Gonzales90
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 20.08.2021
- Poena
- 21
Znam da radi, ali imam Android box na kome bih voleo da interface izgleda kao na LG WebOS aplikaciji Supernove jer je Android aplikacija neupotrebljiva.
Istice mi ugovor u oktobru. Juce su dolazili da obaveste da ce u zgradi biti optika. Pitam da znam sta da ocekujem. Iskusio sam sypernova prekide, znam kako je😀 . Nadam se da ce biti u redu. Hvala za odgovor.Користим ја, од јануара 2021. У почетку је било више прекида, што кад радиш преко рачунара зна бити иритирајуће.
После месец дана се унормалило, малтене без прекида, да не урекнем. Што плаћам, то и испоручују.
Али мислим да зависи и од локације. Провери по комшилуку.
Kako misliš "negledljiva" kada ja stalno gledam preko "move" boksa. Ako misliš na aplikaciju koja se skida preko play prodavnice to je sasvim normalno jer je pravljena za telefone, ali nije pravljena za Android TV. Još nisu napravili aplikaciju za Android TV. Ima odgovora dosta samo treba da pročitaš ako te ne mrzi i to je to, ništa više.Da li postoji mogućnost da se gleda supernova preko stb emu ? Njihova android aplikacija je negledljiva preko Android Box-a...
Hvala unapred.
Tebi je linija u katastrofalnom stanju, nije mi jasno kako oni to ne vide kada izađu na teren?
Identična situacija je bila kod mene odmah po instalaciji.
Kod mene su otkljucana samo dva upstream channel-a, mislim da su vrednosti 52 i 54 dBmV u poweru. Koliko sam primetio nemam prekide, full brzina. Da ih smaram?Identična situacija je bila kod mene odmah po instalaciji.
Zovi 0800311312 i preti, zahtevaj da dođu i da ti otključaju preostala 3 kanala. Nikakvo opravdanje niti objašnjenje ne mogu da imaju. Šta god da ti kažu osim "u redu, doći će ekipa u najkraćem roku" - LAŽU!
Pa što da ih smaraš ako ti brzina fullKod mene su otkljucana samo dva upstream channel-a, mislim da su vrednosti 52 i 54 dBmV u poweru. Koliko sam primetio nemam prekide, full brzina. Da ih smaram?
Speedtest na sunce, zamolio bih@MilanKragujevic malko varira ili je uglavnom ok upload
a evo i parametara (dakle direkt na izvod) ostavicu ovako do sutra da vidim ima li promena. Lik iz servisa kaze da promena sifre na modemu moze da utice i da ga ubaguje. Cim sam je postavio ode na 51 up.channel![]()
https://mojasupernova.mts.rs/oec/paymentnije mi stigao e racun za jul ,kako da proverim da li dugujem nesto??
Ako stoji "bez benefita", a znamo šta važeći pravilnik kaže, moguće je da korisnik pri raskidu vrati benefit koji je dobio potpisivanjem ugovora. U tom slučaju je benefit 0 din, tj. ugovor može ODMAH da se raskine bez posledica po korisnika. Ako bude problema u tom procesu mislim da je slučaj baš pogodan za zainteresovane medije i udruženja građana koja se bave tim pitanjima i pravima potrošača.Ni meni nije stigao ni sms ni email ni papirni, ali pozivom CC mozete da trazite da odmah posalju sms...
Ali hocu da prijavim jednu strasnu stvar koja se vec ponavlja i sasvim sigurno nije slucajna.
Supernova promoteri se sluze svakakvim trikovima i lazima, a kako rade od kuce mislim da su postali gori nego ikada.
penzionere love bez pardona i gace im skidaju ako treba...
Licno sam bio prisutan kada telefonom zove i babi od 75 godina nudi kao benefit 7 dana u nazad, ili HBO paket da bi potpisala max paket.
kada sam momku objasnio da penzioneri niti ce gledati HBO niti znaju da rukuju move boxom i vracaju programe prekinuo mi je vezu.
nakon toga gospodja je telefonom dogovorila 2 meseca po dinar, a postom je stigao ugovor bez ikakvog benefita!
Taj ugovor smo vratili, opet su zvali telefonom, i ponovo dogovoreno 2 meseca po dinar...
Juce stigao ugovor postom i gospodja potpise racunajuci da su ispravili gresku koja je bila "slucajna", medjutim u napomeni stoji "bez benefita"
Zovem CC da prijavim prevaru promotera, a oni me prebacuju iz prodaje u tehn podrsku i ne znaju kako da rese tu stvar.
Sada moram ja licno da idem da ispravljam njihove zavrzlame.
Ovo sto rade penzionerima je bruka i sramota!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari