Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јел могуће да још нема интернета у Новом Београду?

^^^
Hahah [emoji23][emoji23][emoji23]
Koliko besmislen komentar, evo ja na nbgd ceo dan bez prekida.

Čekaj još malo sigurno će doći.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Nova aplikacija za "TV po tvom" instalirao sam je na drugom android box-u radi odlično ali sa mišem i radi i na kablu ne samo na wifi kao prethodna.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Probaj mail da im posaljes, cisto da znas da l' da cekas :)

У неким блоковима нема интернет јуче и данас. Да сте мало читали претходне стране, видели би да људи имају проблем и не видим ништа смешно у томе.

@SomiSomi95 ^^
Pa citali smo, i imali smo reset modema, NBGD lokacija ...to je proslo, probaj rucno da resetujes modem ?!

Poslednja izmena:
У неким блоковима нема интернет јуче и данас. Да сте мало читали претходне стране, видели би да људи имају проблем и не видим ништа смешно у томе.

Citali smo, ali nam nisi rekao zbog cega nema?

Stara verzija aplikacije [emoji4] radi NBA kanal [emoji481][emoji481][emoji481][emoji477]
ce14f268cb5a25cab7399e62b4c5a0bb.jpg

Ako se svima otkljucavaju kanali,da li ce nama koji sada te kanale placamo da umanje mesecne racune? To bi bilo posteno sa njihove strane!

Ljudi, jel znate šta znači da se otključaju kanali?
Znači da ćete ih moći gledati bez kartice...samo oni koje ste i do sada imali u paketu...
Pa niste se valjda ponadali da će džaba da gledate HBO ?

A tako lepo zvuči kad pročitaš naslov [emoji1]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ljudi, jel znate šta znači da se otključaju kanali?
Znači da ćete ih moći gledati bez kartice...samo oni koje ste i do sada imali u paketu...
Pa niste se valjda ponadali da će džaba da gledate HBO ?

A tako lepo zvuči kad pročitaš naslov [emoji1]

Mislim da to nije baš tako, pa ne znaju oni kada izvadiš karticu koji ti paket imaš!

Verujem da će otključati sve kanale nezavisno od paketa, i samo značenje reči "otključati" upravo to znači. Ti i sada imaš sve kanale na listi, samo što su neki zaključani i ne možeš da ih gledaš (otvoriš) bez kartice koja služi da ti otvori sve kanale iz paketa na koji si pretplaćen.
Pozz!

Poslednja izmena:
Nema gledanja bez kartice ničega
I kad otključaju treba kartica

Mislim da to nije baš tako, pa ne znaju oni kada izvadiš karticu koji ti paket imaš!

Verujem da će otključati sve kanale nezavisno od paketa, i samo značenje reči "otključati" upravo to znači. Ti i sada imaš sve kanale na listi, samo što su neki zaključani i ne možeš da ih gledaš (otvoriš) bez kartice koja služi da ti otvori sve kanale iz paketa na koji si pretplaćen.
Pozz!
U pravu si, zato će otključati sve kanale do određenog paketa (bez HBO), kao što je SBB uradio...
Nema gledanja bez kartice ničega
I kad otključaju treba kartica

Kažu u samoj Supernovi drugačije, ajd da vidimo...

Tako je sad kod mene, izvucem karticu nema HBO/Cinemax, sve ostalo je tu

Probao na "cetvrtom" televizoru preskenirao sve i ne rade svi kanali, vec samo onih 10 osnovnih koji su i pre radili

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Probao na "cetvrtom" televizoru preskenirao sve i ne rade svi kanali, vec samo onih 10 osnovnih koji su i pre radili

Vranje.
Radi sve bez kartice osim HBO paketa i zadruge.
Mozda zavisi od mesta?

Da li je neko probao novu verzije apk "tv po tvom" na nekom boxu (konkretno me zanima firestick) da li da radim update ili ne? Ova predhodna uz pomoc stapa i kanapa (bt mis i tastatura) zavrsava posao

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Vranje.
Radi sve bez kartice osim HBO paketa i zadruge.
Mozda zavisi od mesta?

Da li je neko probao novu verzije apk "tv po tvom" na nekom boxu (konkretno me zanima firestick) da li da radim update ili ne? Ova predhodna uz pomoc stapa i kanapa (bt mis i tastatura) zavrsava posao

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Ja sam novu aplikaciju probao na boxu tx6, radi bolje od prethodne, naravno upravlja se mišem kao na kompu, radi i na wifi i na kablu. Mana nema radio stanica i NBA kanal, drugarica je provalila da hvali i tvApatin. Možda hvali tako neki kanal al ko to gleda sem ljudi koji u tim gradovima i mestima žive.

@vuky017 Hvala na postu, ponovo preskenirao i rade kanali. Greškom obeležio antenu umesto kabla za dtv.

Poslednja izmena:
Bor
Probao STB box (Amiko impulse c/t2) koji sam koristio pre nego su krenuli sa karticama i svojim boxovima.
Otključano sve osim HBO, Cinemax i Zadruge.
Ne znam za xxx kanale, ne traži mi lozinku, već je crn ekran. Možda važi po starom od 00-05.
Inače plaćam 3.299,00 mesečno. Više i ne znam koji je to paket.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

^kod mene je isto i sa karticom, i sa ovim jednim koji nisu montirali (nema karticu) a i sa mojim takodje amikom

I ip adresa mi je fiksna iako nije ugovorena staticka :mad:

p.s a i na tv secka slika od kad su ugradili internet i niko da dodje vec nedelju dana. A tv je narucen jos 20 februara. I upload je njesra

Poslednja izmena:

Pozz!

Nigde nisu rekli da se otključavanje odnosi za sve kanale već za sve korisnike. To znači da će određeni kanali biti otključani, možda baš oni koji su već otključani. I biće otključani sve do kraja aprila!

I ip adresa mi je fiksna iako nije ugovorena staticka :mad:

A kako znas da ti je "fixna IP" ?
dinamicka je kod mene, od kad je supernova jednom se promenila IP i to kad sam bio na odomoru, iskljucio sam iz struje ,pa nije bio na mrezi 20 dana

^ne menja se IP pri gasenju modema..kod telekoma vdsl se menjala pri svakom

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno