Nikad to, i ja sam elektrotehnicar i znam sta smo sve pravili i kako je to izgledalo kao eksperiment a kako kao zavrsen proizvod xDNemoj da potcenjujes mlade elektrotehnicare 😂
jesi probao da resis sa tehnickom podrskom SN ili SBB-a?I ja imam eon aplikaciju na smart TV-u na Supernova optici kući, i uvek je crno, dole info radi za svaki kanal ali crna slika. Ponekad kad mi ostane uključen tv i odem iz sobe p zaboravim na njega, čujem kako došao taj kanal gde sam ga ostavio i radi, ali ne smem ništa da pipam u smislu da menjam kanal jer opet zakuca crnilo. Uglavnom mi proradi kod nat geografije i Diskaverija, ostali akoro nikad ne rade. Digao sam ruke
Zvao sam sbb i rekli su mi da ne mogu da mi pomognu jer koristim aplikaciju na drugom internetu. Supernovu nisam zvao, misliš da bi mogli da mi pomognu nešto?jesi probao da resis sa tehnickom podrskom SN ili SBB-a?
Jel SBB onaj van mreže ili kojiZvao sam sbb i rekli su mi da ne mogu da mi pomognu jer koristim aplikaciju na drugom internetu. Supernovu nisam zvao, misliš da bi mogli da mi pomognu nešto?
Ja ovo kapiram kao švercovanje pa se nešto i ne bunim da mi puste i da mi poprave (iako su i SBB i supernova na moje ime, znači niko mi nije dao nalog za aplikaciju),
Ne, SBB EON lajt imam na adresi u Vrnjačkoj banji, a Supernovu kući u KragujevcuJel SBB onaj van mreže ili koji
E tu ti je problem. SBB je lepo naglasio da ne garantuje kada povezuješ na drugi net. Ja imam sbb van mreže i radi mi perfektno čak i na nekom kineskom boksu...Ne, SBB EON lajt imam na adresi u Vrnjačkoj banji, a Supernovu kući u Kragujevcu
Ja sam imao problem sa eonom van mreže na njihovom eon box-u i SN optikom, ne baš takav, ali sličan, iz SBB su mi takođe rekli da je do Dns-a.Pozdravi svima, imam neki cudan problem sa EON-om na Supernovi, probacu da sto detaljnije i jasnije objasnim
Posto je EP ide samo na NovaS odlucim se i uzmem EON van mreze. Sve prodje kako treba, probam na kompu radi, na telefonu radi reko extra i skinem aplikaciju za TV (Samsung Q70 Tizen OS) e sad pocinje problem i zavrzlama.
Ovako stoje stvari, aplikacija radi perfektno kroz menije se krecem vrtim ide (leti) medjutim kada izaberem neki kanal na ekranu sam crno nema slike, ali vidi dole time line (idu sekunde, mogu i da vracam u nazd i sve ) ali jednostavno nema slike. Posumljam ja da je do Supernovine optike, uzmem telefon (telenor mreza) i nakacim TV na telenorov net kad ono odjednom sve proradi.. radi lepo nema nikakvih problem... kuckam ja SBB-ovoj podrsci i nakon neke krace prepiske oni mene nazovu kao da probam da promenim DNS podesavanja na TV na 8.8.8.8 i da probam medjutim i tad je slika crna. Na to ce meni ovi iz SBB-a da treba da vidim sa Supernovom koji oni DNS koriste i da taj DNS upisem u podesavanja TV-a. da li je neko imao slicna iskustva i kako ovo da resim uzasto je frustrirajuce
Vec je povezan lan vezomPoveži ga lan vezom i radiće bez problema.
Koja mu je verzija softvera, ako je 2020 onda ta pogotovo zeza, ta je ubila i mene u pojam.Vec je povezan lan vezom
Nisam siguran u to.kod mene tc7210 paket 120, ide na 2.4 oko 100-110.Laptop star oko 6 godina.na tabletu oko 80 isto star oko 6 godina.Neka se pogleda podešavanje kanala.Naravno da ne može kad ti je WiFi na 2,4 GHz. Prebaci WiFi na 5 GHz pa onda proveri brzinu.
Na 5ghz je još gore.Naravno da ne može kad ti je WiFi na 2,4 GHz. Prebaci WiFi na 5 GHz pa onda proveri brzinu.
Ne moze da se promeni. Uvek se vrati na ovo kad ga rebootujem.Pa digni bandwidth sa 20 na 40 MHz pa proveri onda.
Druze neće, uvek stoji current: 20Mhz 😖Ma mora da može. Staviš 5 GHz i 40 MHz i ovo što ti je sad Lower da bude Upper. Onda ćeš imati punu brzinu na WiFi. Ne moraš da rebutuješ ruter, dovoljno je Apply.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari