- Učlanjen(a)
- 03.11.2008
- Poena
- 1,205
Nece, meni stoji expected delivery Q2 2022
Zaboravljas da je expected. Nece to skoro, prevelika je potraznja.To je jun![]()
Verujem da će ti pre baterija "crći" nego što će zamor krenuti.Ja sam pod utiskom da je ovaj Deck predimenzionisan, te da ga neće biti nimalo prijatno držati u rukama u nekom malo dužem intervalu.
Istina.Verujem da će ti pre baterija "crći" nego što će zamor krenuti.![]()
Testirali su eMMC još pre koji mesec, Linus i ostali, niko see nije žalio, kao i za microSD što kažu da je neverovatno slična brzina loadovanja.Istina.
U moru informacija nedostaje pitanje eMMC-a koji se isporučuje uz osnovni model. Kakvog je kvaliteta, i koliki uticaj ima na performance? Kontam da vek baterije neće biti isti na modelu sa eMMC-om vs model sa nVME SSD-om.
To je skoro sigurno.Ja sam pod utiskom da je ovaj Deck predimenzionisan, te da ga neće biti nimalo prijatno držati u rukama u nekom malo dužem intervalu.
Zavisi. Ja sam 178 cm, omanje sake nisam fizicki radnik tako da snage stiska nemam.Verujem da će ti pre baterija "crći" nego što će zamor krenuti.![]()
Ako ćeš Switch emulaciju (kao i PS3) onda mora biti Windows-based uređaj. Za sve ostalo i Android tableti šiju. Steam Deck je najbolja opcija od svega trenutno na tržištu i, pre svega, najjeftinija.Nešto sam zainteresovan za Steam Deck, ali nemam igara na Steamu puno, niti planiram da jurim AAA naslove na njemu. Interesuje me PS2, PS3, Switch emulacija (plus naravno starija, ali ne u toj meri). Upoznat sam svim ograničenjima i bagovima ove emulacije na Steam Decku i drugim mestima, pre svega me sa hardverskog gledišta interesuje da li biste preporučili nešto drugo ili Steam Deck za ovakvu namenu. Opcija je čak i da bude klasičan manji "tablet" i da se koristi preko DS3 ili DS4 kontrolera.
RPCS3 radi i na Linuxu, a u nekim igrama su perfomanse bolje nego na Windowsu. Za Switch nisam siguran, nisam do sada ni znao da postoji emulator za njega.Ako ćeš Switch emulaciju (kao i PS3) onda mora biti Windows-based uređaj. Za sve ostalo i Android tableti šiju. Steam Deck je najbolja opcija od svega trenutno na tržištu i, pre svega, najjeftinija.
Ne postoji trenutno, niti će je verovatno biti u skorije vreme. Ekipa iz Valve-a su ludi šta daju za $399.Pre svega je bilo vezano pitanje za form factor, vidim da slični Windows uređaji koštaju i duplo više od Steam Decka, a i dalje imaju samo integrisane grafike. Switch emulacija radi, lošije nego na Windowsu naravno, PS3 isto radi, nisam ulazio u detalje šta sve i kako, ali očekujem značajna softverska poboljšanja ako SD bude popularan. Pre svega je pitanje ako ne planiram da igram faktički ništa sa Steama, da li postoji neka bolja alternativa za slične pare, što ne mogu baš da nađem.
Krajem godine verujem, ako i tada. Egzotika je to kod nas.Šta mislite kada očekivati na KP, u domaćim prodavnicama, možda kod nekih mobilnih provajdera?
A da napišeš nešto? Ne a ?
Odgovaram na sva moguća pitanja, šta ima da ja namećem utiske.A da napišeš nešto? Ne a ?
Odgovaram na sva moguća pitanja, šta ima da ja namećem utiske.![]()
1. Meni lično nije uopšte teška. Štaviše nekako je baš lagana, neočekivano. Ogromna je ovako kad se vidi i drži ali onog momenta kad legne u šake kao da je neka magija u pitanju, odjednom sve nekako ima smisla. Neverovatna ergonomija. Pritom nisam ni nešto nenormalno visok ni nenormalno jak, običan kompjuteraš mršavko, mada jesam žilav. (na dedu, kažu mi)
- Da li je konzola teška u rukama i da li zamara kao što su pričali?
- Koliko traje baterija kada se igraju AAA naslovi ?
- Da li se greje i koliko?
- Kakav je kvalitet slike? Konkretno me zanima crna boja i pozadinsko osvetljenje.
- Da li Arch Linux koristi klasične Arch Linux repoe, ili imaju svoje steam deck repoe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari