Muki.Beograd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.11.2019
- Poena
- 235
Upravo tako...Papreno skupo a nista specijalno ...
haha....cene su im "sitnica" ponuda kanala očaj....svi ti kanali su već u ponudi supernove, brzina interneta ništa posebno-(već viđeno).![]()
Hipernet
Izaberi Hipernet Duo M za 1.999 dinara mesečno i uživaj u omiljenom TV sadržaju i optičkom netuwww.telenor.rs
Nešto me u startu i nisu privukli...
Što su ga toliko usporili?Na stare OTT bio i drugi. Ovakvo su sjebali move samo sa prvim azuriranjemPre par dana mi je tehnicar rekao da novi interfejs stize za 2 do 3 nedelje.
Niko ne zna 100%Kada stize drugi update na Move?
Od podrske nista. Poceo je da me zeza net konstantnim resetovanjem modema. Zamenio sam originalni kineski ispravljac sa ZTE ispravljacem od VIP-ovog ZTE modema za kucni net i za sad nema prekida.Inace taj originalni izgleda ovakoMorao sam da promenim "originalni" strujni adapter vezan za Techicolor modem.
Primetio sam da cvili uveče, pogledam ispod, ono klasičan kinez. marke "Amigo".
Momci koji su ugradili se prave ludi/nemaju pojma/ kažu sve to fabrički.
Rešenje je bilo da kupim originalan strujni adapter sa KP (koji odgovara modemu). Ništa više ne cvili/pišti.
Od njihove podrške (tehničke/telefonske) vajde nema.
A što ti lepo ne pozoveš opet korisnički i tražiš da ti zamene uređaj. To zadovoljstvo te košta 500 dinara. To ti moj savet ceo modem da ti zamene. Tako sam ja uradio kad me zezao cisco modem i tražio sam TC7200 i rodio sam se. Sve mi perfektno radi.Od podrske nista. Poceo je da me zeza net konstantnim resetovanjem modema. Zamenio sam originalni kineski ispravljac sa ZTE ispravljacem od VIP-ovog ZTE modema za kucni net i za sad nema prekida.Inace taj originalni izgleda ovako
Ja sam napisao, šta sam ja uradio, jer sam bio skroz izgubio živce. A bolje da ih zoveš i dosađuješ jer si svakako u pravu da su dužni da ti zamene neispravan uređaj. Njih moraš smarati, a mi ti možemo reći samo ko je šta ponaosob uradio.A sto bi im bilo sta placao ako je nesto neispravno? Ja sam trazio i dobio nov Tc7220. Kako sam ukapirao da je do napajanja? Prvo -adapter ne uliva poverenje izgledom.Drugo kad mi rade obe mreze kad se Mibox recimo nakaci na 5Ghz mrezu modem se restartuje. Trece kad god bih nakacio usb na modem istog trenutka bi se konstantno resetovao non stop. Cak i kada je modem bio iskljucen pa tek onda ubacen usb. Znaci da nije imao dovoljno struje. Zvaci da trazim nov adapter. A sto se tice zamene samog modema i to moze da se izvede a da se ne placa ako vec traze novac za to.![]()
Tačnije sve zavisi do infrastrukture, nije svuda isto. Kod mene bivši EX AVcom zona odakle je krenuo sa radom radi perfektno. Najbolje je da vidiš kod komšije kako radi i slično. To ti najmerodavnije. Negde radi perfekto, a ima gde se žale do besvesti. Da si kod mene reko bih ti uzimaj.Jel moze iskreni savet.
Nemam uslova za optiku, trenutno sam na box 3 iptv. Da li vredi preci ns SN?
Plasi me malo ono sto ovde citam
Ja dosada nijedan problem nisam sa internetom imao. konstantno je na speed testu brzina iz ugovora i ping je uvek 1 tako da sam prezadovoljan internetom.Jel moze iskreni savet.
Nemam uslova za optiku, trenutno sam na box 3 iptv. Da li vredi preci ns SN?
Plasi me malo ono sto ovde citam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari