Šta je novo?

Stremio

Ako se dobro secam na svaka 4 sata se radi ta provera za novim kesiranim torentima.
U sustini kada pise da je link RD Download i kad pokrenete skidanje filma, najkasnije posle 4 sata link postaje RD+ tj torent moze da se pusti kao i svaki drugi kesirani RD link.

Jel uspeo neko da poktene stremio na Lg tvu? Tv mi je iz 2022g, ali stremio ne postoji iako su ga najavili.

Mozes iz browsera, meni na LG C3 radi savrseno tako.

Jel uspeo neko da poktene stremio na Lg tvu? Tv mi je iz 2022g, ali stremio ne postoji iako su ga najavili.
DA pokrenuo sam ga i radi veoma lepo, ako ga nema direktno u storu ima neka pracica valjda preko pretrage ne secam se tacno ima neko vreme da sam to odradio ima negde na netu kako ga naci

Nemam LG ali bih probao pretragu sa internim browserom na google Stremio for LG pa vidi šta će ti izbaciti.

Sad iskopah na lgappstv stranici gde ima izlistan Stremio, pa ti vidi koji webOS imas jer iako je TV koji upada u godine moze da se desi da ti je stara verzija webOSa.
Koji TV imas, tacan model?

2023 TV models(webOS 23), 2022 TV models(webOS 22), 2021 TV models(webOS 6.0), 2020 TV models(webOS 5.0)

Da li mogu da koristim RD koristeći mobilne podatke na telefonu.? Kući mi podešeno na 3 uredjaja. Na istoj IP adresi.

?? Kući i na mobilnom netu na telefonu nije ista IP adresa.

Tako da je odgovor na tvoje pitanje : možeš ako si 100% siguran da kući niko od ta 3 druga uređaja ne gleda ništa sa RD.

Kod mene na LG, sve rad iperfektno. Od kad se pojavio app za stremio samo to i gledam. Nadam se samo da ce se pojaviti neki balkanski addon.

Mozes iz browsera, meni na LG C3 radi savrseno tako.
Meni iz nekog razloga više ne radi iz browsera na C3. Neke filmove samo učitiva, kod neki krene zvuk ali slike nema, stoji spleš i pokazuje da učitava. Aplikacija radi normalno, jedino je iz browsera lakše biraju titlovi i audio podloga, generalno je nekako preglednije i bolja navigacija.

Da li još nekome Stremio na PC-u zaglavi kad se pusti film koji je veličine nekoliko GB? Kad pustim nešto što je npr ispod 1 GB radi normalno, čim je veći fajl cela aplikacija zaledi, zvuk ide u pozadini ali moram na silu da ubijem Stremio. Imam RD i na tv-u i sve radi kako treba.

Meni puca tv kad pustim veći 4k torent (bez rd), mi stick i pc rade ok

Konacno se pojavio Homicide: Life on the Street u pretrazi. Zadnjih par meseci odlazem gledanje po 1 put jer sam se odvikao od skladistenja i sve se mislim pojavice se na stremiu i eto ga. Znam da me čeka poslastica.

Da li još nekome Stremio na PC-u zaglavi kad se pusti film koji je veličine nekoliko GB? Kad pustim nešto što je npr ispod 1 GB radi normalno, čim je veći fajl cela aplikacija zaledi, zvuk ide u pozadini ali moram na silu da ubijem Stremio. Imam RD i na tv-u i sve radi kako treba.
Na cemu gledas?

Konacno se pojavio Homicide: Life on the Street u pretrazi. Zadnjih par meseci odlazem gledanje po 1 put jer sam se odvikao od skladistenja i sve se mislim pojavice se na stremiu i eto ga. Znam da me čeka poslastica.
??? Na RD DVDrip Homicide-a ima odavno. A 1080p sa Peacock-a makar koliko videh na Debridmediamanager-u i dalje nije keširan.

Svakako si i "odviknut od skladištenja" mogao u bilo kom momentu u prethodnih mesec i po dana da sa privatnih torrent tracker-a gde je od kraja avgusta dostupna 1080p verzija Homicide-a mogao da pokupiš torrent fajlove i pustiš torrent downloader na RD sajtu da to skine i doda u tvoj RD Cloud i da puštaš onda u Stremio.

Jel sam ja glup ili Streamio neće da pokrene nijedan 4k HDR film na LG WebOS ili Fire TV?
Na LG ne znam dal ima uopšte VLC player, a na Fire TV kad hoću da instaliram VLC kaže zet up your 1 click payment iako je app free

Jesi probao preko browsera na webos-u?

??? Na RD DVDrip Homicide-a ima odavno. A 1080p sa Peacock-a makar koliko videh na Debridmediamanager-u i dalje nije keširan.

Svakako si i "odviknut od skladištenja" mogao u bilo kom momentu u prethodnih mesec i po dana da sa privatnih torrent tracker-a gde je od kraja avgusta dostupna 1080p verzija Homicide-a mogao da pokupiš torrent fajlove i pustiš torrent downloader na RD sajtu da to skine i doda u tvoj RD Cloud i da puštaš onda u Stremio.
Vidiš to mi uopšte nije palo na pamet.

Jel sam ja glup ili Streamio neće da pokrene nijedan 4k HDR film na LG WebOS ili Fire TV?
Na LG ne znam dal ima uopšte VLC player, a na Fire TV kad hoću da instaliram VLC kaže zet up your 1 click payment iako je app free
Meni pusta normalno na lg web os, naravno imam rd povezan sa stremio. A za fire tv ti trebas da podesis payment u nalogu da bi mogao da skidas aplikacije sa app store. Iako su besplatne bez unesenog nacina placanja na nalogu neces moci nista skinuti.

Meni pusta normalno na lg web os, naravno imam rd povezan sa stremio. A za fire tv ti trebas da podesis payment u nalogu da bi mogao da skidas aplikacije sa app store. Iako su besplatne bez unesenog nacina placanja na nalogu neces moci nista skinuti.
Skinuo sam par apps pre nekih mesec dana kad sam uzeo Fire TV, tad mi je još bio upaljen Prime
Sad ne vidim uopšte opciju da podesim Fire TV, nema ga ovde?
RD radi tako sto imaš neki privatni server gde vam skine sadržaj koji hoćeš da gledaš ili kako to ukratko radi? Mogao bih probati ima beše 7d trial
Kontam daleko manje seckanja ili ga nema uopšte?

Prilozi

• Screenshot_20241016_140400_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20241016_140400_Amazon Shopping.jpg
    94.5 KB · Pregleda: 21
Ma RD je ''keva'' :) i The Ogre i još gomila koječega...hvala svima što su mi isproveravali što sam tražio. Uzeh na mesečak dana a posle verovatno na onaj najduži ponuđeni period ide pretplata.

RD radi tako sto imaš neki privatni server gde vam skine sadržaj koji hoćeš da gledaš ili kako to ukratko radi? Mogao bih probati ima beše 7d trial
RD radi tako sto ga kupis, dobijes API kljuc koji uneses prilikom instalacije torrentio plugina. Nakon toga nemas vise nikakve veze sa pravim torentovanjem vec strimujes direktno torente sa njihovog servera. Seckanja, cekanja, prekida nema.
Izaberes film/seriju, odaberes koji ces link (kvalitet, rip, hdr da ili ne itd) kliknes na link i posle 5-10 sekundi kreces da gledas :)
Nema 7 dana trial, to je za alldebrid.

RD radi tako sto ga kupis, dobijes API kljuc koji uneses prilikom instalacije torrentio plugina. Nakon toga nemas vise nikakve veze sa pravim torentovanjem vec strimujes direktno torente sa njihovog servera. Seckanja, cekanja, prekida nema.
Izaberes film/seriju, odaberes koji ces link (kvalitet, rip, hdr da ili ne itd) kliknes na link i posle 5-10 sekundi kreces da gledas :)
Nema 7 dana trial, to je za alldebrid.
Nije tacno, dobijes 7 probnog perioda kada uneses kod sa mejla

Nazad
Vrh Dno