Doneli mi odgovarajuci adapter.inace od kad sam zamenio adapter nisam imao ni jedan restart rutera.Od podrske nista. Poceo je da me zeza net konstantnim resetovanjem modema. Zamenio sam originalni kineski ispravljac sa ZTE ispravljacem od VIP-ovog ZTE modema za kucni net i za sad nema prekida.Inace taj originalni izgleda ovako
![]()
U susret praznicima – otključali smo kanale
Poseban poklon – obilje kanala i paketa do 15. januara za iris TV, m:SAT tv i Supernova TV korisnikemojasupernova.mts.rs
Za razliku od SBB-a,to im je za sada veliki plus.Zna to i kolega, samo je mislio da podeli i sa nama ovde, ipak mnogi korisnici nisu tako ažurni i ne čitaju stalno Supernova/MTS sajtove.
Uostalom, hvala im svakako, ovog meseca je ranije, obično otključavaju 15-og decembra a ne novembra tako da je ovo lep gest svakako!
Pitam se hoće li i SBB da sad otvori kanale ili će se kiseliti njihovi korisnici do 15-og decembra?![]()
To ne zna niko, svi čekamo, ostalo su nagađanja. Što nisi zvao korisnički da pitaš 😁👍🍺Da li je i ako nije kada će izaću update za novi interfejs na Move box?
Posto planiram kupovinu samsung tv-a upravo zbog mogucnosti sto na tizenu postoji supernovina aplikacija mozes li mi reci da li se lako instalira ta app, odnosno da li se ona nalazi na tizen storu ili je potrebna dodatna "gimnastika". Jer ja ne nalazim tu aplikaciju nigde na netu nema je ni na supernovinom sajtu a lepo pise na njihovom sajtu da posatoji app za samsung i lg.Za Smart TV (Samsung ) ima ,i to odlično radi .
Čak se i nalazi na početnoj stranici Tizen prodavnice u sekciji Izbor UrednikaPosto planiram kupovinu samsung tv-a upravo zbog mogucnosti sto na tizenu postoji supernovina aplikacija mozes li mi reci da li se lako instalira ta app, odnosno da li se ona nalazi na tizen storu ili je potrebna dodatna "gimnastika". Jer ja ne nalazim tu aplikaciju nigde na netu nema je ni na supernovinom sajtu a lepo pise na njihovom sajtu da posatoji app za samsung i lg.
Kao što su ti već odgovorili ,nalazi se u store ,nema nikakve gimnastike .Posto planiram kupovinu samsung tv-a upravo zbog mogucnosti sto na tizenu postoji supernovina aplikacija mozes li mi reci da li se lako instalira ta app, odnosno da li se ona nalazi na tizen storu ili je potrebna dodatna "gimnastika". Jer ja ne nalazim tu aplikaciju nigde na netu nema je ni na supernovinom sajtu a lepo pise na njihovom sajtu da posatoji app za samsung i lg.
Meni su u korisnickom rekli da ne znaju tacno, bice pa kad bude bice - ukratko.😁To ne zna niko, svi čekamo, ostalo su nagađanja. Što nisi zvao korisnički da pitaš 😁👍🍺
To ti je kablovski internet ta brzina gde je 120Nije mi jasno u paketu Super par plus Move šta znači ovo
internet do 120 Mb/s
internet do 200 Mb/s OPTIKA
Koji je ovo internet do 120mb/s kad za Supernovu ne treba fiksni? Kako onda instaliraju taj internet do 120mb/s?
MTS internet VDSL do 100 megabita možeš da imaš samo ako ziviš u pošti ili jako blizu od nje...I zadnje pitanje: Koji paket je bolje uzeti:
MTS Box3 internet do 100 mb/s+TV+fiksni za 4350 mesečno ili
Supernova Super Par Max Move internet do 350 mb/s+TV za 4400 mesečno
Nema tehničkih mogućnosti ni za jednu optiku na mojoj adresi, pa me zanima koji je internet bolji i stabilniji, da nema pucanja veze i prekida u radu.
Kao što shaman reče nema šanse i 50/8 je upitno ako ima slobodnih VDSL portova uopšte, što se tiče supernove zavisi od lokacije gde se nalaziš i koliko si daleko od čvorišta, kakva je infrastruktura u tvom kraju itd...Ja sam u centru grada, na kilometar od glavne pošte tako da se nadam da će moći što veća brzina.
A stabilnost kakva je kod Supernova interneta, da li ima čestih prekida, da li secka, zabaguje i koči net?
U stvarnosti mereno preko lana 115.5/14.6Čisto informativno, ta brzina do 120Mb/s... Koliko je zapravo u stvarnosti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari