Koliko sam skapirao preko call centra nece povecati brzine ako se ne potpise novi ugovor, vec samo ceneI šta je na kraju sa pričom da svi prelazimo na nove pakete, jel to podrazumeva i veće brzine interneta ili samo veće cene?
Poslao sam im sinoć i mail sa zahtevom za raskid. Jutros u 9 su me zvali da mi kažu da će me neko iz službe zvati u vezi predloga da mi ostane stara cena. Sad čekam da zovu.Ja sam danas podneo zahtev za raskid na osnovu člana 131. Na pola sam ugovora, tj. tek od marta krećem da plaćam račune posle posplatnih meseci(mislim po 1 din). Za sad još niko ne zove. Izgleda da brže reaguju kad se zahtev pošalje preko mail-a.
videcu veceras hahahahaha sta kazu rentsPa ostani, kad te tako lepo mole. Učini im. 😄
Zvali su me danas sa pozivnog broja 035... Pitali su me da li je samo cena problem da ostanem kod njih. Rekao sam da jeste i odobrili su mi staru cenu. Ništa ne potpisujem pošto imam još 13 meseci do kraja ugovora.Poslao sam im sinoć i mail sa zahtevom za raskid. Jutros u 9 su me zvali da mi kažu da će me neko iz službe zvati u vezi predloga da mi ostane stara cena. Sad čekam da zovu.
Konkretno za SN tražim, ovaj što sam uspeo da izvučem iz SN rutera pa tražim za koje modele radi...jel to samo za supernovu vazi?
sta moze superadmin nalog?
A kakva je situacija za ZTE ZXHN F680, on izgleda da još uvek ne može u bridge mode ili i za njega ima rešenje...?Ima li dobrovoljaca sa novijim huawei optickim ruterima da probamo na kojim modelima radi superadmin nalog? Javite mi se na PP.
moze tako su meni napravili nisu opste kopaliJel može optika ako ide preko bandere, da uđe u kuću preko terase na spratu kuće (tj da li je nekome tako) ili mora na krov pa preko tavana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari