Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nešto me u startu i nisu privukli...

Nešto me u startu i nisu privukli...
haha....cene su im "sitnica" ponuda kanala očaj....svi ti kanali su već u ponudi supernove, brzina interneta ništa posebno-(već viđeno).
a toliko su neki članovi željno isčekivali i jedva čekali da telenor krene sa ktv i internetom....
ja sam barem očekivao da će tu biti i kanali united media.......

Pa očekivali su da bude varijanta da možeš da uzmeš samo net a da cena bude bolja nego kod MTS-a? :D I da kad upare sa mobilnom tarifnom sve to bude još bolje finasijski.

@shamanNS ja nisam očekivao da će oni biti povoljniji tj. jeftiniji što se cene tiče u bilo kojoj kombinaciji jer je telenor oduvek bio najskuplji i još uvek je najskuplji mobilni operater.
kao što sam malopre napisao ja sam iskreno očekivao da će tu biti kanali UM, ali ***.....razočarenje

Pa ono, ako su dostupni samo tamo gde je Telekom optika ako nisu cenovno povoljniji (makar na startu dok ne 'vežu' dovoljan broj korisnika) od Telekoma koja je svrha postojanja te ponude tj što bi neko uzeo Telenor umesto Telekom paket? Na veći upload će slabo da upecaju prosečnog korisnika interneta u Srbiji.

u pravu si, uploadom ne verujem da će nekog privući
ja verujem da bi se veliki broj korisnika prebacio kod njih da su uvrstili u ponudi kanale UM
sva sreća pa je RTS otkupio prava za prenos utakmica SP KATAR
izvinjavam se, ovim postovima ispadamo iz teme Supernova

Poslednja izmena:
Ima teme vezana za Telenor, pa hajde da tamo komentarišemo, a ne da spamujemo ovu temu.

Nejasno mi je zašto konačno uz Move ne implementiraju instalaciju aplikacija kao, na uredjaju postoji USB port koji ničemu ne služi ... Znam da su novi ali ovo je potrebno...

Meni od kraja avgusta do kraja septembra radio kao sat Move box, i vraćanje i sve. Onda opet neki novi update i ujutru kad upalim bude u offline modu, pa kad vraćam zakoči i izbaci grešku...sve do juče kad sam pop.zdeo i pozvao ih. Kažu sada ćemo d arešimo i nešto kod njih čačkali i kažu ne bi trebalo da ubuduće imate problema. I evo stvarno dva dana kao sat radi. Pu pu pu...da ne ureknem

Jel to opet nesto cackaju na mrezi? Ovih dana me internet zeza, posle podne i uvece, na momente uspori, za wifi kaze "povezano ali nema interneta", sa googla jedva (polu)otvori neku stranicu, ping u igri mi 56ms, a pre bio 10ms.

Kako modifikovati Move nakon poslednjeg update? ne radi adb povezivanje vise...

Morao sam da promenim "originalni" strujni adapter vezan za Techicolor modem.
Primetio sam da cvili uveče, pogledam ispod, ono klasičan kinez. marke "Amigo".
Momci koji su ugradili se prave ludi/nemaju pojma/ kažu sve to fabrički.

Rešenje je bilo da kupim originalan strujni adapter sa KP (koji odgovara modemu). Ništa više ne cvili/pišti.
Od njihove podrške (tehničke/telefonske) vajde nema.

Morao sam da promenim "originalni" strujni adapter vezan za Techicolor modem.
Primetio sam da cvili uveče, pogledam ispod, ono klasičan kinez. marke "Amigo".
Momci koji su ugradili se prave ludi/nemaju pojma/ kažu sve to fabrički.

Rešenje je bilo da kupim originalan strujni adapter sa KP (koji odgovara modemu). Ništa više ne cvili/pišti.
Od njihove podrške (tehničke/telefonske) vajde nema.
Od podrske nista. Poceo je da me zeza net konstantnim resetovanjem modema. Zamenio sam originalni kineski ispravljac sa ZTE ispravljacem od VIP-ovog ZTE modema za kucni net i za sad nema prekida.Inace taj originalni izgleda ovako

Prilozi

• IMG_20211116_103209.jpg
    IMG_20211116_103209.jpg
    110.5 KB · Pregleda: 27
Inače koji se modem bolje pokazao, drugar treba da ugradi, pa me pita da li da traži neki određen model.
Koliko vidim ima Tehnikolor i ZTE.

Od podrske nista. Poceo je da me zeza net konstantnim resetovanjem modema. Zamenio sam originalni kineski ispravljac sa ZTE ispravljacem od VIP-ovog ZTE modema za kucni net i za sad nema prekida.Inace taj originalni izgleda ovako
A što ti lepo ne pozoveš opet korisnički i tražiš da ti zamene uređaj. To zadovoljstvo te košta 500 dinara. To ti moj savet ceo modem da ti zamene. Tako sam ja uradio kad me zezao cisco modem i tražio sam TC7200 i rodio sam se. Sve mi perfektno radi.

A sto bi im bilo sta placao ako je nesto neispravno? Ja sam trazio i dobio nov Tc7220. Kako sam ukapirao da je do napajanja? Prvo -adapter ne uliva poverenje izgledom.Drugo kad mi rade obe mreze kad se Mibox recimo nakaci na 5Ghz mrezu modem se restartuje. Trece kad god bih nakacio usb na modem istog trenutka bi se konstantno resetovao non stop. Cak i kada je modem bio iskljucen pa tek onda ubacen usb. Znaci da nije imao dovoljno struje. Zvaci da trazim nov adapter. A sto se tice zamene samog modema i to moze da se izvede a da se ne placa ako vec traze novac za to. ;)

A sto bi im bilo sta placao ako je nesto neispravno? Ja sam trazio i dobio nov Tc7220. Kako sam ukapirao da je do napajanja? Prvo -adapter ne uliva poverenje izgledom.Drugo kad mi rade obe mreze kad se Mibox recimo nakaci na 5Ghz mrezu modem se restartuje. Trece kad god bih nakacio usb na modem istog trenutka bi se konstantno resetovao non stop. Cak i kada je modem bio iskljucen pa tek onda ubacen usb. Znaci da nije imao dovoljno struje. Zvaci da trazim nov adapter. A sto se tice zamene samog modema i to moze da se izvede a da se ne placa ako vec traze novac za to. ;)
Ja sam napisao, šta sam ja uradio, jer sam bio skroz izgubio živce. A bolje da ih zoveš i dosađuješ jer si svakako u pravu da su dužni da ti zamene neispravan uređaj. Njih moraš smarati, a mi ti možemo reći samo ko je šta ponaosob uradio.

Jel moze iskreni savet.
Nemam uslova za optiku, trenutno sam na box 3 iptv. Da li vredi preci ns SN?
Plasi me malo ono sto ovde citam

Jel moze iskreni savet.
Nemam uslova za optiku, trenutno sam na box 3 iptv. Da li vredi preci ns SN?
Plasi me malo ono sto ovde citam
Tačnije sve zavisi do infrastrukture, nije svuda isto. Kod mene bivši EX AVcom zona odakle je krenuo sa radom radi perfektno. Najbolje je da vidiš kod komšije kako radi i slično. To ti najmerodavnije. Negde radi perfekto, a ima gde se žale do besvesti. Da si kod mene reko bih ti uzimaj.

Iskreno, komsije se ne zale, pitao sam ih pre par dana, zato me i cudilo pisanije na forumu 🙂
Verujem da je do infrastrukture onda najvise

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno