Ne
Ne, da kucnem u drvoJel klikcete po brodovima.. vozovima.. traktorima.. pre nego udjete na sajt ?
Ne, da kucnem u drvoJel klikcete po brodovima.. vozovima.. traktorima.. pre nego udjete na sajt ?
Da, bas za forum benchmarka i jos neke sajtove. Tacno se vidi razlika kada je ip adresa koju sam taj dan zapatio na crnoj listi.Jel klikcete po brodovima.. vozovima.. traktorima.. pre nego udjete na sajt ?
I ništa... Ja se žalio i dobio "IGNORE" što kažu devojke 😃😃I meni cesto izlaze te gluposti, zalio sam im se vise puta da mi adresa natovana.
To što ti je na slikamaMove ne radi. Izdrzao jedva 20 dana od instalacije.Druga dva tv-a jedan preko cam modula, drugi stari kopernikusov stb sve normalno radi. Internet je takodje ok. Prijavio problem. Pogledajte prilog 302313Pogledajte prilog 302314
To što ti je na slikama, ja sam sam sebi napravio jer sam uređaj bio obrisao putem mobilne aplikacije. Drugi put je moj brat obrisao isto putem mobilne aplikacije. Proveri na mobilnoj aplikaciji da li ga imaš na listi? Inače problem se reši za sveka 2 min. Tako što ga samo IT tehničari aktiviraju ponovo.Move ne radi. Izdrzao jedva 20 dana od instalacije.Druga dva tv-a jedan preko cam modula, drugi stari kopernikusov stb sve normalno radi. Internet je takodje ok. Prijavio problem. Pogledajte prilog 302313Pogledajte prilog 302314
Ok. Mislim da sam to uradio.To što ti je na slikama
To što ti je na slikama, ja sam sam sebi napravio jer sam uređaj bio obrisao putem mobilne aplikacije. Drugi put je moj brat obrisao isto putem mobilne aplikacije. Proveri na mobilnoj aplikaciji da li ga imaš na listi? Inače problem se reši za sveka 2 min. Tako što ga samo IT tehničari aktiviraju ponovo.
Nažalost to je jer su pametni napravili da se uređaji brišu iz aplikacije. To treba samo iz korisničkog naloga. Da bude omogućeno.Ok. Mislim da sam to uradio.
Dopisujem se preko mesendzera kazu otvorice nalog. Kako si ti resio. Gde da zovem tehnicku sluzbu pa da resim kao sto ti kazes za 2 min?Nažalost to je jer su pametni napravili da se uređaji brišu iz aplikacije. To treba samo iz korisničkog naloga. Da bude omogućeno.
Ja sam uzeo broj od IT struke kad su me zvali i čuvam ga u slučaju da se buraz zezne. Tako predlažem i tebi da uradiš, a pošto ti je prvi put da si to uradio, a hvala bogu ovi samo znaju da pišu naloge moraćeš sačekati do sutra, ako te zovu prvo telefonom bitno je da im napomeneš da si uređaj slučajno obrisao putem mobilne aplikacije, zatim ćeš im izdiktirati brojeve sa nalepnice koje ti budu tražili i oni će aktivirati i ti dalje sam. Moraš sam tražiti broj od IT struke nije svuda isto sve zavisi do EX operatera.Dopisujem se preko mesendzera kazu otvorice nalog. Kako si ti resio. Gde da zovem tehnicku sluzbu pa da resim kao sto ti kazes za 2 min?
Ja kad sam pozajmio nalog od prijatelja koji je u sbb-u ti kanali mi nisu radili, ostali jesu. Uzeo eon van mreže i svi kanali rade normalno.Radi li EON pozajmljen nalog u Supernova mreži (ima li blokade nekih kanala, konkretno N1, Nova S, SK)...?
Sad kad pročitaju,eto blokade.Mislim da prate forumeProvereno radi kod bivseg RV.
Meni je ugovor do kraja godine.Razmišljam da uzmem Orion.Ne znam samo dal on koristi svoju mrežu optike ili uzima od MTS.Jer i on ima različite brzine za isti novac,razlika dal optika ili nešto drugo Kod mene ima optike od MTS a supernova na običnom i ne prebacuju korisnike na MTS optiku.Inače MTS je skupInfo da li je true da je sad 3m posle raskida ugovora minimum za 12m po dinar ???
