Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dinamicka je sigurno, samo moras malo duze modem da ostavis iskljucen ( ne moras 20 dana :) )...nece samo restart, tako je bilo na radijus-u, ne znam na kom si ti bio

Poslednja izmena:
^av com aj mozda ostavim ugasen preko noci hah..

Izašla nova aplikacija radi, ispravljene greške... Ima NBA [emoji481][emoji477][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Jel radi na sbb netu? Npr sve arene? Da izmenjamo naloge?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Mislim da Arene ne rade van mreze.
Našao konačno foru da daljinski resetujem CBN, doduše u lokalu. Idete na Gateway i Basic pa dole na WAN delu setujete na Static pa vratite na DHCP i onda Apply i on uradi restart i ako ništa nije promenjeno.

Mislim da Arene ne rade van mreze.
Našao konačno foru da daljinski resetujem CBN, doduše u lokalu. Idete na Gateway i Basic pa dole na WAN delu setujete na Static pa vratite na DHCP i onda Apply i on uradi restart i ako ništa nije promenjeno.
Rade van mreže arene, ja gledam na poslu [emoji4][emoji4][emoji4] tj. Svi kanali supernove, naravno preko kompa.

Hoće li neko da menja supernova za eon nalog?

Pisao sam Supernovi. Kažu da se otključava sve osim HBO, Zadruge i Adult paketa.

Jel i vama razbacana lista kanala, takodje ima nekih duplih?

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Ne radi mi pirate bay, rarbg, kick ass torrents.. Izbacuje mi ono captcha *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*.

Jedan lik mi reče da sam natovan, može li pojašnjenje šta to zapravo znači kako bih im pisao i rekao im... Šta već imam.

Snimi koji ss gde te blokira, posalji email sa zahtevom da te sklone sa GCNAT (da te maknu sa NAT-a) jer imas probleme pristupu nekim sajtovima. Bice ucinjeno brzo nakon sto procitaju email (za 1-2 dana) AKO si kod na delu mreze od starog i dobrog nam RV, us purpotnom moze biti "gusto".
Mozes i nazvati (mizda brza opcija), samo reci da da ti je hitno, da si stavljen iza GCNAT (ili iza nAT-a) i da te maknu odatle jer ne mozes da koristis neke sajtove na moje redovno ides...

Hoće li napokon pustiti RTS 3 u HD rezoluciji? Ja iskreno gledam taj kanal, a od sutra kreće "nastava na daljinu" preko njega!

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Sredjena lista kanala, ali imamo 2X Superstar i 2x Toxic HD. Svrljig

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

na tom 2 mestu Superstar, bio je N1 ovaj drugi brisem po skeniranju

Na uređaju TV po tvom koji sam dobio od SN - aplikacije koje su preinstalirane ne rade (Youtube, ted tv, weather)
Da li je ovo samo kod mene problem?

Na uređaju TV po tvom koji sam dobio od SN - aplikacije koje su preinstalirane ne rade (Youtube, ted tv, weather)
Da li je ovo samo kod mene problem?
Nije, isključene su... Radi samo usb i one aplikacije da bi gledao nešto sa usb-a filmovi, slike...

Poslednja izmena:
Malo je bezveze što za aplikaciju mora da se doplaćuje. Preko Totala imam EON, a preko AVcoma(Supernove) ne ulazi u paket.

Sent from my MI 9T using Tapatalk

Društvo koji st box se dobija odsupernove kakav im je net? Razmišljam da uvedem njihov net i uzmem onu ocpiju sa tv-om najjeftiniju.

samo da javim da je stigao tv (32" SMART TV po 765 din) i da jedino sto hvala je analogni signal.... no comment.

Vazno da su racune poslali upravo stiglo. I kome sad ja da to platim i da li ono tri meseca vazi samo za penzionere ili da idem u menjacnicu.

Zbog čega ne bi platio račun?

Послато са Mi 9T

mudro !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno