Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od skoro imam aplikaciju SN na mobilnom i vidim da neke kanale nmg da vraćam, primer Viasat Nature. Da li je to tako generalno ili je do mene neki problem?

Pa samo ~100 od tih "beskonačno" kanala ima opciju premotavanja. A Viasat Nature nije među njima.

RTS 1 HD
RTS 2 HD
Superstar TV HD
Pink
Prva TV HD
B92 HD
Happy TV
Kurir TV HD
Red TV
Vesti
Fox HD
Fox Crime HD
Fox Life HD
Fox Movies HD
Star TV
Prva World
Agro TV HD
Kitchen HD
24 Kitchen HD
Animal Planet HD
Discovery HD
ID
Travel HD
Balkan Trip HD
RTS Zivot
RTS Muzika
RTS 3
RTS Drama
RTS Kolo
RTS Poletarac
RTS Trezor
TV Pančevo
Dunav Televizija
Prva CG
RTV Vojvodina
RTV Vojvodina 2
Timeless Dizi Channel
PRVA PLUS
Prva Max
PRVA FILES
PRVA LIFE
PRVA KICK
Hype TV HD
TV Front HD
Arena Sport 1x2
Arena Sport 1 HD
Arena Sport 2 HD
Arena Sport 3 HD
Arena Sport 4 HD
Arena Sport 5 HD
Eurosport 1 HD
Eurosport 2 HD
Fight Network
Film Klub
Film Klub Extra
Klasik TV
AXN
AXN Spin
AMC
Epic Drama HD
TV 1000
Nicktoons
Diva
SCI FI HD
Pink Action
Pink Classic
Pink Comedy
Pink Family
Pink Film
Pink Horror
Pink Movies
Pink Premium
Pink Serije
Pink Thriller
Pink Western
Filmbox Extra HD
Filmbox Premium HD
Pink Crime & Mystery
Pink Romance
Pink Sci-Fi & Fantasy
Filmbox Stars
DOX TV
HBO HD
HBO 2 HD
HBO 3 HD
Cinemax HD
Cinemax 2 HD
CineStar TV 1
CineStar TV Action
CineStar TV Comedy
CineStar TV Fantasy
Dexy TV HD
Nick Jr.
Minimax
Nickelodeon
E!
Pink Reality
TLC HD
National Geographic HD
National Geographic Wild HD
DTX HD
BBC Earth HD
HGTV
Pink Music

Kod mene je zakljucan 😡

Nema televizije na Karaburmi, Mirijevu zbog unapređenja mreže. Videćemo koja će i dal ce biti neke razlike.

Čitajući iskustva članova foruma na raznim temama dolazio sam do raznih korisnih saznanja kao i rešavanja nekih problema.
Stoga da podelim i ja svoje iskustvo, možda će nekome biti od koristi.

Već više od dva meseca sam korisnik Supernovinog (bivši Telemark Čačak) Super par start paketa (optički internet). Prilikom same instalacije, internet je bio u redu, dok je slika "kockala", tj. pojavljivale se kockice u boji na oba tv-a (cam moduli), tako da je bilo negledljivo. Posle par sati mučenja uspeli su nekako sa nameste sliku. Pola sata po njihovom odlasku slika se ponovo "kocka".

Prijavio kvar, došli odmah sutradan, menjali modem, "budžili" sa nekim uređajem, slika bila ok. Ali samo par sati, ponovo "kockanje" slike. Kako sam još pod ugovorom kod Sbb-a za eon van mreže, nije mi bila toliko hitna televizija posebno što je arena cloud na promociji do kraja marta.

U međuvremenu slika bude nekad odlična, nekad negledljiva. Zainteresuje me zbog čega, i na kraju otkrijem da kad se na wifi vežem na 5 Ghz, nastaje "kockanje" slike. Na 2.4 Ghz, nema kockanja, slika odlična.
Prijavim kvar, sutradan, ostanem nekoliko sati i bez TV-a i interneta u sred radnog vremena. Od pre par dana ne mogu da gledam ni eon van mreže preko njihovog interneta (više o tome sam pisao na drugoj temi). Treći put prijavio smetnju.

Rezime: Internet stabilan, brzina kako je u predviđena ugovorom, osim 2-3 duža prekida u radno vreme, ne radi mi eon van mreže. Slika odlična, ali uslovljena nekorišćenjem wifi 5 Hhz.

Posle radova koje su izveli, morala je ponovo pretraga kanala da se izvrši. Sada ima više HD kanala nego ranije.

Jel ima svrhe da zovem korisnicki servis da se zalim? Do pre nekoliko meseci mi je sasvim normalno radio GTA 5 ali sad ne mogu da udjem. Ne moze da se konektuje na rokstarov launcher pise da je u ofline modu. Sninuo sam Urban VPN i preko njega hoce. Na optici sam od septembra prosle godine, ne znam da li sam odma bio nat-ovan ali mislim da jesam ali je sve radilo normalno do skoro. I jos da dodam da zadnjih par nedelja ne mogu da zivim od reCaptcha!!!

Jel racuni stizu fizicki ili salju mailom ? Ugovor sam potpisao 26.2 i jos mi nije stigao racun. Imam 6 meseci gratis, pa me interesuje hoce li svih 6 meseci stizati racuni iako su po dinar ili tek od sedmog meseca kad istekne gratis period ?
Stižu računi po dinar, naj normalnie. Ima neka pravna začkoljica zašto taj dinar mora da bude a ne FREE usluga za dat period.

Info iz prve ruke:
Za 12m po dinar,minimum 3m posle raskida ugovora(mts,supernova)
Paze klosari i ko je na adresi,ne moze na drugog clana

Vreme je da se pojavi taj Telenor,mozda donese nesto novo
Ako ističe ugovor probati sa raskidom zbog ponude 12x1rsd od 2. operatera, ja jedino tako uspeo (6*1rsd) ali i to je OK

Frekfencija Discovery HD kanala,i Liverpul tv-a,ako neko zna? Samo se izgubili sa liste kanala i sada ne mogu da ih nadjem.

Nije izbacen OBN upravo ga gledam.

Kakve vi to televizore imate kad ne mozete da povatate gde je koji kanal?

Možda uskoro bude ova rokada tj zamena: kanali Toxic Folk i Toxic Rap umesto DM SAT i MTV Europe
Da li je to neka pošalica za prvi april ili stvarna najava??? Suviše je jadno da bi bilo istinito, ali sa druge strane..... ovde u zemlji više nema bilo šta što izaziva čuđenje

@bericrasa:
1-kanal OBN normalno radi nije ukinut------------------------exRV-borča-BG
2-kanal SUPERSAT TV je već u ponudi-------------------------exRV-borča-BG
3-kanali TOXIC FOLK & TOXIC RAP su takođe u ponudi------exRV-borča-BG

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno