Majko mila.... Ovu nepismenu seljačinu koja je ovo pisala na sajtu, treba vratiti na brdske predele odakle je i došao pa lepo ovce neka čuva. Mada bi bilo greota za ovce.Ha Ha Ha 😃
![]()
Od 1. marta aktuelna komercijalna ponuda važi za sve Supernova korisnike
mojasupernova.mts.rs
Majko mila.... Ovu nepismenu seljačinu koja je ovo pisala na sajtu, treba vratiti na brdske predele odakle je i došao pa lepo ovce neka čuva. Mada bi bilo greota za ovce.
Ovo se ne može smatrati obaveštenjem o promeni cene već kako i piše "obaveštenjem o promeni ponude"Majko mila.... Ovu nepismenu seljačinu koja je ovo pisala na sajtu, treba vratiti na brdske predele odakle je i došao pa lepo ovce neka čuva. Mada bi bilo greota za ovce.
jer više neće imati čime da ih ucenjuje, ako drugi provajder bude pustio link na njihovoj optici
To se nisam nad'o. 🙄 Ako im je takva logika, onda pameti zbogom!Supernova infrastrukturu ne daju na korišćenje ni YuNet-u.
Zar Orion nije alternativa?Da se tako izrazim,pametno su kupovali male i srednje operatere,koliko vidim velika većina korisnika nema alternativu ili je adsl od 20 mbps,tako da mogu da rade šta hoće,što i rade...
Ja sve vreme govorim,najgori operater u univerzumu,ali šta mi vredi kada nemam alternativu...
Ništa posebno orion nije, imam tv samo i jedva čekam da prođe ugovor da odjavim.Orion bih uzeo bez razmišljanja ali ga kod mene nema tj nema ništa drugo osim ovog supersranja i adsl-a.A opština Čukarica sam.
Ma orion pola kanala nema vraćanje unazad, arene nemaju, ko voli sport uskraćen je za to, ima još kanala koji se gledaju, isti problem. Eurosport nemaju šta reći dalje. Žalosno.@sonetpro_kg
Prelaziš na novi paket pa samim tim i veća brzina, bez obzira na cenu koju izboksuješ.
@Muki.Beograd
Nema nekog velikog izbora, po kvalitetu su svi "ništa posebno" a Orion trenutno jedini nudi 50% popusta na račun tokom cele ugovorne obaveze, tako da je to jedan od faktora koji bi kod mene prevagnuo da sa Supernove pređem na Orion. Nažalost, kod mene u ulici još uvek nemaju priključak, pa sam prinuđem da biram između Supernove i SBB-a.
Orion ima sve Arene.Ma orion pola kanala nema vraćanje unazad, arene nemaju, ko voli sport uskraćen je za to, ima još kanala koji se gledaju, isti problem. Eurosport nemaju šta reći dalje. Žalosno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari