Šta je novo?

Star Citizen: Squadron 42 (space sim)

Ovo sto sada ima nije ni alfa ni beta vec kao kada udjes u video club u nekoj igri, pridjes automatu i igras igru unutar igre. Isto vazi i za trkanje. To nije igra vec demonstracija. Kvalitetom krajnjeg proizvoda moramo biti iznenadjeni, inace ode mast u propast posto je ovo sada meh. Mozda se tebi i dopadne. Ali nije spojler posto nema veze sa onim sto bi igra trebala biti na kraju.

Kacio bih gejmplej da ga ima, ovako mogu samo da pratim razvoj i linkujem ovde :(

AC v0.9 stize danas.

Arena Commander v0.9 dostupan za skidanje.

Unable to load metafile :mad:

Shut_up_and_take_my_money.jpg

^ :D

Probao sam malo novi patch, mnogo mi se svidja M/K kombinacija trenutno, i to default. Legla mi je ekstra.

Znaci za nisanjenje misem ima odredjeni deadzone u kom brod leti pravo, nakon te granice brod pocne da se odaziva na komande. Intuitivno je i uz malo vezbe moguce je izvoditi piruete i manevre kao onaj lik joystickom na klipu par strana ranije.
Nisam dugo palio SC, ali secam se da mi je upravljanje misem bilo blagi uzas. Lepa promena definitivno. :)

Ono sto me nervira je neko cudno pomeranje kamere u FPS modu u hangaru, ima neko trzanje kamere pri promeni smera kretanja koje bas iritira. Osecaj kretanja kroz hangar mi je od pocetka nekako nezgrapan i usporen, vidim da je i dalje tako.

Nesto su pokvarili, cak ni motion blur ne moze da se iskljuci. Novi sistem nisanjenja je interesantan, UI je jos uvek crap, feedback mnogo bolji ali se letenje jos uvek ne oseca. Ima jos puno posla.

Zamalo da mi promakne opcija za cross chasis upgrade, ne znam koliko ce da traje.

Fora je sto ostaje LTI ko ima.

Poslednja izmena:
Imam advanced starter package sa LTI i Aurorom LX ali posle ovog patch-a zamenili su mi LX sa MR verzijom Aurore. Zna li neko o čemu se radi? Da li je neki bug do njih ili do mene?

Edit: Ishitrena reakcija. Ovaj faq sve objašnjava:
Each variant you own gives you access to using the base model in Arena Commander. Aurora LX gives access to the MR, 350r to the 300i and so on.

Poslednja izmena:

e ljudi neznam da li ste primetili ali nas ima jako malo ovde ja sam ocekivao da ce ova grupa porasti vremenom ali za gadinu dana nisam primetio neke nove clanove, a i organizacije su nam male
ako neko zna gde nas ima vise nek izbaci link:type:

kakve organizacije kad igra nije ni izasla :D

Izasao novi patch (13.1)

jedna od dobrih stvari je Custom key mapping. Konacno imam Decouple key tamo gde ja hocu :)

Preterali su sa ovim cvećem po saksijama, mahagonij lajsnama na komandnoj tabli, brodskim podovima i parketima... mnogo ispeglano i ispolirano za moj ukus. Očekivao sam više blade runner ili alien seting.

Ceo fazon i dizajn je prekopirani Prometheus a to je Alien serijal, zar ne?

Bice wear and tear sto bi rekli Englezi a imas izbor brodova, nisu svi nalickani. Isto vazi za hangare (dva su sterilna, druga dva su majstorske radionice). Trenutno dominiraju Origin brodovi a to je ekvivalent BWMa, zato ti se cini da je sve ulickano.

Mislio sam na Gigerov Alien... Inače kad kažem Alien mislim na Gigerov Alien, da ne bude zabune.

Edit:

Ovako otprilike:
blade-runner-deckard-balcony1.jpgblade-runner-los-angeles-1982.jpgalien-3-prisoners.jpgalien-iii-lasaine-matte.jpg
Industrija, zagađenje, opustošena flora, metal... U Hard Reset su napravili dosta dobar sf seting.

Poslednja izmena:
AMD?? wtf???

Dok ne ubace AA u igru, jedini nacin da ovo izgleda dobro je 4K rezolucija. Evo jednog klipa u 4K sa dve 980 u SLI i sve klizi:

Efekti raznih granata koji ce biti u igri:

Frag granata deluje... smesno. Ali zato EMP, fenomenalno. Jos kada bi omogucili da EMP granata moze da iskljuci life support sisteme na odelu sto bi omogucilo neke zaista interesantne momente u uslovima smanjenog kiseonika.

Prodavnica oruzja i opreme na planeti Terra:

[YOUTUBE]qE7TFnSl9y4[/YOUTUBE]

Vrh Dno