O kojoj se aplikaciji za tv kanale radi, EON ili neka druga?Od pre nekoliko dana, android box, telekom mreza, svi kanali su zakljucani. Probala sam da reinstaliram, ali I dalje imam isti problem. U mrezi koju obezbedjuje supernova je sve ok. Neka ideja u cemu je problem?
Koliko sam razumela, supernova sad pripada telekomu?
Supernova. Na 3 lokacije imam razlicite provajdere sbb, telekom I supernova.O kojoj se aplikaciji za tv kanale radi, EON ili neka druga?
Samo eon radi naI svim lokacihama. Supernova samo na lojaciji gde imam njihov internet. Problem je poceo u cetvrtak, petak.Pa eon sve drugo bi radilo.
Resen problem. Trebalo je resetovati ruter, Veoma cudno resenje posto nije bio potpuni prekid uslge. Na primer DOX I jos 2-3 kanala su mogli da se gledaju.Onda kontakiraj provajdera usluge i pitaj zašto ne radi
Cekao 20ak dana posle zahteva i pritom upitao nakon 20 dana sta se desava. Poslali odmahKako se aktivira hbo go?
Sad sam zvao ponovo, nemam internet vec 2-3 sata uopste, kazu trebalo je da se resi problem do 15h i sada su produzili resenje do 16h.Ne, upravo sam ih zvao, Kazu nemaju pojma kada ce proraditi. Pitao sam ih i za okvirno vreme takodje ne znaju ni to .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari