Šta je novo?

Stremio

Imam podešen Stremio na jedno 5-6 uređaja sa RD pretplatom.
Pošto ga koristimo i ćera i ja, malo nam se mešaju žanrovi.
Da li može ona da otvori svoj Stremio account, a da koristimo oboje isti RD API?
Ako da, kako podesiti dva odvojena Stremia na jednom Android TV Boxu.
Ako da, šta se dešava ako nismo oboje kući, tj. gledamo sa dve IP adrese? Hoće li RD eventualno da me banuje?

Nedostatak profila je bukvaln jedno što mi nedostaje kod Stremia.

Da li može ona da otvori svoj Stremio account, a da koristimo oboje isti RD API?
Da.
Ako da, kako podesiti dva odvojena Stremia na jednom Android TV Boxu.
Jedino da uz pomoc neke aplikacije napravis klon stremio aplikacije.
Mozda neki app cloner sa play store-a odradi posao.
Ako da, šta se dešava ako nismo oboje kući, tj. gledamo sa dve IP adrese? Hoće li RD eventualno da me banuje?
RD ne dozvoljava istovremeno strimovanje sa dve razlicite IP adrese, ako zelis to da radis moras da imas dva razlicita RD naloga.
Nedostatak profila je bukvaln jedno što mi nedostaje kod Stremia.
Developeri su rekli da nece nikad dodati opciju dodavanja profila jer zele da pobegnu od toga da su striming platforma kako bi izbegli probleme sa tuzbama od strane velikih igraca.

Nas četvoro koristi isti nalog i jeste ds se malo poremeti raspored ali da se preživeti. Ovo dvoje malih ni ne koriste toliko

Ili ti pređeš na Kodi koji i jeste namenjen za velike dečake, a ćeri ostaviš Stremio koji i jeste za devojčice. 😛

Šalim se, osim što stvarno možeš da pređeš na Kodi, a nju ostaviš na Stremiu, tako smo se supruga i ja podelili i nema mešanja filmova po nalozima.

Poslednja izmena:
Ma generalno i jeste tako, tj. njoj je stremio sve (od kada sam ukinuo Netflix).
Ja ga koristim da odgledam nešto što znam da će biti samo jedno gledanje ili prvu epizodu neke serije da vidim da li da će da se primi.

/off
Ja sam inače old skul hoarder. Ako nije na mom disku, ne posedujem. Tako da je teška artiljerija, Radarr, Sonarr, Prowlarr, Overseerr, Bazarr uvek spremna i sve gledam iz Plexa. Dugo sam bio na Kodi, ali mi je on više za gledanje na jednom uređaju. Ovako je sync fantstičan, plus 5-6 prijatelja imaju pristup pa mogu i oni da gledaju šta ih interesuje.
/off end

Potreban je u stvari multi user na samom boxu, to bi rešilo sve, ali to nije nešto tipično za Android uređaje.

Cisto da dodam mozem sa VPN istovremeno sa razlicitih lokacija uz dogovor.
Npr ja na moru cerka kod kuce isti VPN ista konekcija(lokacija) i gledamo istovremeno bez problema.

Dok je isti IP moze.
VPN provajder moze za istu lokaciju dodeliti razlicite ip adrese za istu lokaciju i onda si u problemu.

Postoji mali milion nacina da se zaobidje to pravilo ali uvek je najbolji i najbezbolniji jednostavno platiti jos 3 evra i mirne glave koristiti.

Jedno slovo promenis ( @bbK1ng ) i eto dual-a e sad ako tebi i cerci ne bude velika razlika Stremio i StremiO mene mrzelo da se logujem a vidim da je instalacija uspela pa mozes da javis i kako radi 😁😉

Veliki dečaci koriste Kodi kao Plex client 😁
Lepo izgleda. :)

Možda probam ponovo za vikend.

Mada mi Plex na Shieldu toliko lepo radi da nemam reči. Kad idem na put nosim Mi Box i posle 15s shvatim koliko je to sporije od Shielda.

Dok je isti IP moze.
VPN provajder moze za istu lokaciju dodeliti razlicite ip adrese za istu lokaciju i onda si u problemu.

Postoji mali milion nacina da se zaobidje to pravilo ali uvek je najbolji i najbezbolniji jednostavno platiti jos 3 evra i mirne glave koristiti.

IP nije problem. I ovako su svi uređji povezani preko lokalnog Wireguard servera. To pitanje je više bilo da potvrdim RD policy nego što je tehnički problem.
tnx za detaljno objašnjenje. Generalno je sve kako sam i mislio da jeste.

Dali na stremio site addon-ovi su sa torrent-a ili ima i striming od sajtovima?

Mislim da imaš da uloguješ naloge tipa Disney, MAX, Prime i slično. Nisam siguran ali mislim da mi je nudio.

Imam dva Tv-a u mrezi i kada na PC-u stavim "izbor uredjaja za gledanje" na njih, nista se ne desava. Kako da resim to?

Da li postoji neki add-on za gledanje domaćih serija? Torrentio i TPB ih ne pronalaze. Mislim na starije serije.

Da li postoji neki add-on za gledanje domaćih serija? Torrentio i TPB ih ne pronalaze. Mislim na starije serije.
Ne, naši ljudi u pravilu ne seeduju domaći materijal, stari pogotovo. Jedino ako imaju na debridu keširano, to će već neko reći ko ga koristi.

Ima li neka dobra duša da pogleda da li na RD postoje dve stvari. Film Ogre (1998), Džon Malkovič, davno ga gledao na nekoj kaseti, mali broj seedera pa ne može da se gleda ili krene pa stane a za lepšu polovinu neka serija Mistresses, engleska (2008-10, tri sezone, valjda 16 epizoda), ne američka verzija pošto postoje iz obe produkcije. Neće da može da radi ovako na ''mufte''. Koristih na 7 dana fraj AD ali obe te stvari kao i još ponešto od recimo nekih engleskih serija iz prve decenije ovog veka nema na AD pa k'o velim verovatno na RD ima baš sve a pogotovo me zanimaju ove dve stvari što navedoh.

Blagodarim :)

Nijedan link nisam našao ni za Ogre ni za Mistresses (2008). Mistresses (2013) ima.

Zahvaljujem, Ogre je ipak iz 1996 g. i ipak će se drugačije pogledati :) a čudi me da nema...

The Ogre (Der Unhold) ima 1 link sa 0 seedova. Kada se upali izbaci zelenu sliku i pise da se skida na RD. Mozda sutra proradi, ne bi bilo prvi put. Jedino je greska u linku pise 1966.

Ima li neka dobra duša da pogleda da li na RD postoje dve stvari. Film Ogre (1998), Džon Malkovič, davno ga gledao na nekoj kaseti, mali broj seedera pa ne može da se gleda ili krene pa stane a za lepšu polovinu neka serija Mistresses, engleska (2008-10, tri sezone, valjda 16 epizoda), ne američka verzija pošto postoje iz obe produkcije. Neće da može da radi ovako na ''mufte''. Koristih na 7 dana fraj AD ali obe te stvari kao i još ponešto od recimo nekih engleskih serija iz prve decenije ovog veka nema na AD pa k'o velim verovatno na RD ima baš sve a pogotovo me zanimaju ove dve stvari što navedoh.

Blagodarim :)

Prilozi

• IMG_20241008_104117.jpg
    IMG_20241008_104117.jpg
    60 KB · Pregleda: 89
Zahvaljujem, Ogre je ipak iz 1996 g. i ipak će se drugačije pogledati :) a čudi me da nema...
Ja sam kliknuo na jedan od linkova za The Ogre i RD ga sada ima na svojim serverima. U pitanju je The Ogre 1966 WEB-DL verzija filma. Sada sam proverio i ceo film je na njihovim serverima i može da se pogleda. U imenu piše 1966 ali je film iz 1996. Ja trenutno na Stremio vidim 5 linkova za ovaj film i samo ovaj ima RD+ pre imena.

To je taj 1966 juče je pisalo da ga skida na server. Kada tako ispiše uglavnom je kasnije gledljiv. Uglavnom sam puštao sutradan ali verovatno on to završi dosta ranije.

Nazad
Vrh Dno