Da li ti stoji oznaka RD na tom linku koji pustas, mozda nisi iskljucio opciju da ne prikazuje nekesirane linkove?Sad proverih kljuceve u dodacima i svuda je isti. Zasto sam dobio onu poruku da nema dovoljno seedera i zasto ne mogu pustiti velike fajlove >50GB, nemam pojma. Ovo nije bilo prvi put da nece da pusti veliki fajl.
Ne znam sta ti tacno nije jasno?Gde je ta opcija tacno?
Sta ovo znaci ne kapiram, dve negacije?
Treba da iskljuci ili ne treba da iskljuci.
"mozda nisi iskljucio opciju da ne prikazuje nekesirane linkove?"
Zapravo napisao si "mozda nisi iskljucio opciju da ne prikazuje nekesirane linkove?" dakle da je dotična opcija uključena, a ne da je isključena i da bi je trebalo uključiti. Greška u sporazumevanju je dakle do tebe, a može to i malo ljubaznije.Mozda nije ukljucio to znaci da bi trebalo da ukljuci tu opciju.
Zao mi je sto ne razumes jezik kojim govoris.
Oznaka [RD+] je stajala. Pazim na to uvek. Uvek mi prvo izlista keširane fajlove, pa nekeširane. To sam i prvo proverio kad mi je izbacio poruku o malom broju seedera jer sam mislio da nisam možda slučajno pustio nekeširan fajl.Da li ti stoji oznaka RD na tom linku koji pustas, mozda nisi iskljucio opciju da ne prikazuje nekesirane linkove?
Nema razlike ako gledaš yify kvalitet, ako gledaš tipa 50-60gb gde nema seedera onda možeš sesti i plakati. Za 3€ imaš kompletno sve provajdere za filmove sa punom brzinom, po meni je to džabe.U suštini nema neke razlike.
Možda u nekim retkim i manje poznatim naslovima, ali gereralno je manje više isto.
Na real debrid ne skida automatski nego uplacujes 1-9 meseci i kad istekne moras da obnovis pretplatu.Konkretno me interesuje oko plaćanja pošto na all vežeš karticu i mesečno se skida pa ne znam zbog sigurnosti
Hoćeš da kažeš da je ogromna razlika između alldebrida i realdebrida?Nema razlike ako gledaš yify kvalitet, ako gledaš tipa 50-60gb gde nema seedera onda možeš sesti i plakati. Za 3€ imaš kompletno sve provajdere za filmove sa punom brzinom, po meni je to džabe.
Kazu da je i jedan i drugi servis okej ali da realdebrid ima veci katalog. Ne vidim razlog da izaberes alldebrid kad realdebrid radi provereno svima i sumnjam da ima neka velika razlika u ceni.Hoćeš da kažeš da je ogromna razlika između alldebrida i realdebrida?
Meni je All Debrid radio korektno i na tim velikim fajlovima. Jednako dobro kao i Real Debrid.Nema razlike ako gledaš yify kvalitet, ako gledaš tipa 50-60gb gde nema seedera onda možeš sesti i plakati. Za 3€ imaš kompletno sve provajdere za filmove sa punom brzinom, po meni je to džabe.
OK, ali zašto bi uopšte uzeo all debrid, čisto onako da bude različito? Imaš proveren i najpopularniji servis po istoj ceni...Meni je All Debrid radio korektno i na tim velikim fajlovima. Jednako dobro kao i Real Debrid.
Zato što sam testirao 7 dana besplatno. Sada koristim RD.OK, ali zašto bi uopšte uzeo all debrid, čisto onako da bude različito? Imaš proveren i najpopularniji servis po istoj ceni...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari