Muki.Beograd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.11.2019
- Poena
- 235
Taj kanal nisam imao ni pre, tako da ni u Supernovoj nemam...Cinestar 1 Premiere nema na SN? ex vektor.
Ako slucajno ima koja pozicija/frekvencija
Taj kanal nisam imao ni pre, tako da ni u Supernovoj nemam...Cinestar 1 Premiere nema na SN? ex vektor.
Ako slucajno ima koja pozicija/frekvencija
Laž, nema pojma, move radi, ex Avcom, Stari Grad.Orion jurio da se potpiše ugovor na 24m sa akcijom 12m po dinar. Ipak Supernova ima bolju TV ponudu, koju sam prihvatio, i na osnovu konkurencije Supernova dala 6m po dinar.
Danas bio monter i po informaciji koju je preneo, move u Beogradu radi samo u opštini NBG. Za Mirijevo (a izgleda i ostale delove grada) nema tehničkih mogućnosti.
Nije mi žurba jer imam stari uređaj koji vrši posao. Kada su zvali, kao za par nedelja treba da se osposobi.Laž, nema pojma, move radi, ex Avcom, Stari Grad.
Nema,ja sam na Voždovcu.Meni bilo obaveštenje nakon svih obećanja i itd.pisao već .Kažu ne može,niste na optici.Ovde su ljudi pisali da im radi a nisu na optici.Monter kad je bio onda rekao da moraju neki pojačivači da bi radilo.Glupost,move vuče sliku sa antenskog kabla a net za vraćanje.Orion jurio da se potpiše ugovor na 24m sa akcijom 12m po dinar. Ipak Supernova ima bolju TV ponudu, koju sam prihvatio, i na osnovu konkurencije Supernova dala 6m po dinar.
Danas bio monter i po informaciji koju je preneo, move u Beogradu radi samo u opštini NBG. Za Mirijevo (a izgleda i ostale delove grada) nema tehničkih mogućnosti.
Kažu da imaNa tom starom TV po tvom imam mogućnost da se povezem putem WiFi konekcije. To je zgodno zbog kablova, baš ću probati da li radi.
Da li move box ima istu opciju?
Da. Upravo to. Povezan na coax a net samo sluzi za premotavanje. Kazu stabilnije je kada je preko lan kabla. Move sam dao majci. Ja na drugom ona na prvom spratu. Bilo mi je suludo da sada provlacim kablove. Opste je poznato da je domet i kvalitet njihovog wifi-ja los (tehnikolor) pa sam move povezao na mts-ov net (koji jos uvek koristim, ali sa daleko boljom pokrivenoscu wifi signala u celoj kuci) preko wifi-ja. Tako da supernovin move radi preko mts vdsl-a.Nema,ja sam na Voždovcu.Meni bilo obaveštenje nakon svih obećanja i itd.pisao već .Kažu ne može,niste na optici.Ovde su ljudi pisali da im radi a nisu na optici.Monter kad je bio onda rekao da moraju neki pojačivači da bi radilo.Glupost,move vuče sliku sa antenskog kabla a net za vraćanje.
Naravno nisam prihvatio stari tv po tvom uređaj.Kad bio monter.
Carski bilo dok je bio RV.Čak sam i koristio vraćanje unazad,tad su taman krenuli sa tim pre nego što je prodat
Što jes jes... Ima dosta istine...Jel vi kapirate da se ovde uzalud prica i o operateru i o kvalitetu.
Svi su nesto pametni, a 99% sa ovog foruma biraju mrezu i operatera koja im da duzi broj meseci po 1 dinar.
I tu je kraj svake price na temu izbora operatera.
Kakva je slika preko Move?Čuo sam da je dobra.Inače zato i nisam hteo stari uređaj tv po tvom.Zato što sam išao kod prijatelja koji imaju i kad uporedim sliku,kod mene na Tesli sa cam modulom dosta bolja slika.Čak i kod HD kanala,veća razlikaDa. Upravo to. Povezan na coax a net samo sluzi za premotavanje. Kazu stabilnije je kada je preko lan kabla. Move sam dao majci. Ja na drugom ona na prvom spratu. Bilo mi je suludo da sada provlacim kablove. Opste je poznato da je domet i kvalitet njihovog wifi-ja los (tehnikolor) pa sam move povezao na mts-ov net (koji jos uvek koristim, ali sa daleko boljom pokrivenoscu wifi signala u celoj kuci) preko wifi-ja. Tako da supernovin move radi preko mts vdsl-a.
