Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Orion jurio da se potpiše ugovor na 24m sa akcijom 12m po dinar. Ipak Supernova ima bolju TV ponudu, koju sam prihvatio, i na osnovu konkurencije Supernova dala 6m po dinar.
Danas bio monter i po informaciji koju je preneo, move u Beogradu radi samo u opštini NBG. Za Mirijevo (a izgleda i ostale delove grada) nema tehničkih mogućnosti.

Orion jurio da se potpiše ugovor na 24m sa akcijom 12m po dinar. Ipak Supernova ima bolju TV ponudu, koju sam prihvatio, i na osnovu konkurencije Supernova dala 6m po dinar.
Danas bio monter i po informaciji koju je preneo, move u Beogradu radi samo u opštini NBG. Za Mirijevo (a izgleda i ostale delove grada) nema tehničkih mogućnosti.
Laž, nema pojma, move radi, ex Avcom, Stari Grad.

Nešto petljaju sa kanalima. Od 641 do 651 su sada:
641 Mreža most
642 Prva world
643 Cinestar TV Action
644 Jeka
645 TV Balkan
646 BN2
647 TV K1
648 Kurir
649 Nickleodeon HD
650 DTX
651 Fox news
U pitanju je Bor, ex. Kopernikus

Nema,ja sam na Voždovcu.Meni bilo obaveštenje nakon svih obećanja i itd.pisao već .Kažu ne može,niste na optici.Ovde su ljudi pisali da im radi a nisu na optici.Monter kad je bio onda rekao da moraju neki pojačivači da bi radilo.Glupost,move vuče sliku sa antenskog kabla a net za vraćanje.
Naravno nisam prihvatio stari tv po tvom uređaj.Kad bio monter.
Carski bilo dok je bio RV.Čak sam i koristio vraćanje unazad,tad su taman krenuli sa tim pre nego što je prodat

Na tom starom TV po tvom imam mogućnost da se povezem putem WiFi konekcije. To je zgodno zbog kablova, baš ću probati da li radi.

Da li move box ima istu opciju?

Kakav vam je net u Jagodini? U poslednje vreme uvece katastrofa nit rade strimovi a Netflix malo malo pa zakuca. Preko wifi adaptera mi je povezan komp ali u zadnjih mesec dana imam ove probleme pre toga nista.

Poveziga preko kabla pa testiraj. Onda ces znati gde je problem.

Nema,ja sam na Voždovcu.Meni bilo obaveštenje nakon svih obećanja i itd.pisao već .Kažu ne može,niste na optici.Ovde su ljudi pisali da im radi a nisu na optici.Monter kad je bio onda rekao da moraju neki pojačivači da bi radilo.Glupost,move vuče sliku sa antenskog kabla a net za vraćanje.
Naravno nisam prihvatio stari tv po tvom uređaj.Kad bio monter.
Carski bilo dok je bio RV.Čak sam i koristio vraćanje unazad,tad su taman krenuli sa tim pre nego što je prodat
Da. Upravo to. Povezan na coax a net samo sluzi za premotavanje. Kazu stabilnije je kada je preko lan kabla. Move sam dao majci. Ja na drugom ona na prvom spratu. Bilo mi je suludo da sada provlacim kablove. Opste je poznato da je domet i kvalitet njihovog wifi-ja los (tehnikolor) pa sam move povezao na mts-ov net (koji jos uvek koristim, ali sa daleko boljom pokrivenoscu wifi signala u celoj kuci) preko wifi-ja. Tako da supernovin move radi preko mts vdsl-a.

Jel vi kapirate da se ovde uzalud prica i o operateru i o kvalitetu.
Svi su nesto pametni, a 99% sa ovog foruma biraju mrezu i operatera koja im da duzi broj meseci po 1 dinar.
I tu je kraj svake price na temu izbora operatera.

Moze li na starom move boxu(bez coaxa) da se iskljuci roditeljska kontrola? Zali mibse kum da mu s vremena na vreme na bilo kom kanalu isred programa odjednom iskoci da ukuca pin zastitu. Kaze kad krene na svakom kanalu izbacuje i to ne odmah prilikom promene kanala, nego tokom gledanja programa.

