Ne vergla, probana i ta varijanta.Uvek postoji konkurencija, kaže im da će fiksni prebaciti i zajedno sa internetom koristiti u A1 a TV uzeti preko satelitske. Uvek postoji konkurencija čak i u mestima gde žičano postoji samo jedan operater.
Probao sam to, nije prvi put da mu se radi reset inače zbog drugih stvari. Onda je moguće da je do moje lokacije ili do uredjajaRadi normalno
Možeš pogledati video na mom cloudu.![]()
46.91 MB file on MEGA
mega.nz
Probaj resetuj uređaj, pa ponovo konfiguriši i pokreni pretragu kanala.
Resetovanje se radi na sledeći način.
Pritisneš dugme "MENU" zatim skroluješ na "PODEŠAVANJA" pritisneš "OK" zatim skroluješ na "PoDEŠAVANJA" pritisneš "OK" pa skroluješ na "PODEŠAVANJA SISTEMA" pa "OK" ideš na "FABRIČKA PODEŠAVANJA" i sa "OK" potvrđiješ. Kada se ponovo pokrene podešavaš šta ti traži rezoluziju itd. Frekvencija 674, QAM 256, Symbol rate je 6900. Pre restarta pogledaj kod tebe pod opcijom DVB pretraga da nisu neke druge frekvencije.
Pozdrav... 🍻
Posle Blic TV i Kurir TV,uskoro i novi kanal Informer TV HD...
Šolje ne muljam, u pasulj ne zveram... Nisam baba Vanga ili Simana, samo sam realan.TV Informer za promenu?![]()
Ispade da si bio u pravu... Danas je dobio dozvolu za emitovanje preko kablovske i IPTV mreže...Postovano 11.10.2022.
Šolje ne muljam, u pasulj ne zveram... Nisam baba Vanga ili Simana, samo sam realan.
Taman posla da uleti neki naučno-obrazovni. Da hoću što više da zaglupim naciju ne bih ništa mnogo drugčije radio.
Vozi Miško.
Move box ili misliš na aplikacijuDa li prilikom prijavljinja na move&go aplikaciju u polju za lozinku se pise korisnicki id ili da se trazi lozinka?
Iz nekog razloga ne mogu da se prijavim nakon reseta aparata? A zaboravio sam kako se prijavljuje.
Zvao sam podrsku. ali se ceka malo duze, pa da probam ovde.
Hvala
Aplikacija je u pitanju. Hvala.Move box ili misliš na aplikaciju
Mejl, a za šifru broj tvog ugovora, ako nisi brisao mejl imaš podatkeAplikacija je u pitanju. Hvala.
Tako sam i mislio. Broj ugovora ili kprisnicki ID?Mejl, a za šifru broj tvog ugovora, ako nisi brisao mejl imaš podatke
Zvali me danas ponovo sa instrukcijama gde da nadjem email sa ponudom i kako da odgovorimPriblizava mi se kraj ugovora (super plan 3m) i pre par dana su me zvali da ponude obnovu ugovora. Prva ponuda 1 mesec 50%. Juce zvali, ponudili 3 meseca 50% i poslali mi novi ugovor na email - nisam jos odgovorio.
Vidim da ovde ljudi dobijaju bolje uslove uz prethodno podneseni zahtev za raskid pa me zanima sta da radim sada, imate neki savet?
Hvala. U redu je, namestio sam.Broj korisničkog ugovora, tj. korisnička šifra. Naznačeno je valjda u ugovoru. U krajnjem slučaju ako nisi siguran, probaj obe opcije. Nema štete.
Ja juce obnovio ugovor za super plan 3m , 3799 din +6 meseci po 50% ,Zvali me danas ponovo sa instrukcijama gde da nadjem email sa ponudom i kako da odgovorim.
Odbio sam pa mi rekose da ce traziti novu povoljniju ponudu.
Probacu, mislim da si u u pravu. Posto frenkvencije do kanala pretrazuje 20 minuta a ovo posle za casPodesi da ti frekvencijski opseg pretrage bude između 482 i 770 MHz (tu se nalaze svi kanali).