Promoter kaze da su uveli 3m pravilo,vazi i za mts korisnike
Kao oce super bolidi "nove" korisnike,sbb best
Ja sam pisao ovde pre nekih mesec dana da vidim sta je bolje, supernova ili orion. Odlucio sam se za orion i nisam se pokajao, net 500mb/s konstantno a tv je dobar. Supernova ima malo bolju ponudu kanala ali 12meseci dzaba kod oriona je bolje od 6 meseci kod supernove. Ako je neko iz Niša i zivi u zgradi, nek mi se javi ako mu treba broj promotera jer samo tako moze 12 meseci da dobije.Sad kad pročitaju,eto blokade.Mislim da prate forume
Post automatically merged:
Meni je ugovor do kraja godine.Razmišljam da uzmem Orion.Ne znam samo dal on koristi svoju mrežu optike ili uzima od MTS.Jer i on ima različite brzine za isti novac,razlika dal optika ili nešto drugo Kod mene ima optike od MTS a supernova na običnom i ne prebacuju korisnike na MTS optiku.Inače MTS je skup
Ta brzina oriona je samo ako su sproveli optiku? Sad mi na mejl odgovorili sa ponudom net 20mb/s i 30mb/s.. Tu mi je opet bolja supernova jer njihova brzina bez optike ide na 120mb/s.Ja sam pisao ovde pre nekih mesec dana da vidim sta je bolje, supernova ili orion. Odlucio sam se za orion i nisam se pokajao, net 500mb/s konstantno a tv je dobar. Supernova ima malo bolju ponudu kanala ali 12meseci dzaba kod oriona je bolje od 6 meseci kod supernove. Ako je neko iz Niša i zivi u zgradi, nek mi se javi ako mu treba broj promotera jer samo tako moze 12 meseci da dobije.
Jel optika?Koliko mesečno bude?Ja sam pisao ovde pre nekih mesec dana da vidim sta je bolje, supernova ili orion. Odlucio sam se za orion i nisam se pokajao, net 500mb/s konstantno a tv je dobar. Supernova ima malo bolju ponudu kanala ali 12meseci dzaba kod oriona je bolje od 6 meseci kod supernove. Ako je neko iz Niša i zivi u zgradi, nek mi se javi ako mu treba broj promotera jer samo tako moze 12 meseci da dobije.
Optika je u pitanju, ali kolko znam mora da bude zgrada, ne isplati im se da dovlace kablove do kuce zbog jednog korisnika. Ja mogu da vam dam broj pa ce oni da provere da li moze da se poveze vasa zgrada sa optikom.Jel optika?Koliko mesečno bude?
Meni čak i 6 meseci znači.Ovde starom korisniku ako daju 1 mesec
Kod mene je kuća.Još par meseci je ovaj ugovor,pa će biti jurnjava gde je najbolje.Za sada znam samo da će MTS dati 6 meseci .Realno ko da više i šta se dobije za taj novac ,odo kod njihOptika je u pitanju, ali kolko znam mora da bude zgrada, ne isplati im se da dovlace kablove do kuce zbog jednog korisnika. Ja mogu da vam dam broj pa ce oni da provere da li moze da se poveze vasa zgrada sa optikom.
Probajte onda kod SBB-a, po gradu lepe plakate da daju od 7 do 10 meseci. 7 meseci valjda paket bez fiksnog telefona a 10 sa fiksnim.Kod mene je kuća.Još par meseci je ovaj ugovor,pa će biti jurnjava gde je najbolje.Za sada znam samo da će MTS dati 6 meseci .Realno ko da više i šta se dobije za taj novac ,odo kod njih
Nemam SBB kod mene.Nema mogućnosti.Podelili su oni kraj još dok je bio ex-RVProbajte onda kod SBB-a, po gradu lepe plakate da daju od 7 do 10 meseci. 7 meseci valjda paket bez fiksnog telefona a 10 sa fiksnim.
Danas resili problem sa move. Bio si u pravu. Izgleda da sam greskom u aplikaciji obrisao move iz aktivnih uredjaja. Hvala na savetu i smernicama u cemu je problem... Bilo je malo ubedjivanja dok sam im objasnio u cemu je problem, cak su bili i na kucnoj adresi... A problem se resio kao sto ti kazes za 2 min kada mi je napredna sluzba ponovo aktivirala move.Ja sam uzeo broj od IT struke kad su me zvali i čuvam ga u slučaju da se buraz zezne. Tako predlažem i tebi da uradiš, a pošto ti je prvi put da si to uradio, a hvala bogu ovi samo znaju da pišu naloge moraćeš sačekati do sutra, ako te zovu prvo telefonom bitno je da im napomeneš da si uređaj slučajno obrisao putem mobilne aplikacije, zatim ćeš im izdiktirati brojeve sa nalepnice koje ti budu tražili i oni će aktivirati i ti dalje sam. Moraš sam tražiti broj od IT struke nije svuda isto sve zavisi do EX operatera.
Eto, naravno, tu sam školu i ja imao, pa zato znam.Danas resili problem sa move. Bio si u pravu. Izgleda da sam greskom u aplikaciji obrisao move iz aktivnih uredjaja. Hvala na savetu i smernicama u cemu je problem... Bilo je malo ubedjivanja dok sam im objasnio u cemu je problem, cak su bili i na kucnoj adresi... A problem se resio kao sto ti kazes za 2 min kada mi je napredna sluzba ponovo aktivirala move.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari