Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Boze koliko je iritantan ovaj komentator na Nova S. Odoh Hrt da gledam.

al su zakomplikovali gledanje on line za EP
J..em ti drzavni servis
Pored toliko para za kabl moram da se z.j.....m sa trazenjem po netu:mad:

To su sve komentatori sa Sport Kluba :D Nova S nema svoje komentatore ^___^
Meni je opet prijatnije njega da slušam, uglavnom, svako gleda i sluša šta mu prija. :)
Znam ciji su komentatori. Trebalo je da pisem :
Boze kako je iritantan ovaj komentator Sport kluba sto trenutno komentarise utakmicu koja ide na Nova S ;)
Elem Vpn(hrvatska) i Eon zavrsavaju posao.;)

Znam ciji su komentatori. Trebalo je da pisem :
Boze kako je iritantan ovaj komentator Sport kluba sto trenutno komentarise utakmicu koja ide na Nova S ;)
Elem Vpn(hrvatska) i Eon zavrsavaju posao.;)
Što se tiče dotičnog, da su imali boljeg oni bi zaposlili (ili na takvog još nije došao red da prenosi, zamisli kad Nebojša Višković koji je sad u studiju a više se razume u materiju tenisa i prati Đoleta isto prenosi i Englesku Premier ligu a sad i EP), mutiraj ga pa se koncentriši na sliku ako ti smeta dotična osoba. ;)
Elem, imam Supernovu + EON van mreže, tako da uopšte nisam opterećen, crni se HRT2 na Supernovoj ceo dan, ovi neće da skinu zabranu uopšte dok ne prođe EP (ko bi se *****avao i gasio i palio svaki put kad ima nešto što nije vezano za EP ). :D

Poslednja izmena:
Što se tiče dotičnog, da su imali boljeg oni bi zaposlili (ili na takvog još nije došao red da prenosi, zamisli kad Nebojša Višković (koji je sad u studiju a više se razume u materiju tenisa i prati Đoleta isto prenosi i Englesku Premier ligu a sad i EP), mutiraj ga pa se koncentriši na sliku ako ti smeta dotična osoba. ;)
Elem, imam Supernovu + EON van mreže, tako da uopšte nisam opterećen, crni se HRT2 na Supernovoj ceo dan, ovi neće da skinu zabranu uopšte dok ne prođe EP (ko bi se *****avao i gasio i palio svaki put kad ima nešto što nije vezano za EP ). :D
Sad HRT2 radi, za koji minut neće raditi kad počne utakmica 🍺🍟

I ja imam isto SN i Eon van mreze. Resio sa Vpn-om tako da radi Hrt. Viskovica mogu da slusam ali ovog nema teorije. Kao sto ne mogu da slusam onog lika sa RTS-a sto prenosi tenis( nije onaj sto je prenosio finale sinoc,njega slusam jos dok je radio na 3k) pa prebacujem na Eurosport :)

Evo vam bre za sve zivo u HD , nasi komentatori ko da su s neba pali , ne ume da prenose realno nista , retkost je prava da neki nesto zna , da je specijalizovan za jedan sport . Imate za svaku mogucu utakmicu na svetu po 50-100 linkova u zavisnosti od bitrate-a , tako da svakom po volji , sad ce neko da gleda nesto na HRT , smesno stvarno. Najbolje mi da gledam neku utakmicu recimo sa Eura kao sinoc Italija , gledao sam sa Arapskim komentatorom , covek razvaljuje kako se prenosi utakmica iako ga nista ne razumes. Ili recimo oni Argentinci , Brazilci , ne staju brate mili , to su komentatori. :)

Druze imam liste sa svim mogucim kanalima,tako da to nije problem. A bolji su mi komentatori cak i na Nova M i Nova BIH. Fudbal volim da gledam i slusam na meni bliskom jeziku.

Moze li mi neko reci na kom kanalu vam se nalazi kanal RTS Nauka? Hvala unapred.

Verovatno ćete sada da me psujete - i treba jer ste sigurno pisali a j anisam našao. Znači pitanje je - jel se spajamo sa mts-om ili ostajemo i dalje na papiru kao Supernova?

Na racunu za maj je sve isto osim broja racuna.

A jesi li pročitao šta piše na pozadini računa za maj? Piše da nastavljaju da rade kao deo MTSa, a na sajtu se pojavila i vest da se neke poslovnice Supernove gase, pošto su se pripojili MTSu, tako da ćemo ubuduće verovatno za sve da idemo u MTS poslovnice.

Da, u mom mestu je poslovnica Supernove zatvorena, a na poslovnici MTS-a dodat je i logo Supernove.

Što znači da brend Supernova nastavlja da postoji.

Za sada da,ali mislim da ce u dogledno vreme i brend biti ugasen i bice sve mts

Da li neko zna zašto mi Move uredjaj konstanto prelazi u offline kod nakon što ga ugasim. Kako bih ga vratio u online mode moram ga totalno isključiti iz struje

Da li neko zna zašto mi Move uredjaj konstanto prelazi u offline kod nakon što ga ugasim. Kako bih ga vratio u online mode moram ga totalno isključiti iz struje
Piše o toj problematici, malo pročitaj par postova unazad, i videćeš dosta toga i naučiti o "move" problemu. 🍺🍟

A sto velikomucenika, zar vas neko bije preko usiju da uzimate te krs uredjaje. Nikada to ne bih povezao na pametan telezivor, a bilo kakvo premotavanje kanala me ne zanima. Sve dok moze kartica u tv za kanale (cam modul) nema brige i problema.

A sto velikomucenika, zar vas neko bije preko usiju da uzimate te krs uredjaje. Nikada to ne bih povezao na pametan telezivor, a bilo kakvo premotavanje kanala me ne zanima. Sve dok moze kartica u tv za kanale (cam modul) nema brige i problema.
Uređaj nije loš nego supernova sa svojim zaključavanjem i postavljanjem svog softvera koji nije uradila do savršenstva napravila ga da kod nekih korisnika baguje. Tu je problem. Da mu je ostavila android kakav i treba i samo ubacila svoju app druga priča bi bila.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno