Nije ja sam isto gledao i nema je. Bekap sam uradio. Postavio sam odakle da se skine al niko ne čita forum nego samo tresne pitanje.Najgore što mi podrška reče da je kao dostupna na play store pa da proverim da li je samo do mene.
Nemoj molim te, sad će sva štampa imati i TV ne prizivaj višeTV Informer za promenu?![]()
Ti za tvoje novce moliš nekog. Ko pre dođe rešavaj.Ma džabe. Svaki put kad pozovem korisnički servis svi fini i ljubazni. Svi kao pišu neku urgenciju, hitnost a na kraju ništa. Sve imam utisak da me zavlače jer sam se prijavio dok je trajala akcija 14 meseci po dinar za nove korisnike. Izgleda da mi ne gine SBB. Imaju akciju 10 meseci u pola cene, a zatim 14 meseci ful. Ali bar će nas povezati brzo.
a znaju da 'rade optiku' do nodova?Pa oni su klasicna drustvena firma iz vremena sfrj
Imaju xxxx sluzbi,lanac komande
Radili optikom mrezu pa ubacili nodove za kablovsku,muvaju trafoe po kucama
Umesto da bolidi isli klasicnom pasivnom optikom,nema odrzavanja,radi perfektno
Da ne reklamiram ali privatni isp vuce pasivnu optiku sa jednim kombijem i 3 radnika
Pa jel su ovi Supershit tolko nesposobni da ne mogu nauciti raditi optiku
Okreni ih još jedan poslednji put. Kaži im koliko ih dugo čekaš samo da bi postavili svoje uređaje i odredi do kad ih čekaš ili nek ti kaže tačan dan kad misle doći (da nije više od par dana). I poruči da posle tog datuma ni ne moraju dolaziti, prelaziš kod drugog. To nije pretnja sa tvoje strane već obećanje.Ma džabe. Svaki put kad pozovem korisnički servis svi fini i ljubazni. Svi kao pišu neku urgenciju, hitnost a na kraju ništa. Sve imam utisak da me zavlače jer sam se prijavio dok je trajala akcija 14 meseci po dinar za nove korisnike. Izgleda da mi ne gine SBB. Imaju akciju 10 meseci u pola cene, a zatim 14 meseci ful. Ali bar će nas povezati brzo.
Probaj preko tvitera ili facebooka. Veoma brzo odgovaraju i upućuju šta dalje.Zna li neko mail na koji mogu da napišem žalbu Supernovi. Već 10 dana čekam da mi priključe net i tv, kao provera tehničkih mogućnosti u toku. A znam da je predhodni stanar (klinac otišao u bg na studije) imao supernovu. Čak me i zvali da dolaze u petak/subotu i nisu došli. 10 dana klinac bez neta i tv-a. A trenutno četvrtak/petak mu online predavanja. Propustio već dva. Probao sam na [email protected] ali mi vraća kao neispravnu email adresu.
Oni ne znaju ni ekser u tikvu da zakovua znaju da 'rade optiku' do nodova?
sto ih ne nazoves i objasnis im kako se to radi?
taj privatni isp ima svuda gpon? koje tv kanale ima?
TV kanali me ne zanimaju,imam iptv liste
Kabl se mora otkačiti iz uređaja, i radi wifi. Ali bolje mu je preko kabla.Ako se dobro sećam ovako napamet...
Ako se uđe u Menu sa leve strane ima 7 ikonica: TV uživo, Radio, Video klub, TV vodič, Moj TV, Pretraga i Podešavanja.
Uđe se u Podešavanja i odabere druga stavka - Podešavanja pa onda Podešavanja sistema.
Onda se odabere Podešavanja mreže pa se odabere Bežična mreža.
Na kraju treba naći svoj modem sa liste i ukucati šifru - istu onu koja je određena za Wi-Fi.
Moguće je da treba otkačiti LAN kabl, nisam siguran za ovo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari