SomiSomi95
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 20.02.2018
- Poena
- 69
Јел могуће да још нема интернета у Новом Београду?
NisuA je l' su se pojavili oni kanali ?
Tako su uradili mobilnu aplikaciju, na ip boxu ima sve na aplikaciji nemaProbaj mail da im posaljes, cisto da znas da l' da cekas![]()
У неким блоковима нема интернет јуче и данас. Да сте мало читали претходне стране, видели би да људи имају проблем и не видим ништа смешно у томе.
Ljudi, jel znate šta znači da se otključaju kanali?
Znači da ćete ih moći gledati bez kartice...samo oni koje ste i do sada imali u paketu...
Pa niste se valjda ponadali da će džaba da gledate HBO ?
A tako lepo zvuči kad pročitaš naslov [emoji1]
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Stara verzija aplikacije [emoji4] radi NBA kanal [emoji481][emoji481][emoji481][emoji477]
E svako ažuriranje mora da se nešto popravi a nešto zezne i dođe mu na istoeto vidis, mora nesto da se cacne, sad pravac gledanje NBA repriza :d
U pravu si, zato će otključati sve kanale do određenog paketa (bez HBO), kao što je SBB uradio...Mislim da to nije baš tako, pa ne znaju oni kada izvadiš karticu koji ti paket imaš!
Verujem da će otključati sve kanale nezavisno od paketa, i samo značenje reči "otključati" upravo to znači. Ti i sada imaš sve kanale na listi, samo što su neki zaključani i ne možeš da ih gledaš (otvoriš) bez kartice koja služi da ti otvori sve kanale iz paketa na koji si pretplaćen.
Pozz!
Kažu u samoj Supernovi drugačije, ajd da vidimo...Nema gledanja bez kartice ničega
I kad otključaju treba kartica
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Vranje.Probao na "cetvrtom" televizoru preskenirao sve i ne rade svi kanali, vec samo onih 10 osnovnih koji su i pre radili
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Ja sam novu aplikaciju probao na boxu tx6, radi bolje od prethodne, naravno upravlja se mišem kao na kompu, radi i na wifi i na kablu. Mana nema radio stanica i NBA kanal, drugarica je provalila da hvali i tvApatin. Možda hvali tako neki kanal al ko to gleda sem ljudi koji u tim gradovima i mestima žive.Vranje.
Radi sve bez kartice osim HBO paketa i zadruge.
Mozda zavisi od mesta?
Da li je neko probao novu verzije apk "tv po tvom" na nekom boxu (konkretno me zanima firestick) da li da radim update ili ne? Ova predhodna uz pomoc stapa i kanapa (bt mis i tastatura) zavrsava posao
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Mislim da to nije baš tako, pa ne znaju oni kada izvadiš karticu koji ti paket imaš!
Verujem da će otključati sve kanale nezavisno od paketa, i samo značenje reči "otključati" upravo to znači. Ti i sada imaš sve kanale na listi, samo što su neki zaključani i ne možeš da ih gledaš (otvoriš) bez kartice koja služi da ti otvori sve kanale iz paketa na koji si pretplaćen.
Pozz!
I ip adresa mi je fiksna iako nije ugovorena staticka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari