Na 2.4G samo 50mb a na 5G full.Jesi li uspeo da dobiješ punu brzinu neta?
Tako je ovde je katastrofa po zgradama.sa 50 megabita na 2.4 da skacete od srece, vecina ne moze vise od 20-30 megabita... pogotovu u zgradama...
Blago tebi ako ti je na kablu toliko.. Meni je plafon 111/120, a gledam danima i vecinom se vrti na 95-100/120. Slala mejl, pitaju da li sam merila sa lan kablom, joj idiota vise. Jedino to znaju da kazu i da li ste restartovali uredjaj, debilana. Sad nista ne odgovaraju.Čitajući danas postove video sam da se pisalo o podešavanjima za 5Ghz probao i ovo je moja brzina inače na papiru je 120 na kablu 117/118 plafon koji kanal preporučujete za 5Ghz.
Tako je ovde je katastrofa po zgradama.
Sad gledao i ja.Ništa na sajtu novog nemaDođe i taj famozni 15.6. i naravno sve po starom. Nikakvih BOX paketa nema, nešto osećam da će sutra da kažu od 1.7. i tako u krug.
Pa ja ga već imam u paketu. Mobilni u mts-u me ne zanima. 🍺🍟@Muki.Beograd Kako šta, pa Apollon će da dopišu da je zvanično deo nekog paketa+ naravno MTS mobilne tarife da ukombiniju.
U cenovniku kada se preuzme u pdf-u piše zvanično, a kada se ovako gleda ne piše. Znači skriveno je pa ko ne zna mogu da isprobaju da ne aktiviraju i ako se ne žali odlično.Nema zvanično na sajtu navedeno kao deo paketa. Posle mogu da kažu da ti je to bio promo a sad za dalje ako hoćeš promeni paket i uzmi novu UO 24 meseca.
Po MTS receptu koji svaku ~3 mesaca doda neku izmenicu koja ne važi za stare ugovore.
Pa da mi ti ne reče za jadac uzeše mi zamalo karticu zbog move uređaja. Onda to isto našao, pročitao i video i tako da ništa nisu mogli.Kad smo već kod pdf cenovnika tamo uvek piše nešto sitnim slovima koja skoro niko ne čita.
Između ostalog stoji i ovaj tekst (na slici).
Mene živo zanima koji je to dodatni ip stb uređaj koji možeš koristiti na onaj broj uređaja (stb, cam modul) koji imaš.
Jel to znači da ako ja imam jedan move uređaj, i dva cam modula imam pravo na još ta dva ipstb uređaja jer imam dva cam modula (naravno kapiram da se to plaća)?Pogledajte prilog 309585
Tako je, ovo sam postavio jer mnogi korisnici ne znaju da imaju pravo na te dodatne ipstb uređaje i praktično mogu da imaju 5 uređaja, jer mnogi kukaju da im je 3 uređaja malo.....Pa da mi ti ne reče za jadac uzeše mi zamalo karticu zbog move uređaja. Onda to isto našao, pročitao i video i tako da ništa nisu mogli.
Trebao si da ih pitaš koje godine....😀Ja svratio danas do mts poslovnice i pitao za nove Supernova box pakete, rekoše da će ih biti krajem avgusta ili septembra. Do tada nema nikakvih izmena.
Zato sam i čekao današnji dan, da vidim ako će kojim slučajem menjati platni procesor za kartice jer karticom isključivo plaćam, pošto se masa ljudi žalilo da im nisu knjižene uplate preko naloga.Dođe i taj famozni 15.6. i naravno sve po starom.
Prema saopštenju o pripajanju koga sam čitao, njihova misija je da nametnu fiksni kada se budu koncentrisali u Telekom. Ispitao sam širi krug ljudi oko sebe, velika većina će isključiti kablovsku i optiku ako bude tako jer preko 2340 dinara koliko je ExeNet nudio, ne žele da plaćaju značajna poskupljenja pošto im je i tih 20 evra mesečno maksimum maksimuma, što je razumljivo ako u ponudi postoji alternativa Box 2 mSat+4G MiFi.Novine mogu biti i ne daj bože obavezan fiksni, eventualno će cene da budu veće.
Što najgore još pre ja hteo optiku i reko da odjavim fiksni operaterka, ako otkažeš fiksni nema ništa od usluga bez fiksnog ništa, pa ti sad gledaj.Nije potrebna ni za distribuciju optičkog interneta pa ti MTS ne prodaje internet ako nemaš već uslugu fixne telefonije na toj adresi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari