Kako PoštaNet polako odlazi u istoriju, situacija je takva da moram da biram drugog provajdera. Izbor i nije neki, samo SBB i Supernova imaju svoje instalacije. Za Orion sam imao mogućnost ranije, ne znam koliko je to danas realno, da kablovi sa krova i preko terase idu u stan. Krov je strm i postoji dobra šansa da se monter prospe po asfaltu. Takođe bitno je i koje kanale Orion ima u osnovnoj ponudi, vidim Arene idu u poseban paket.
S obzirom da Supernova, navodno, može da koristi postojeće koaksijalne kablove, ona je logičan izbor.
Zanima me da li u osnovni paket ulaze Arene a tu mislim i na Premium kanale, gde u zadnje vreme guraju domaće prenose? I da li ulaze, takođe u osnovni paket, crtani kanali tipa Boomerang, Minimax, Nick i sl., odnosno filmski tipa Pink i Fox? Gledao sam na sajtu pa nisam baš siguran.
I kakva je TV usluga, je li bolje uzeti Module ili STB uređaje?
Verovatno je o tome pisano i ranije i rado bih iščitavao od prve strane, ali nemam baš toliko vremena a i u stisci sam da se to pitanje što pre reši, tako da mi ne zamerite previše. Hteo bih da imam neki osnovi uvid pre samog odlaska kod njih, hvala na svakoj sugestiji.