Da. Upravo to. Povezan na coax a net samo sluzi za premotavanje. Kazu stabilnije je kada je preko lan kabla. Move sam dao majci. Ja na drugom ona na prvom spratu. Bilo mi je suludo da sada provlacim kablove. Opste je poznato da je domet i kvalitet njihovog wifi-ja los (tehnikolor) pa sam move povezao na mts-ov net (koji jos uvek koristim, ali sa daleko boljom pokrivenoscu wifi signala u celoj kuci) preko wifi-ja. Tako da supernovin move radi preko mts vdsl-a.
Kakva je slika preko Move?Čuo sam da je dobra.Inače zato i nisam hteo stari uređaj tv po tvom.Zato što sam išao kod prijatelja koji imaju i kad uporedim sliku,kod mene na Tesli sa cam modulom dosta bolja slika.Čak i kod HD kanala,veća razlika

Kakva je slika preko Move?Čuo sam da je dobra.Inače zato i nisam hteo stari uređaj tv po tvom.Zato što sam išao kod prijatelja koji imaju i kad uporedim sliku,kod mene na Tesli sa cam modulom dosta bolja slika.Čak i kod HD kanala,veća razlika
Isto teslu i cam modul, odma sam pisao da mi je slika na move bolja.

Onda super.Čim je meni bolja slika na Tesli nego na starom tv po tvom,dobro je što onda nisam uzeo taj uređaj.
Videćemo kad će moći na mojoj lokaciji move
Mogao si da uzmeš stari i koristis za premotavanje u nazad pa bi ti zamenili kada dobiješ mogućnost za move.

Tv po tvom nisam koristio. Kod mene je slika na move pribliznog ako ne i istog kvaliteta kao cam modul na samsungu.

Mogao si da uzmeš stari i koristis za premotavanje u nazad pa bi ti zamenili kada dobiješ mogućnost za move.
Moralo bi opet novi ugovor,aneks i opet se produži vreme trajanja ugovora.Za to vreme može se promeniti u ponudi novo.Inače valjda je njima u interesu da omoguće svuda move.Tad su bili obećali nešto ,a doneli drugo.
Post automatically merged:

Tv po tvom nisam koristio. Kod mene je slika na move pribliznog ako ne i istog kvaliteta kao cam modul na samsungu.
Zavisi i od TV.Kod mene je trenutno dva cam modula i jedan skymaster box.Tv Lg je stariji od oba druga uređaja u kući pa najbolju sliku ima.Drugi je Tesla tv.Nego kad sam upoređivao i video kod prijatelja sliku na tv po tvom ,mnogo mi bolja slika na ova tri uređaja u kući nego na tom za vraćanje unazad

19.4 mi ističe ugovor, ako ga ne produžim do tada da li to znači da ću plaćati veću cenu odnosno cenu bez ugovorne obaveze?

Za jednu istu uslugu postoje tri cene,ugovorna obaveza na 24 meseca,ugovorna obaveza na 12 meseci i bez ugovorne obaveze.Moje pitanje je bilo jednostavno,ako mi 19.4. ističe ugovorna obaveza da li ja od tada ako ne potpišem nov ugovor plaćam najskuplju tarifu za istu uslugu koju trenutno koristim....

I da,ugovorna obaveza smanjuje cenu,zbog toga i postoji(jedan od razloga...)

Za jednu istu uslugu postoje tri cene,ugovorna obaveza na 24 meseca,ugovorna obaveza na 12 meseci i bez ugovorne obaveze.Moje pitanje je bilo jednostavno,ako mi 19.4. ističe ugovorna obaveza da li ja od tada ako ne potpišem nov ugovor plaćam najskuplju tarifu za istu uslugu koju trenutno koristim....
Plaćaš cenu bez ugovorne obaveze, pogledaj na sajtu za tvoj paket kolika će biti, pa razmisli da li da produžiš ili ne.

@veljadj MOj paket je bio Super Sve plus i kostao je 3600din ! ugovorna obaveza je istekla je jos prosle godine i toliko sam placao do poskupljenja, znaci 3600din !!! sad je poskupelo i placam 3700!
mozda je nesto ne razumem ?

i da, nemam Move i 120/15 mi je brzina...to je jedina razlika sa trenutnim paketom koji placam, ne zelim 2 god ugovor i ovako mi sasvim odogovara!

Plaćaš cenu bez ugovorne obaveze, pogledaj na sajtu za tvoj paket kolika će biti, pa razmisli da li da produžiš ili ne.
Po tebi, meni racun treba da stize na ~4100 din !!! meni sad nije nista jasno, je l se to nesto menjalo u skorije vreme ili ???

sad gledam, tvoj profilni post i sve mi je jasno :rolleyes: ...svi postovi su u kopernikus temi i sad Supernova

Poslednja izmena:
Jel klikcete po brodovima.. vozovima.. traktorima.. pre nego udjete na sajt ?

zavisi, samo avsforum kod mene sa captcha ! nista drugo i ne zale se ukucani za nesto drugo ?!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno