Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne nalaziš jer su je nedavno povukli / unpublish sa Play Store. I "Move" i Iris Smart takođe. Tako da alternativa je da juriš po netu apk fajlove. Koliko se sećam package id za Move Smart verziju je "rs.mts.supernova.tv".

Najgore što mi podrška reče da je kao dostupna na play store pa da proverim da li je samo do mene.

3 dana nismo imali signala kabl bio u prekidu i dobili umanjenje od 269din

5 dana im je trebalo da odgovore na mail, odgovorili tek kada sam poslao ponovo mail sa zalbom!

Oni su bukvalno ukupan racun podelili na 30 dana ne kapirajuci da ne moze 269dinara da pokrije tri dana totalnog prekida i stetu koju pravi.

Krajnje je vreme da skinu sa liste kanal "Belarus 24" i puste nešto drugo. Kanal ne radi skoro tri meseca a i dalje stoji...

Једно питање за упућене.
Имам пакет Џипон Супер Старт 2, где ми УО истиче средином јануара догодине. Колико видим тог пакета више нема у понуди, а цена ће му бити 3099,00 по истеку УО.
Еквивалент том пакету је колико видим Супер План 2М (+5МБ аплоад, + Мув бокс, који ми нису потребни) чија је цена 3199,00
Могу ли они извршити корекцију (повећање) цене за пакете који више нису у понуди, пошто је цена иста као пре 2 године.
Или ће можда применити неки други ценовник?

Zna li neko mail na koji mogu da napišem žalbu Supernovi. Već 10 dana čekam da mi priključe net i tv, kao provera tehničkih mogućnosti u toku. A znam da je predhodni stanar (klinac otišao u bg na studije) imao supernovu. Čak me i zvali da dolaze u petak/subotu i nisu došli. 10 dana klinac bez neta i tv-a. A trenutno četvrtak/petak mu online predavanja. Propustio već dva. Probao sam na [email protected] ali mi vraća kao neispravnu email adresu.

Cuj zalba,pa sta ocekujes od Super shita

Mene zavlacili 2 meseca za hbo max koji mi sleduje pa nikom nista
Evo vec 5 dana izbacuje osigurac gde je trafo za nod pa nikom nista

Samo nemoj da ih "plasis" ratelom,raskidom ugovora,apsolutno ih zabole

Sa Super shitom samo bez sekiracije i opusteno

Ja i nemam ugovor. Zavlače me 10 dana sa povezivanjem. Na kraju ću uzeti SBB. U inat.

Pa oni su klasicna drustvena firma iz vremena sfrj

Imaju xxxx sluzbi,lanac komande

Radili optikom mrezu pa ubacili nodove za kablovsku,muvaju trafoe po kucama

Umesto da bolidi isli klasicnom pasivnom optikom,nema odrzavanja,radi perfektno

Da ne reklamiram ali privatni isp vuce pasivnu optiku sa jednim kombijem i 3 radnika

Pa jel su ovi Supershit tolko nesposobni da ne mogu nauciti raditi optiku

@blue
Kontakte nisu menjali. Ako ne radi mejl ili su hakovani i oni ili su nešto zabrljali što nije neobično.
Okreni broj telefona ako mejl ne funkcioniše i saspi im ono što si pisao u prvom postu i daj im rok od dan-dva da se odluče ili prelaziš kod drugoga.
I nisu oni patentirali takvo ponašanje, imao sam takva iskustva i sa drugima. Čim pripretiš, "procedura" se ubrza.:cautious:

Prilozi

• SN kontakt.jpg
    SN kontakt.jpg
    194 KB · Pregleda: 24
Ma džabe. Svaki put kad pozovem korisnički servis svi fini i ljubazni. Svi kao pišu neku urgenciju, hitnost a na kraju ništa. Sve imam utisak da me zavlače jer sam se prijavio dok je trajala akcija 14 meseci po dinar za nove korisnike. Izgleda da mi ne gine SBB. Imaju akciju 10 meseci u pola cene, a zatim 14 meseci ful. Ali bar će nas povezati brzo.

Ma džabe. Svaki put kad pozovem korisnički servis svi fini i ljubazni. Svi kao pišu neku urgenciju, hitnost a na kraju ništa. Sve imam utisak da me zavlače jer sam se prijavio dok je trajala akcija 14 meseci po dinar za nove korisnike. Izgleda da mi ne gine SBB. Imaju akciju 10 meseci u pola cene, a zatim 14 meseci ful. Ali bar će nas povezati brzo.
Ti za tvoje novce moliš nekog. Ko pre dođe rešavaj.

