Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@bericrasa:
1-kanal OBN normalno radi nije ukinut------------------------exRV-borča-BG
2-kanal SUPERSAT TV je već u ponudi-------------------------exRV-borča-BG
3-kanali TOXIC FOLK & TOXIC RAP su takođe u ponudi------exRV-borča-BG
Već pisali hiljadu puta da exRV korisnici imaju dosta više kanala od ostalih...

@momboj Koji je bio tvoj prethodni operater, pre stapanja u SN? I koje nove HD kanale imaš? Jel imaš RTS 3 recimo u HD-u?

@momboj Koji je bio tvoj prethodni operater, pre stapanja u SN? I koje nove HD kanale imaš? Jel imaš RTS 3 recimo u HD-u?
Bio sam isto RV. Npr pink premium nije bio HD iako je pisalo da jeste, sada je HD. Discovery je HD, nisam siguran da li je ranije bio. RTS 3 je HD. Promenjena su imena kanala tj dodato je HD na onim kanalima koji to i jesu. Loša strana svega je što su neki kanali zaključani, a ranije su mi radili. Npr MTV live, vidim da je i DTX isto zaključan kao i Discovery science. Sve je to pre radilo u osnovnom paketu.

Izbace ID HD verziju i ubace Supersat HD, lokalno režimsko smeće...

Nek ubace makar RTS3 HD, ima dobrih filmova, i RTS Nauku HD. A ne te gluposti

@bericrasa:
Ja sam isto na ex-Rv,od toga samo OBN
Post automatically merged:

@bericrasa:

Ma razlikuje se i kod EX-RVJer ni kod mene nema nekih kanala a na Ex-RV sam mreži

Je l postoji mogucnost da Supernova koristi infrastrukturu od Telekoma (adsl)?
Kod mene je MTS adsl ocaj poslednja 3 meseca i treba da predjem u Supernovu, pise da su kablovski operater ali koliko ja znam u ulici kod mene nemaju razvuceni kablovi njihovi a ni pre nekog drugog operatera.
Jos uvek imam MTS i toliko mi gori pod nogama da cu placati i Supernovu god dana ugovora, iako mi je ostalo MTS adsl jos godinu dana ugovora, samo da imam normalan internet.
Bojim se da ne koriste istu mrezu kao telekom i da cu isto da najebem kao sa njima i onda placam dva krs operatera koji koriste istu mrezu koja je dno dna...

SuperNova odobrila popust 4mes po 1din za starog korisnika, paket super par plus move.

Post automatically merged:

Ma razlikuje se i kod EX-RVJer ni kod mene nema nekih kanala a na Ex-RV sam mreži
pa baš iz tog razloga što se razlikuje proglamska šema u exRV naveo sam na kojoj sam teritoriji--------Borča-Beograd.
znam da nije ista programska šema na exRV na teritoriji Ledine-Beograd

@Markic.....nije svima isto i na exRV........zavisi od teritorije, ali koliko primećujem supernova polako ubacuje svima istu programsku šemu.....pitanje je vremena kada će svi korisnici imati iste kanale

Poslednja izmena:
Kod mene je MTS adsl ocaj poslednja 3 meseca i treba da predjem u Supernovu, pise da su kablovski operater ali koliko ja znam u ulici kod mene nemaju razvuceni kablovi njihovi a ni pre nekog drugog operatera.
Jos uvek imam MTS i toliko mi gori pod nogama da cu placati i Supernovu god dana ugovora, iako mi je ostalo MTS adsl jos godinu dana ugovora, samo da imam normalan internet.
Bojim se da ne koriste istu mrezu kao telekom i da cu isto da najebem kao sa njima i onda placam dva krs operatera koji koriste istu mrezu koja je dno dna...
Ne koriste istu infrastrukturu. Jesi li siguran da mozes da predjes na Supernovu? Potvrdili su ti to?

Koji paket i po kojoj ceni?

To je onda kablovski net. Ako ga nemas u ulici ili u zgradi onda ce razvuci kablove do tebe sutra.

ja ni hitleru ih ne bi preporucio za net

Telekom adsl koristi telefonsku paricu za pružanje usluge interneta a Supernova koristi coaxcabal ili optiku tako da nema reči o korišćenu infastrukture ova dva operatera iako je Telekom vlasnik Supernove.

ja ni hitleru ih ne bi preporucio za net
I ja sam imao takvo misljenje. Ali rizikovao sam. Ima mana nije sve tako sjajno. Evo u mojoj ulici net je ok. U susednu ulicu mikroprekidi vise puta u toku dana na po nekoliki sekundi. Tako da se kvalitet supernovinog interneta ne razlikuje samo od grada do grada, vec i od lokacija u samom gradu... ulica. Zato savet. Kao sto su mnogi vec na forumu rekli dobro se raspitati kod komsija i u okolini kakav je kvalitet usluga.

Super sat kao da ima dva playout-a. Oko 17h na mts-u i supernovoj ide neki "kviz" sa pogađanjem reči, dok na sbb-u i eonu u to vreme idu reklamni spotovi o Beogradu, kao i neka serija. Dakle ista televizija, ali različit program kod operatera.

Da li neko zna kako da resim problem?
Na desktopu gledam move na supernovaott sajtu. Mogu kanal da stavim u "omiljeni" ali ne mogu da nadjem grupu "omiljeni".

Poslednja izmena:
odradili su neke pojacivace "u bloku" video sam ih bar na 3 bandere i sada uploada ima ali do kada..... sve se moze kad se 'oce

11111.jpg

Cinestar 1 Premiere nema na SN? ex vektor.

Ako slucajno ima koja pozicija/frekvencija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno