Šta je novo?

Steam Deck

Ako i je za utehu, Mortal Kombat ne radi normalno ni na samom Nintendo Switchu. Generalno ige koje imaju problema sa performansama na originalnoj konzoli, neće dobro raditi na na Decku (Pokemon Scarlet and Violet, Doom Eternal i slični)

Ako i je za utehu, Mortal Kombat ne radi normalno ni na samom Nintendo Switchu. Generalno ige koje imaju problema sa performansama na originalnoj konzoli, neće dobro raditi na na Decku (Pokemon Scarlet and Violet, Doom Eternal i slični)
Pretpostavio sam da ni na samom NSW ne radi kako treba ali nisam imao za uporediti pa nisam hteo ni da tvrdim da je tako. U sustini dosta igara sa NSW ekstra radi,manje vise retko da pada ispod 30fps-a u vecini igara koje sam probao. Meni je bitno da stucanja zapinjanja da se moze normalno igrati e sad da li ce biti zakucanih 30 ili 30+ nije mi toliko vazno.

Switch1 je na samoj ivici igrivosti na Deck-u, ali sve starije od toga i PS3 radi bas super.

Koristie Deck za NS igre samo ili usput? Pošto kontam da je jeftinije nabaviti hakovan Switch za tu pustolovinu.

Verujem da je samo usput.
Ko bi kupovao Deck samo zbog igara sa switcha kad konzola nudi jos dodatnih mogucnosti. A nije da ima pregrst igara sa switcha koje vrede.
Ja imam silne emulatore uz steam biblioteku na njemu, da iskoristim pun potencijal.

Koristie Deck za NS igre samo ili usput? Pošto kontam da je jeftinije nabaviti hakovan Switch za tu pustolovinu.
Jedan od vecih razloga sto sam uzeo steam deck jer nisam ogranicen na NS igre,ima dosta dobrih igara na NS ali ne dovoljno da bih dao te pare. Trenutno nov Switch OLED je oko 400e cipovan sto po meni ne vredi toliko. Imao sam ga kratko ali sam bez razmisljanja presao na DECK jer na njemu uopste nisam ogranicen sto se tice igara a i mnogo su vece mogucnosti na njemu sto mi se i mnogo svidja kod DECK-a

Ja sam samo verovao da cu uz deck smanjiti backlog a on se dodatno povecao 😊

Pokusavao je neko emulaciju neke PS konzole (3 i 4) a da je uspesno podesio da manje vise ok radi na Deck-u?

Koje NS igre imaju problem na deck-u ? Ja imam Rog Ally X i nemam problema ni sa jednom NS igrom za sad.
Za sada ni ja nisam imap problema sa NS igrama imam ih desetak instalirano i sve rade nije da sve rade u jednom emulatoru i zato imam instaliran yuzu i citron. Npr meni ps3 igre nece da rade kako treba,probao sam GT5 i GT6 i bas trokiraju igre,probao sam vise podesavanja ali bezuspesno

Da li mozda neko koristi neki dock na Deck-u? Da li neko ima neki dobar dock da preporuci za njega?

Vrh Dno