Pa oni su klasicna drustvena firma iz vremena sfrj

Imaju xxxx sluzbi,lanac komande

Radili optikom mrezu pa ubacili nodove za kablovsku,muvaju trafoe po kucama

Umesto da bolidi isli klasicnom pasivnom optikom,nema odrzavanja,radi perfektno

Da ne reklamiram ali privatni isp vuce pasivnu optiku sa jednim kombijem i 3 radnika

Pa jel su ovi Supershit tolko nesposobni da ne mogu nauciti raditi optiku
a znaju da 'rade optiku' do nodova?
sto ih ne nazoves i objasnis im kako se to radi?
taj privatni isp ima svuda gpon? koje tv kanale ima?

Okreni ih još jedan poslednji put. Kaži im koliko ih dugo čekaš samo da bi postavili svoje uređaje i odredi do kad ih čekaš ili nek ti kaže tačan dan kad misle doći (da nije više od par dana). I poruči da posle tog datuma ni ne moraju dolaziti, prelaziš kod drugog. To nije pretnja sa tvoje strane već obećanje.

@blue Ma kakav mob idi u mts prodavnicu

Sve zavisi odakle je podizvodjac koji drzi tvoj grad.Meni su oba puta dosli u roku od 2-3 dana. Prvi put kad sam uzimao samo net bili su cini mi se iz Mladenovca,a drugi put kad su mi doneli move i skymaster za kablovsku su bili iz Kragujevca.

Zna li neko mail na koji mogu da napišem žalbu Supernovi. Već 10 dana čekam da mi priključe net i tv, kao provera tehničkih mogućnosti u toku. A znam da je predhodni stanar (klinac otišao u bg na studije) imao supernovu. Čak me i zvali da dolaze u petak/subotu i nisu došli. 10 dana klinac bez neta i tv-a. A trenutno četvrtak/petak mu online predavanja. Propustio već dva. Probao sam na [email protected] ali mi vraća kao neispravnu email adresu.
Probaj preko tvitera ili facebooka. Veoma brzo odgovaraju i upućuju šta dalje.

U mom mestu, oko 5ooo stanovnika, po prijavi dolaze istog ili sutradan. Stvarno nisam imao problema oko nedolaska ekipe. Zato i ne verujem da u BG-u moraš da čekaš 15 dana. Toliko će biti ako dođu u subotu kako su se najavili u međuvremenu. Ako ne dođu u subotu, pošto sam inače nadžak i pamtim kao slon, kako mi koji ugovor bude istekao u mom mestu, tako ću ih odjavljivati. Imam u stanu, u igraonici (koju držim), i kod mojih i ženinih roditelja - 13300 mesečno.

a znaju da 'rade optiku' do nodova?
sto ih ne nazoves i objasnis im kako se to radi?
taj privatni isp ima svuda gpon? koje tv kanale ima?
Oni ne znaju ni ekser u tikvu da zakovu

bas ako te zanima,mrezu radio podizvodjac iz okoline Leskovca

Nema sta da zovem bolide,cim istekne ugovor raskid

Taj privatni ima komplet pasivnu optiku,bolji 5x upload za manju cenu

TV kanali me ne zanimaju,imam iptv liste

Da li Move box UCA-BI60R na net moze da se kaci samo preko LAN-a ili podrzava i wireless?😌 Ako podrzava kako da se konektujem na wifi?

Ako se dobro sećam ovako napamet...
Ako se uđe u Menu sa leve strane ima 7 ikonica: TV uživo, Radio, Video klub, TV vodič, Moj TV, Pretraga i Podešavanja.
Uđe se u Podešavanja i odabere druga stavka - Podešavanja pa onda Podešavanja sistema.
Onda se odabere Podešavanja mreže pa se odabere Bežična mreža.
Na kraju treba naći svoj modem sa liste i ukucati šifru - istu onu koja je određena za Wi-Fi.
Moguće je da treba otkačiti LAN kabl, nisam siguran za ovo.

Ako se dobro sećam ovako napamet...
Ako se uđe u Menu sa leve strane ima 7 ikonica: TV uživo, Radio, Video klub, TV vodič, Moj TV, Pretraga i Podešavanja.
Uđe se u Podešavanja i odabere druga stavka - Podešavanja pa onda Podešavanja sistema.
Onda se odabere Podešavanja mreže pa se odabere Bežična mreža.
Na kraju treba naći svoj modem sa liste i ukucati šifru - istu onu koja je određena za Wi-Fi.
Moguće je da treba otkačiti LAN kabl, nisam siguran za ovo.
Kabl se mora otkačiti iz uređaja, i radi wifi. Ali bolje mu je preko kabla.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno