Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I mene su poceli da zovu na fiksni na koji se skoro nikad ne javim nego naslutio mozda su oni... jos me zovu na stari broj mobilnog koji je iskljucen. Kapiram da su ga nasli preko podataka jos od adsl/vdsl mts
Taj broj ste ostavili za kontakt prilikom potpisivanja ugovora

Problem je što oni iz podrške zovu sa fiksnog, i ako slučajno propustiš poziv, možeš da se slikaš.

Okreneš broj sa kojeg su zvali, niko se ne javlja, uopšte ne zvoni, razlog zvali sa fiksne linije koja je izlaz. Oni mogu da zovu koga hoće, ali ne mogu da primaju pozive.

Pre koji dan mi nestale Arene i jos neki kanali na move uredjaju. Na ekranu piše "DVB servis se ne može pokrenuti putep IP-a. Pokrenite pretragu. " Pokrenem pretragu, skenira i opet ništa. U drugoj sobi preko stb rade. Šta može biti?

Problem je što oni iz podrške zovu sa fiksnog, i ako slučajno propustiš poziv, možeš da se slikaš.

Okreneš broj sa kojeg su zvali, niko se ne javlja, uopšte ne zvoni, razlog zvali sa fiksne linije koja je izlaz. Oni mogu da zovu koga hoće, ali ne mogu da primaju pozive.
Tako radi svaka veca firma, oni mogu da sede bilo gde i da pricaju na mobilni a da se tebi prikaze broj koji treba.

Kakve veze ima koja firma je bila kada je telekom kupio tu firmu i njihove korisnike.
Pozovi CC ili posalji mailom novi broj za kontakt i to ti je reseno.

Kako oni znaju da zovem ja a ne moj otac? i sto ne cimaju na broj sa koga zovem nego zovu na fiksni?

E vidis zasto bas zbog toga da bi 'vatali krivine i smanjili obim posla praveci se ludi. (zovem te na *8*8**8965 nisi dostupan EJ !) to mi rece lik

kada vam istekne ugovor ili otkazete predplatu, da li vas operater(supernova) iskljuci sa bandere kabal...ili osteje.
a iskljuce vam samo karticu i resiver? koji morate da vratite

Juce sam podneo zahtev za raskid ugovora u poslovnici jer ne mogu da daju vise od 3 meseca za 1 din, danas zovu moze 6 meseci za 1 din + apolon… nude move, reko, ne treba mi to ******. Inace sam zadovoljan i sa netom i tv. Ex Kopernikus Nis

Može li neko ko ima Supernova OTT da napiše koje sve kataloge imaju u video klubu?

Pozdrav!
Može li neko ko ima Supernova OTT da napiše koje sve kataloge imaju u video klubu?

Pozdrav!

Naravno da hoće! I mi smo deo Telekom Srbija Grupe! :)

Prilozi

• supernova.png
    supernova.png
    50.9 KB · Pregleda: 124
Da li je neko od korisnika Supernove-kablovske u Beogradu primetio drastican pad u kvalitetu slike ?

Jel se hbo go gleda preko gbogo aplikacije ili supernova aplikacije. Na hbogo aplikaciju ne prihvata user i pass...

:Od kad je u osnovnom paketu internet 100mbit?
Nisam ispratio tu promenu, bilo je zadnji put 80...(povecali sa 60)

jel dobijao neko 3 meseca po dinar za produzenje?

edit:
sad vidim da je i cena promenjena, verovatno sa cenom brzina otisla gore i 300din (n):eek:ops
Znaci stari korisnici sada imaju manji racun 10%

Poslednja izmena:
To sigurno sad od 1.9.

Naravno od famoznih Box paketa ništa, te biće od 1.6, pa od 15.6, pa od 1.7, pa 1.9...

jel dobijao neko 3 meseca po dinar za produzenje?
Meni su nudili 3 meseca, odjeb'o sam ih...kao povecace mi se pretplata za 400din ! zato sto nemam ugovornu obavezu, redovno to rade i svaki put mi nude nesto vise, prvo su mi nudili nista!, posle par meseci "fantasticni move" sad skoro su mi prvi put ponudili 3 meseca, naravno pretplata je ista, 3700din placam !

Poslednja izmena:
Taj paket od 3700 je ostao sa istom cenom (osim ako i njega ne podignu za 300-400din),
onaj osnovni je poskupeo sa 3000 na 3300, stvarno previse

Verovatno je te sve od 1.9. nego niko nije primetio

Taj paket je bio 3600din i poskupeo je za 100din kada su svima digli cene za 100din i prebacili na ono ****** "Move" ! Meni je ostala brzina ~120Mbps i nemam te njihove "pogodnosti" i ne trebaju mi :) ... Ne pratim nesto cene, moguce da oni to dizu kako im se svidi, banda je to organizovana :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno