Znaci sedam evara razlike zbog carine i troskova dostave koji ce uciniti da krajna ceni koju treba da platiti u nasem tamnom vilajetu bude visa bar 50%...Ako bude direktna prodaja, razlika može biti u nivou carine u odnosu na EU i troškova isporuke
Kao i sve ostalo od Valve hardware-a. Nigde. Jedino ako imas nekoga preko, a i onda ti carina skine kožu sa leđa. Pitam se samo gde su svi oni silni ljudi što uradiše preorder i što su me ubeđivali da je ovo sjajan hardware i da će postati apsolutni boom na tržištu.Neki info gde kupiti ovu konzolu za nas iz Srbije ?
Ne vidim gde je problem u takvom komentaru. Ja da sam mogao isto bih uradio preorder, nema smisla razglabati i presipati iz šupljeg u prazno dok uređaj ne izađe zvanično, ljudi su verujem rekli sve što su imali, kritike i recenzije su za sada usaglašene i u najboljem su mogućem svetlu.Kao i sve ostalo od Valve hardware-a. Nigde. Jedino ako imas nekoga preko, a i onda ti carina skine kožu sa leđa. Pitam se samo gde su svi oni silni ljudi što uradiše preorder i što su me ubeđivali da je ovo sjajan hardware i da će postati apsolutni boom na tržištu.
Gde ste ljudi?
Pogledajte prilog 336288
Tu smo, cekamo da stigne ......Kao i sve ostalo od Valve hardware-a. Nigde. Jedino ako imas nekoga preko, a i onda ti carina skine kožu sa leđa. Pitam se samo gde su svi oni silni ljudi što uradiše preorder i što su me ubeđivali da je ovo sjajan hardware i da će postati apsolutni boom na tržištu.
Gde ste ljudi?
Pogledajte prilog 336288
Duly noted.Tu smo, cekamo da stigne ......
To što ti nisi u stanju da ga nabaviš nema nikakve veze sa kvalitetom i upotrebnom vrednošću tog uređaja. I da, čekam i ja da stigne.Kao i sve ostalo od Valve hardware-a. Nigde. Jedino ako imas nekoga preko, a i onda ti carina skine kožu sa leđa. Pitam se samo gde su svi oni silni ljudi što uradiše preorder i što su me ubeđivali da je ovo sjajan hardware i da će postati apsolutni boom na tržištu.
Gde ste ljudi?
Pogledajte prilog 336288
Meni takva skupa igračka nije potrebna. Da mi treba, kao i ostali, odradio bi preorder, i platio koliko treba. Kao što sam od uvek radio sa svakim hardverom na koji se nameračim da ga kupim.To što ti nisi u stanju da ga nabaviš nema nikakve veze sa kvalitetom i upotrebnom vrednošću tog uređaja. I da, čekam i ja da stigne.
Pretpostavljam da je to zbog toga što ti smatraš da neće biti "boom" na tržištu, za šta, uveren sam, imaš konkretne činjenice da potkrepiš tu tvrdnju?Meni takva skupa igračka nije potrebna. Da mi treba, kao i ostali, odradio bi preorder, i platio koliko treba. Kao što sam od uvek radio sa svakim hardverom na koji se nameračim da ga kupim.
Pored svega što je Linus rekao u videu koji je okačio @danilo989, samo ću da dodam da steam deck nije ni zamišljen kao nešto što će da bude boom. Ispod haube je GNU/Linux + Proton što je samo po sebi problem. Kao što je Linus rekao, Valve ohrabruje ljude da sistem "ubiju", i instaliraju sve ispočetka kada nešto krene naopako. Kao i Linus, i ja tako nešto podržavam. Takve stvari tebi i meni nisu problem, ali to jasno ukazuje kome je Steam Deck namenjen.Pretpostavljam da je to zbog toga što ti smatraš da neće biti "boom" na tržištu, za šta, uveren sam, imaš konkretne činjenice da potkrepiš tu tvrdnju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari