Šta je novo?

Star Citizen: Squadron 42 (space sim)

Ovi nisu normalni, koliko samo resursa i vremena trose na ovu ****nu sminku i scenografiju. Dobro ce biti ako izadje prije 2020. godine.

Poslednja izmena:
Ovo je fenomenalno, oduševljen sam :)
Koliko smešno deluje Elite u poređenju sa ovim haha

Odusevljen si cime, gejmplejom?! Da, bas je nevidjeno.:d

Nema ovde gejmpleja, ovo je proof of concept necega sto ce imati gejmplej za nekih godinu dana. Ako bude bilo srece. Mada, ubrzali su se dosta u poslednje vreme. Bolja je organizacija.

Planeta je Terra (ne mesati sa Zemljom), a lokacije su iz igre. Dumpers Depot je prodavnica oruzja i opreme. Okruzenje dosta lici na Huxley, koji sam igrao jos 2008. godine.

Meni licno grafika na ovom klipu nista spec, ako skoknemo godinu dana u buducnost i pogledamo tadasnje standardne.

Hahaha G@W the timetraveler :))

Ako ovako bude izgledalo, 'zbogom realni živote'. Hard disk veličine kućišta biće dovoljan? :p

Stvarno impresivno. Nemam nikakav problem sa odlaganjem kad se pogleda šta sve spremaju i kako će to da izgleda.

Odusevljen si cime, gejmplejom?! Da, bas je nevidjeno.:d

Pa prikazanim, izgleda fenomenalno...

Nisu ništa ubrzali već polako pristižu vidljivi rezultati rada.
S obzirom na broj angažovanih ljudi jasno je bilo da su krenuli dosta u širinu i da će da protekne dosta vremena dok ne počnu da pokazuju opipljive stvari.
Jednom kada postave osnove sadržaj će stizati mnogo brže.
AC ih je dosta usporio ali ne mari jer se koristi i u konačnoj igri.

Dve stvari su me uzasno smorile u ovom klipu - prva je interlace sa kojim me bole oci kada gledam, drugo je animacija likova koja izgleda kao da je iz devedeset i neke... I jos jedna stvar - zasto njihov igrac igra na joypadu?!?

Negde sam pročitao da se Krisu najviše isplati da igra izadje što kasnije a možda i nikad :-devil-:

b5mufo.jpg

To mu se najviše isplati ako misli da mu ovo bude poslednji projekat u životu, a to nije slučaj.
Slika je odlična :)

Super fotka :)
Možda mu i bude poslednja igra ali zato što će da traje godinama :)

Dve Cutlass varijante:

Kako bi bilo super kada bi igra izgledala kao u klipovima koje odradi AnythingFPS.

Vec vidjeno ali ovog puta u boljem kvalitetu:

Jel ima neko vishka mustanga, preko AMD never settle akcije? (ono kad kupite AMD R9)

Ajde imam pitanje za ove koji prate vec duze vremena SC. Vidim da je puno ljudi pledgovalo vec brodove i vidim da se to konstantno menja... Stalno imaju neki "sale" weekendi i tako to...
-Jel se isplati pledgovati ovako rano kad se maltene ni ne zna na sta se daju pare?
-Sta preporucujete kao najbolji izbor za brod koji je fokusiran na dogfight? Vidim da Super Hornet deluje kao nesto sto odgovara takvom opisu, ali vidim takodje da je trenutno nedostupan... Hoce li ga opet prodavati u buducnosti, ili je to jedan od brodova iz "limited" serije? Sta mislite o Hornet Ghostu?
-Jel moze negde da se vidi koje ce sve jos brodove ubaciti u igru?

Kupi igru za najmanju moguću cenu i kupuj brodove za virtualne pare koje zaradiš igrajuću...

Upravo tako. Ako ti se ne svidja Aurora, moci ces da je zamenis sa Mustangom. Valjda ce omoguciti kupovinu svega za kredite posto izadje FPS modul (ili bar sredinom sledece godine kada bi trebala da krene alfa planetside modula). Ja imam dosta kredita na racunu, jer sam veteran backer. Svaki milion sam sam dobio neki bonus i kredite. S obzirom da se ne nazire kraj donacija ja bih uzeo najjeftiniji paket cisto da bi dobijao nove bonuse koji iako nece biti atraktivni kao prosli, ipak su bonusi.

Igra ce biti samo skuplja kada izadje, nikako jeftinija.

Vase misljenje?

Tehnicki - meni se ovo svidja kako je izvedeno, samo jos uvek ne mogu da zamislim kakva ce konkretno biti povezanost segmenata u igri, i koliko ce bitno uticati jedni na druge.

Pretpostavljam da ce FPS delovi biti u sklopu nekih zadataka pa ko zeli moze da ih izbegne, bilo bi mi malo bzvz da konstantno moram da strepim da li ce neka FPS banda da mi marne lebac i nutellu iz parkiranog broda. :)

Nije losa fora ovo za gravity, u principu svidja mi se ovo sto videh.

Pa stvarno ne deluje lose ovaj FPS deo. Ako im uspe da uklope sve sto su zamislili, mislim da igra nece imati konkurenciju dugo vremena.

Kazu da su animacije placeholder (sto se da videti iz prilozenog) i da fale mnoge animacije (hvatanje za prepreke, animacija odbacivanja, specijalne animacije u uslovima slabe gravitacije itd.) Meni se fazon sa slemom koji zauzima vidokrug ne dopada preterano ali verujem da ce ubaciti opciju da se igra bez slema ili sa nekim drugim koji ne zaklanja vidno polje. Ono sto me brine jeste FOV tj. tesko ce biti menjati FOV u ovom sistemu jer moze doci do problema sa probijanjem pogleda van slema i slicno. Najpozitivnija stvar kod ovog sistema (odvojeni pokreti glave, tela i ono sto vidis ocima) je sto u teoriji omogucava Oculus Rift podrsku sto je veliki problem kod FPS igara upravo zbog toga sto kretanje i pogled nisu odvojeni.

Edit: Eh da, treba da izbace onaj default red screen kada primas pogotke. Dzabe sav trud oko realizma ako ce to ostati tako.

Iako me FPS deo nije preterano zanimao ovo izgleda dobro i ne bi trebalo da bude teret ni nama koji samo tu zbog svemira i letenja.
Imaju oni još mnogo posla da upeglaju sve što su zamislili, možda bude još neko odlaganje...

Mene interesuje hoce li biti masivnih spaceship bitaka i kako ce se to odrazavati na performanse. Nadam se da ce biti ispeglano, kao i da ne postoji neki limit gde npr. u bitki moze da se fajta samo 4 broda istovremeno zbog performansi, da ne bude kao kad gledas bitku u EVE Online sa 4 fps.

To niko ne zna. Mada dok se pojavi taj modul (2018) neki high-end PC će biti dovoljno jak da izgura CryEngine u takvom okruženju. Nadam se.

Dobro, ali ovde nije u pitanju snaga hardvera, jer i danas imamo hardver koji odlicno moze da gura sadasnji CryEngine, stvar je u optimizaciji, nesto sto mnogi danas potcenjuju. Dzaba ako igra leti dok svi brodovi mirno stoje, al zato kad zapucaju pocinje slideshow.

Vrh Dno