal trenutno onemogućen zbog tehničkih problema, da kolege rade na otklanjanju istog i da se očekuje normalizacija emitovanja u što kraćem roku.Diva ne radi ni na mts. Na sbb vidim radi.
To i mene zanima ažuriranje move boksa. Kanali manje više.Kod mene je isto i sa kanalima TV 101,TV Front, Kuvo TV, Liverpul TV, Trace Sport Stars, RTG Int...
Zašto li se stalo sa drugim ažuriranjem Move uređaja?
A oni se sekiraju baš za divu... Isto kao i 70% korisnika iste.Danas sam poslao mail ovima iz Supernove, baš sa pitanjem zašto ne radi kanal Diva, i dobio sam odgovor da je kanal trenutno onemogućen zbog tehničkih problema, da kolege rade na otklanjanju istog i da se očekuje normalizacija emitovanja u što kraćem roku.
Pocece da naplacju svojim postojecim korisnicima dodatno Arene Premium?Ubacuju premium kanale zbog sledece godine i premijer lige, pa ce sigurno da uvedu neku premium pretplatu. Tako rece kolega u drugoj temi.
Sigurno neću platiti jer me ne zanima 😁😁😁Pocece da naplacju svojim postojecim korisnicima dodatno Arene Premium?
1. NeDobio sam Move boks uz novi ugovor. Molim za pomoć:
1. Postoji li mogućnost da se omiljeni kanali na Move boksu istumbaju po redosledu koji ja želim?
2. Postoji li mogućnost da kreiram novu (svoju) listu kanala (kao što ima EON) pa onda da ih ređam kako želim?
3. Može li da se izbriše neki kanal ili da se obeleži za preskakanje (kao da ne postoji)?
4. Ima li negde da se vidi lista svih kanala ili moram da se bečim u dno onih tumbnailsa?
Kod nas u Vranje još uvek nema ta nova Mts programska šema.
I kod vas će da stigne do kraja iduće godine. Kod nas je trebala skoro cela godina da stigne. Ex Kopernikus-SvilajnacU Smederevu i dalje sve po starom, ubacen je samo Toxic folk.
To ce biti totalno nenormalno ako uvedu pretplatu. Svasta. Hvala za info.Sigurno neću platiti jer me ne zanima 😁😁😁
Kod mene rade samo 2 kanala za upstream, al nije lose da proverim opetZato što ti radi samo jedan kanal na upstream-u.
a mozda i nece, vidis da nije proverena informacija. sbb kolko znam nije uveo dodatno placanje za 'novu sport' za svoje korisnike kao ni za 'nova s'.To ce biti totalno nenormalno ako uvedu pretplatu. Svasta. Hvala za info.
Mislim da ne daju tu šifru,ima ovde na temi neko je već pisao o tome.zna li neko admin password za pristup ZTE F680 optickom ruteru? cekam vec nedelju dana da me "kontaktiraju".... ne mogu da otvorim portove...
Ja treba da imam 20Mbit. Kod mene su već bili jednom nakon instalacije prvobitne, jer su mi se prvo dešavali prekidi u internetu i veće opadanje downloada. Tek prošle nedelje sam uzeo Supernovu. Pa su to sredili i od tad je stabilan internet i parametri su bolji, ali i dalje imam samo ta dva kanala aktivna za upload (ili jedan) i ne prelazi mi upload 12.5Mbit. Juče sam se žalio ponovo, pa su prvo rekli da će me zvati "napredna" internet podrška da se proveri sve daljinski prvo.I meni kada su bila aktivna dva kanala nije prelazilo 12.5Mbit,žalio se došli majstori i rešili loš kontakt na banderi.Sada imam nešto malo manje od 15Mbit kako i treba da bude.
ako dobijes naprednu - ako te pozovu oni ce i sreditiJa treba da imam 20Mbit. Kod mene su već bili jednom nakon instalacije prvobitne, jer su mi se prvo dešavali prekidi u internetu i veće opadanje downloada. Tek prošle nedelje sam uzeo Supernovu. Pa su to sredili i od tad je stabilan internet i parametri su bolji, ali i dalje imam samo ta dva kanala aktivna za upload (ili jedan) i ne prelazi mi upload 12.5Mbit. Juče sam se žalio ponovo, pa su prvo rekli da će me zvati "napredna" internet podrška da se proveri sve daljinski prvo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari