Rade van mreže arene, ja gledam na poslu [emoji4][emoji4][emoji4] tj. Svi kanali supernove, naravno preko kompa.Mislim da Arene ne rade van mreze.
Našao konačno foru da daljinski resetujem CBN, doduše u lokalu. Idete na Gateway i Basic pa dole na WAN delu setujete na Static pa vratite na DHCP i onda Apply i on uradi restart i ako ništa nije promenjeno.
Hoće li neko da menja supernova za eon nalog?
Nije, isključene su... Radi samo usb i one aplikacije da bi gledao nešto sa usb-a filmovi, slike...Na uređaju TV po tvom koji sam dobio od SN - aplikacije koje su preinstalirane ne rade (Youtube, ted tv, weather)
Da li je ovo samo kod mene problem?
Ako se svima otkljucavaju kanali,da li ce nama koji sada te kanale placamo da umanje mesecne racune? To bi bilo posteno sa njihove strane!
Nije, isključene su... Radi samo usb i one aplikacije da bi gledao nešto sa usb-a filmovi, slike...
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
I da mu pošalju gajbu Corona [emoji481][emoji481][emoji481]I da te caste jedno 100e kad su vec krenuli![]()
samo da javim da je stigao tv (32" SMART TV po 765 din) i da jedino sto hvala je analogni signal.... no comment.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari