Hvala druze, ovo 538 mi je bilo potrebno 😊Ne znam tačno šta te interesuje pa ti evo info o kanalu:
Pogledajte prilog 301610
Već pisali hiljadu puta da exRV korisnici imaju dosta više kanala od ostalih...@bericrasa:
1-kanal OBN normalno radi nije ukinut------------------------exRV-borča-BG
2-kanal SUPERSAT TV je već u ponudi-------------------------exRV-borča-BG
3-kanali TOXIC FOLK & TOXIC RAP su takođe u ponudi------exRV-borča-BG
Bio sam isto RV. Npr pink premium nije bio HD iako je pisalo da jeste, sada je HD. Discovery je HD, nisam siguran da li je ranije bio. RTS 3 je HD. Promenjena su imena kanala tj dodato je HD na onim kanalima koji to i jesu. Loša strana svega je što su neki kanali zaključani, a ranije su mi radili. Npr MTV live, vidim da je i DTX isto zaključan kao i Discovery science. Sve je to pre radilo u osnovnom paketu.Već pisali hiljadu puta da exRV korisnici imaju dosta više kanala od ostalih...
@momboj Koji je bio tvoj prethodni operater, pre stapanja u SN? I koje nove HD kanale imaš? Jel imaš RTS 3 recimo u HD-u?
Pojavio se kanal SUPER SAT HD na poziciji 604. Frekvencija 602 KHz (KDS Kopernikus)Novi kandidat za ulazak na Supernova mrežu: SUPER SAT TV
Ja sam isto na ex-Rv,od toga samo OBN@bericrasa:
Ja sam isto na ex-Rv,od toga samo OBN@bericrasa:
Ma razlikuje se i kod EX-RVJer ni kod mene nema nekih kanala a na Ex-RV sam mrežiVeć pisali hiljadu puta da exRV korisnici imaju dosta više kanala od ostalih...
@momboj Koji je bio tvoj prethodni operater, pre stapanja u SN? I koje nove HD kanale imaš? Jel imaš RTS 3 recimo u HD-u?
pa baš iz tog razloga što se razlikuje proglamska šema u exRV naveo sam na kojoj sam teritoriji--------Borča-Beograd.Ja sam isto na ex-Rv,od toga samo OBN
Post automatically merged:
Ja sam isto na ex-Rv,od toga samo OBN
Ma razlikuje se i kod EX-RVJer ni kod mene nema nekih kanala a na Ex-RV sam mreži
Ne koriste istu infrastrukturu. Jesi li siguran da mozes da predjes na Supernovu? Potvrdili su ti to?Je l postoji mogucnost da Supernova koristi infrastrukturu od Telekoma (adsl)?
Kod mene je MTS adsl ocaj poslednja 3 meseca i treba da predjem u Supernovu, pise da su kablovski operater ali koliko ja znam u ulici kod mene nemaju razvuceni kablovi njihovi a ni pre nekog drugog operatera.
Jos uvek imam MTS i toliko mi gori pod nogama da cu placati i Supernovu god dana ugovora, iako mi je ostalo MTS adsl jos godinu dana ugovora, samo da imam normalan internet.
Bojim se da ne koriste istu mrezu kao telekom i da cu isto da najebem kao sa njima i onda placam dva krs operatera koji koriste istu mrezu koja je dno dna...
Rekli su da mogu da predjem, sutra dolaze da ugrade net. Dao sam adresu i sve podatke i rekli su da imaju tehnicke mogucnosti.Ne koriste istu infrastrukturu. Jesi li siguran da mozes da predjes na Supernovu? Potvrdili su ti to?
supernet plus 100/10 mb/s, 2199 din na 12 meseci ugovorKoji paket i po kojoj ceni?
Telekom adsl koristi telefonsku paricu za pružanje usluge interneta a Supernova koristi coaxcabal ili optiku tako da nema reči o korišćenu infastrukture ova dva operatera iako je Telekom vlasnik Supernove.Je l postoji mogucnost da Supernova koristi infrastrukturu od Telekoma (adsl)?
Kod mene je MTS adsl ocaj poslednja 3 meseca i treba da predjem u Supernovu, pise da su kablovski operater ali koliko ja znam u ulici kod mene nemaju razvuceni kablovi njihovi a ni pre nekog drugog operatera.
Jos uvek imam MTS i toliko mi gori pod nogama da cu placati i Supernovu god dana ugovora, iako mi je ostalo MTS adsl jos godinu dana ugovora, samo da imam normalan internet.
Bojim se da ne koriste istu mrezu kao telekom i da cu isto da najebem kao sa njima i onda placam dva krs operatera koji koriste istu mrezu koja je dno dna...
I ja sam imao takvo misljenje. Ali rizikovao sam. Ima mana nije sve tako sjajno. Evo u mojoj ulici net je ok. U susednu ulicu mikroprekidi vise puta u toku dana na po nekoliki sekundi. Tako da se kvalitet supernovinog interneta ne razlikuje samo od grada do grada, vec i od lokacija u samom gradu... ulica. Zato savet. Kao sto su mnogi vec na forumu rekli dobro se raspitati kod komsija i u okolini kakav je kvalitet usluga.ja ni hitleru ih ne bi preporucio za net
Ja lično ne znam imam ga na eon-u nikad ga nisam gledao, a i ne verujem da ću. ☕☕☕Sta se prikazuje na SUPER SAT TV i namenje je kojoj grupaciji ?
Realno, imam u jednoj kuci total tv, a drugoj supernovu. Rasporedio sam od 1 do 20 kanale koji nesto vrede i koje gledam. Tj i od tih 20, redovno mozda pet gledam. Ostalo je smece.Ja lično ne znam imam ga na eon-u nikad ga nisam gledao, a i ne verujem da ću. ☕☕☕
Ubacili su srpski TLC u HD. Sad nema vise bugarske reklame.Od sinoc TLC u HD, a ID prešo iz Hd u sd.
Konacno kod svih bivsih kablovskih operatera...Discovery napokon u HD!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari