Šta je novo?

Stremio

Kad ti otvori onu api stranicu, ne idi na refresh dugme pored ključa, već samo kopiraj postojeći ključ. I ja sam se tako zeznuo.

Ma da svi ko bleasvi kliknemo na generate ili refresh kako je vec na rd

Sad proverih kljuceve u dodacima i svuda je isti. Zasto sam dobio onu poruku da nema dovoljno seedera i zasto ne mogu pustiti velike fajlove >50GB, nemam pojma. Ovo nije bilo prvi put da nece da pusti veliki fajl.

Sad proverih kljuceve u dodacima i svuda je isti. Zasto sam dobio onu poruku da nema dovoljno seedera i zasto ne mogu pustiti velike fajlove >50GB, nemam pojma. Ovo nije bilo prvi put da nece da pusti veliki fajl.
Da li ti stoji oznaka RD na tom linku koji pustas, mozda nisi iskljucio opciju da ne prikazuje nekesirane linkove?

Gde je ta opcija tacno?

Sta ovo znaci ne kapiram, dve negacije?
Treba da iskljuci ili ne treba da iskljuci.
"mozda nisi iskljucio opciju da ne prikazuje nekesirane linkove?"

Gde je ta opcija tacno?

Sta ovo znaci ne kapiram, dve negacije?
Treba da iskljuci ili ne treba da iskljuci.
"mozda nisi iskljucio opciju da ne prikazuje nekesirane linkove?"
Ne znam sta ti tacno nije jasno?
Postoji opcija u torrentio konfiguraciji da ne prikazuje nekesirane torente.
Mozda nije ukljucio to znaci da bi trebalo da ukljuci tu opciju.

Zao mi je sto ne razumes jezik kojim govoris.

Mozda nije ukljucio to znaci da bi trebalo da ukljuci tu opciju.

Zao mi je sto ne razumes jezik kojim govoris.
Zapravo napisao si "mozda nisi iskljucio opciju da ne prikazuje nekesirane linkove?" dakle da je dotična opcija uključena, a ne da je isključena i da bi je trebalo uključiti. Greška u sporazumevanju je dakle do tebe, a može to i malo ljubaznije.

Moja greska, hronicno neispavan.
Ljubaznije moze sad posle kafe :ROFLMAO:

Dakle kad se radi konfiguracija torrentia prilikom instalacije izabere se real debrid provajder i dobijaju se ove opcije:
1000026190.png
Prva opcija treba da bude stiklirana a drugu i trecu ne treba stiklirati.
Nakon toga torrentio nece prikazivati torente koji nisu kesirani na real debrid serveru i ne bi trebalo da bude problema.
Ako je sve odradjeno kako treba pored svakog linka ce biti oznaka [RD+]
1000026191.jpg

Poslednja izmena:
Da li ti stoji oznaka RD na tom linku koji pustas, mozda nisi iskljucio opciju da ne prikazuje nekesirane linkove?
Oznaka [RD+] je stajala. Pazim na to uvek. Uvek mi prvo izlista keširane fajlove, pa nekeširane. To sam i prvo proverio kad mi je izbacio poruku o malom broju seedera jer sam mislio da nisam možda slučajno pustio nekeširan fajl.

Moguce da je torrentio nesto poblesavio i servirao ti pogresan link, meni licno se nije desilo to nikad a koristim stremio sa RD bas dugo.
Ako se bude opet desavalo probaj da reinstaliras torrentio kad uhvatis vremena.

Jedno pitanje, ima li razlike između all i real debrida pošto sam uzeo all da isprobam sa free 7 dana pa bih nastavio sa njim ako nema razlike

U suštini nema neke razlike.
Možda u nekim retkim i manje poznatim naslovima, ali gereralno je manje više isto.

Konkretno me interesuje oko plaćanja pošto na all vežeš karticu i mesečno se skida pa ne znam zbog sigurnosti

U suštini nema neke razlike.
Možda u nekim retkim i manje poznatim naslovima, ali gereralno je manje više isto.
Nema razlike ako gledaš yify kvalitet, ako gledaš tipa 50-60gb gde nema seedera onda možeš sesti i plakati. Za 3€ imaš kompletno sve provajdere za filmove sa punom brzinom, po meni je to džabe.

Konkretno me interesuje oko plaćanja pošto na all vežeš karticu i mesečno se skida pa ne znam zbog sigurnosti
Na real debrid ne skida automatski nego uplacujes 1-9 meseci i kad istekne moras da obnovis pretplatu.
Bezbedno je placanje, servis postoji vec deceniju.

Nema razlike ako gledaš yify kvalitet, ako gledaš tipa 50-60gb gde nema seedera onda možeš sesti i plakati. Za 3€ imaš kompletno sve provajdere za filmove sa punom brzinom, po meni je to džabe.
Hoćeš da kažeš da je ogromna razlika između alldebrida i realdebrida?

Uplaćuje se ručno unapred, radi perfektno. Ja sam skoro produžio pretplatu, kudikamo bolje iskustvo u odnosu na platne strim servise.

Hoćeš da kažeš da je ogromna razlika između alldebrida i realdebrida?
Kazu da je i jedan i drugi servis okej ali da realdebrid ima veci katalog. Ne vidim razlog da izaberes alldebrid kad realdebrid radi provereno svima i sumnjam da ima neka velika razlika u ceni.
3e mesecno da gledas sve je smejurija od cene, ja bih im placao i pet puta vise bez problema.

^ sve si objasnio. Delim mišljenje

Meni je All Debrid radio korektno i na tim velikim fajlovima. Jednako dobro kao i Real Debrid.

RD valjda maksimalno 6 meseci za 16e. Dobija se 800 bodova. 1000 bodova je besplatno još mesec dana. Skoro sam bio i zaboravio na te bodove, imao zapisano kada se produžava i bilo se nakupilo za tri meseca.
All Debrid nisam probao, ne bi znao kako radi i šta ima. Vidim da se i to dosta koristi.

U mom slučaju je prevagnulo na stranu RD, to mesečno skidanje pretplate na AD :)
Ne volim ga i izbegavam gde je to moguće.
Potpuno se slažem, najbolje da probaš i koristiš šta ti odgovara.

Dobro vece,da li se moze ubaciti titlovi.com na stremio,imam trenutno samo opensubtitles,izvinjavam se ako je vec bilo isto pitanje..

Nazad
Vrh Dno