Isto teslu i cam modul, odma sam pisao da mi je slika na move bolja.Kakva je slika preko Move?Čuo sam da je dobra.Inače zato i nisam hteo stari uređaj tv po tvom.Zato što sam išao kod prijatelja koji imaju i kad uporedim sliku,kod mene na Tesli sa cam modulom dosta bolja slika.Čak i kod HD kanala,veća razlika
Onda super.Čim je meni bolja slika na Tesli nego na starom tv po tvom,dobro je što onda nisam uzeo taj uređaj.Isto teslu i cam modul, odma sam pisao da mi je slika na move bolja.
Mogao si da uzmeš stari i koristis za premotavanje u nazad pa bi ti zamenili kada dobiješ mogućnost za move.Onda super.Čim je meni bolja slika na Tesli nego na starom tv po tvom,dobro je što onda nisam uzeo taj uređaj.
Videćemo kad će moći na mojoj lokaciji move
Tv po tvom nisam koristio. Kod mene je slika na move pribliznog ako ne i istog kvaliteta kao cam modul na samsungu.Kakva je slika preko Move?Čuo sam da je dobra.Inače zato i nisam hteo stari uređaj tv po tvom.Zato što sam išao kod prijatelja koji imaju i kad uporedim sliku,kod mene na Tesli sa cam modulom dosta bolja slika.Čak i kod HD kanala,veća razlika
Moralo bi opet novi ugovor,aneks i opet se produži vreme trajanja ugovora.Za to vreme može se promeniti u ponudi novo.Inače valjda je njima u interesu da omoguće svuda move.Tad su bili obećali nešto ,a doneli drugo.Mogao si da uzmeš stari i koristis za premotavanje u nazad pa bi ti zamenili kada dobiješ mogućnost za move.
Zavisi i od TV.Kod mene je trenutno dva cam modula i jedan skymaster box.Tv Lg je stariji od oba druga uređaja u kući pa najbolju sliku ima.Drugi je Tesla tv.Nego kad sam upoređivao i video kod prijatelja sliku na tv po tvom ,mnogo mi bolja slika na ova tri uređaja u kući nego na tom za vraćanje unazadTv po tvom nisam koristio. Kod mene je slika na move pribliznog ako ne i istog kvaliteta kao cam modul na samsungu.
Da, uvećava se račun.19.4 mi ističe ugovor, ako ga ne produžim do tada da li to znači da ću plaćati veću cenu odnosno cenu bez ugovorne obaveze?
Da li neko ima resenje?Da li neko zna kako da resim problem?
Na desktopu gledam move na supernovaott sajtu. Mogu kanal da stavim u "omiljeni" ali ne mogu da nadjem grupu "omiljeni".
Placaces isti iznos valjda, poskupeli su skoro...ugovorna obaveza ti ne smanjuje cenu !19.4 mi ističe ugovor, ako ga ne produžim do tada da li to znači da ću plaćati veću cenu odnosno cenu bez ugovorne obaveze?
Plaćaš cenu bez ugovorne obaveze, pogledaj na sajtu za tvoj paket kolika će biti, pa razmisli da li da produžiš ili ne.Za jednu istu uslugu postoje tri cene,ugovorna obaveza na 24 meseca,ugovorna obaveza na 12 meseci i bez ugovorne obaveze.Moje pitanje je bilo jednostavno,ako mi 19.4. ističe ugovorna obaveza da li ja od tada ako ne potpišem nov ugovor plaćam najskuplju tarifu za istu uslugu koju trenutno koristim....
Po tebi, meni racun treba da stize na ~4100 din !!! meni sad nije nista jasno, je l se to nesto menjalo u skorije vreme ili ???Plaćaš cenu bez ugovorne obaveze, pogledaj na sajtu za tvoj paket kolika će biti, pa razmisli da li da produžiš ili ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari