Šta je novo?

Supernova (2024)

Jel može optika ako ide preko bandere, da uđe u kuću preko terase na spratu kuće (tj da li je nekome tako) ili mora na krov pa preko tavana?

Ugovor mi ističe negde oktobra. Imam ponudu da sa super plan 2 s 80/8 (2800 din) predjem na novi paket sa duplo bržim netom i TV na 3 uređaja ( što sam i do sad imao) sa 50% popusta 3 meseca a posle 3300. Nude mi da za treći TV uzmem Move n Go, što mi u principu ne treba, već bih hteo da zadržim tri kartice kao i do sada, a lako ću app da ubacim na smart. Ali kao ne može taj paket mora sa tim uređajem da bih dobio brži internet. Ima li istine u tome?

Radi li vam premotavanje na Arena Premium 1 u move n go aplikaciji a i na samom move boxu?

Radi li vam premotavanje na Arena Premium 1 u move n go aplikaciji a i na samom move boxu?
meni ne radi. mora da je neki bug. drugi move mi je umreo skroz :LOL: na aplikaciji radi normalno

Ne radi samo na AP1 premotavanje. Povremeno i zakuca slika na vrlo kratko.

Da, arene su od 300 pa na dalje.
Čuo sam da je rečeno da će uvoditi i android tv box za supernovu ili kako se to zove ott box od juna meseca, pa moraću ponovo da im pišem jer će menjati interface, jer za nas koji koristimo čitače ekrana je sajt nepristupačan u smislu što ne možemo da vraćamo u nazad a i početna strana tj. lista kanala je bzvz zbog programskog vodiča, a bolje je iris urađen jer izbacuje lepo ime kanala a unutar kanala izbaci programski vodič.

Ponudu za paket sam dobio od njih, ali obzirom da sam kao i @calaja bio kod exe net-a verovatno je ta ponuda koju je i on dobio

Pogledajte prilog 429217

@calaja

Da li montiraju sva tri stb-a, ili može da se nameste dva a jedan da se ostavi da sam priključim kasnije kada mi TV na koji će da ide bude operativan ?
Mozes i kasnije...ja sam uzeo 2 cama i move,rekli mi ako hoces bilo kada mozes da radis zamenu,vratim cam uzmem move box ili obrnuto.
Dobio si 50% popusta na 2 god? A bio si Exe?
Da i 3 uredjaja...biras sta zelis,cam ili move

Eto, i mene zvala neka žena sa 063 broja, ponudila nastavak saradnje po staroj ceni, rekoh nazovite me malo kasnije, vozim auto, u gužvi sam.
Ja zvao pre pet dana, rekli zvace me neko posle verovatno ti sa 063 broja i od tad me niko nije zvao. Jel se desilo to nekom?

Pročitao sam sve stranice, ali mi i dalje nije jasno u mom slučaju šta se dešava. Imam kod supernove samo internet, znači bez TV-a ili fiksnog, trenutno plaćam 2000din mesečno, da li me migriraju na neki skuplji?

Super bi mi došlo jer mi je svakako bilo u planu po isteku ugovora da ih otkačim.
Najbolja zamena mi je yetel optika, ali nisam siguran da li ima tehničkih mogućnosti. Kad smo kod toga, čiju infrastrukturu koristi yetel? Znam da je SBB optika sigurno prošla kod mene, ali za mts nisam siguran.

Kako ti se zove net paket i koje je brzine?

Koliko u tabeli mogu da vidim, nova cena mu je 2.599 sa e-računom, ali najbolje pozovi KC, čisto da znaš koliko je tačno poskupljenje.

Hvala Vam na odgovorima.
Mali update situacije da znaju i ostali:

Zvao call centar, upravo je onako kako je rekao Mr_Cojko, prelazi se na paket kom je cena 2599din, s'tim da ima prostora za pijačarsko cenkanje u smislu da nude da za tu cenu dobijete i besplatnu televiziju, naravno uz potpisivanje novog ugovora.
Takođe, ponudili su mi da prebacim neki broj u MTS i onda za to dodatno dobijam 6 meseci po 1 dinar.

Ponuda i nije toliko losa, u principu ako prenesem broj ostaje ista cena (kad oduzmes 6 meseci po dinar), a dobijes gratis televiziju.

Ono sto me odvlaci od ponude je to sto bez blama prebacuju na 30% skuplji paket, i uz to ne bi ni saznao za sve ovo da nisam listao forum, ko jos normalan ulazi na sajt provajdera da stalkuje 'oce li biti poskupljenja, i sto je internet krs, nije optika, a i protok nije jelte bogznakakav. Da kazes i da nije toliko los u smislu da ne puca previse cesto, ali latencija tj ping u igricama je cesto katastrofa, i sam ping, i onaj cuveni packet loss".

Ono sto me ipak vuce da ostanem je nedostatak alternative, kontaktirao sam yetel i receno mi je da nema uslova za optiku na mojoj adresi. SBB optika je prosla ali to mi trenutno nije opcija jer njihovu televiziju imam za dzabane, a da placam 4000 din za 200mb/s je bacanje para i sto bi rekla ona legenda sa eurosporta - "potpuno nepotrebno kurcenje".

Prema tome, jedino moje preostalo pitanje je, izdaje li SBB nekom provajderu svoju infrastrukturu, recimo yunet ili orion, pa da preko njih uzmem samo opticki internet? U celoj prici internet mi je najbitniji, televiziju skoro i da ne palim, pa mi se prema tome ne zarobljava jos 2 godine sa krs netom.

A da, ko ima net kod njih i hoce da dobije bar tu televiziju za novu cenu, NEMOJTE ici u poslovnicu nego iskljucivo na kontakt centar i trazite agenta prodaje tj komercijalistu i sa njim se dogovarate i cenjkate. U poslovnicama su obicni salterski radnici koji ne mogu nista da vam ponudei nemaju ta ovlascenja i sto se njih tice ili raskini ili placaj novu cenu.

Hvala Vam na odgovorima.
Mali update situacije da znaju i ostali:

Zvao call centar, upravo je onako kako je rekao Mr_Cojko, prelazi se na paket kom je cena 2599din, s'tim da ima prostora za pijačarsko cenkanje u smislu da nude da za tu cenu dobijete i besplatnu televiziju, naravno uz potpisivanje novog ugovora.
Takođe, ponudili su mi da prebacim neki broj u MTS i onda za to dodatno dobijam 6 meseci po 1 dinar.

Ponuda i nije toliko losa, u principu ako prenesem broj ostaje ista cena (kad oduzmes 6 meseci po dinar), a dobijes gratis televiziju.

Ono sto me odvlaci od ponude je to sto bez blama prebacuju na 30% skuplji paket, i uz to ne bi ni saznao za sve ovo da nisam listao forum, ko jos normalan ulazi na sajt provajdera da stalkuje 'oce li biti poskupljenja, i sto je internet krs, nije optika, a i protok nije jelte bogznakakav. Da kazes i da nije toliko los u smislu da ne puca previse cesto, ali latencija tj ping u igricama je cesto katastrofa, i sam ping, i onaj cuveni packet loss".

Ono sto me ipak vuce da ostanem je nedostatak alternative, kontaktirao sam yetel i receno mi je da nema uslova za optiku na mojoj adresi. SBB optika je prosla ali to mi trenutno nije opcija jer njihovu televiziju imam za dzabane, a da placam 4000 din za 200mb/s je bacanje para i sto bi rekla ona legenda sa eurosporta - "potpuno nepotrebno kurcenje".

Prema tome, jedino moje preostalo pitanje je, izdaje li SBB nekom provajderu svoju infrastrukturu, recimo yunet ili orion, pa da preko njih uzmem samo opticki internet? U celoj prici internet mi je najbitniji, televiziju skoro i da ne palim, pa mi se prema tome ne zarobljava jos 2 godine sa krs netom.

A da, ko ima net kod njih i hoce da dobije bar tu televiziju za novu cenu, NEMOJTE ici u poslovnicu nego iskljucivo na kontakt centar i trazite agenta prodaje tj komercijalistu i sa njim se dogovarate i cenjkate. U poslovnicama su obicni salterski radnici koji ne mogu nista da vam ponudei nemaju ta ovlascenja i sto se njih tice ili raskini ili placaj novu cenu.
Lelele, rat i mir drugi deo.

Upravo zvao korisnicki servis zbog ovog najavljenog poskupljena gde mi je teta Ana rekla da exe-netovi paketi ne migriraju vec samo supernova paketi. Jel jos neko dobio ovakvu informaciju?

Onda cemo uputiti jedan mail da bismo imali pisani trag :)

Da, ne poskupljuju EXE NET paketi, istina je

Zamislite samo tu reklamu, Telekomov agent zove sa Yettelovog broja da moli korisnika za nastavak saradnje.
Na kraju sam pristao, s obzirom da sam zadovoljan SN optikom, ali baš sam se bio nameračio da ih napustim, iz principa.
Ne ispratih, na koji način si ih kontaktirao za raskid? Ako već može da se izboksuje da ostane stara cena, da im odmah to napišem.

Podnesi u poslovnici zahtev za raskid, u rubrici razlog za raskid navedi da nisi saglasan sa migracijom na skuplji paket, a u skladu sa članom 131 zakona o eloktronskim komunikacijama.

Exe paketi ne poskupljuju, ali nije više moguće obnoviti ugovor na istim. Nakon isteka UO korisnik plaća punu cenu Exe paketa.
Na primer, paket Super Exe Par 1 uz UO na dve godine košta 2.340 dinara, nakon isteka iste 2.940.

Hvala. Mislio sam da može preko neta, pošto mi poslovica nije uopšte blizu, ali izgleda da ne gine odlazak.

Exe paketi ne poskupljuju, ali nije više moguće obnoviti ugovor na istim. Nakon isteka UO korisnik plaća punu cenu Exe paketa.
Na primer, paket Super Exe Par 1 uz UO na dve godine košta 2.340 dinara, nakon isteka iste 2.940.
Ja u tom stanu imam neki paket 100/35 na 12 meseci (jos kod exe neta) i vec godinama ne potpisujem nikakav ugovor i placam 1600 dinara mesecno.

Idu na gašenje Exe paketa, tako da treba posebno obratiti pažnju.

Nazad
Vrh Dno