Šta je novo?

Star Citizen: Squadron 42 (space sim)

Jel se zna kada ce Mustang Omega biti dostupan u Arena Commander?

Mustang Omega se nalazi u hangaru. Ako si uzeo AMD karticu trebao si da dobijes kod za igru (nesto su prvobitno zabrljali na relaciji AMD-CIG ali je to sada reseno). Ako bitas za borbenu gotovost Mustang Omega, verovatno do kraja godine (kada vec izlazi AC v1).

Mustang Omega se nalazi u hangaru. Ako si uzeo AMD karticu trebao si da dobijes kod za igru (nesto su prvobitno zabrljali na relaciji AMD-CIG ali je to sada reseno). Ako bitas za borbenu gotovost Mustang Omega, verovatno do kraja godine (kada vec izlazi AC v1).

Imam ga u hangaru, zanima me kad cu moci da letim njime :)

Bice extra ako to bude krajem godine.

Taj trkački mustang deluje kao super brz brod, koji je extremno zaheban za kontrolisanje. Osećam da će biti redovnog onesvešćivanja, kao u 350R :)

Daje mi opciju da je giftam, valjda nije account bound :d nego me buni što nema da piše da ide hangar uz nju :D

Druga tura Javelina prodata za nekoliko sekundi. Ocekuje se jos jedna tura za nekoliko sati. Carrack je takodje moguce kupiti danas. Sve u svemu za jedan dan se ocekuje oko 1,2 - 1,5 mil $.

p.s. Ovi destoyeri me nikada nisu privlacili. Naravno voleo bi da se prosetam jednim, mozda i da nadjem posao na nekom u nekoj velikoj organizaciji, ali cu uvek najvise uzivati u dobrom dogfighting-u.

Odustao sam od te akcije.

Evo sad pise da je Flight Ready, stoji mi u hangaru ali ja nemam pojma kako da poletim? Jel uopste moze iz hagara direktno da se poleti? Kad pokrenem Arena Commander nudi mi onaj osnovni brod nigde nema Mustanga?

Šta se ovo dešava? Patch od 20 GB koji je reworkovao ko zna šta sve i sada su se svi meniji pogubili, sve se zove kao da je neka pijana budaletina sa tvitera davala imena po menijima, broda nema...wtf???

Šta se ovo dešava? Patch od 20 GB koji je reworkovao ko zna šta sve i sada su se svi meniji pogubili, sve se zove kao da je neka pijana budaletina sa tvitera davala imena po menijima, broda nema...wtf???

I meni isto, a kad iz glavnog menija odaberem misiju igra se zaglavi na crnom ekranu

Malo pre startovao i meni isto, mislio da se nesto pokarabasilo sto sam stavio hard u drugi komp... Lel, stvarno su paceri :D

[edit] Za buttone staviti English u opcijama Launcher-a (nije mi nista bilo selektovano pri pokretanju).

Za ships preko sajta uci u My RSI > My Hangar, pa configure, i u prazne slotove ubaciti brodove.

Poslednja izmena:
ljudi sta se desava sa tekstom i igri
nemogu da izaberem mod jer nerazumem sta pise nesto se stravicno sjebalo sa poslednjim pecom
jel ima neko ovakve problem, ja sam pokusao da snimim ali nesto se desava cudno u igri i nijedam program za snimanje koji imam na kompu nemoze da snimi nista u igri imam samo zvuk(a programi savrseno rade sa bilo kojom drugo igricom)

ljudi sta se desava sa tekstom i igri
nemogu da izaberem mod jer nerazumem sta pise nesto se stravicno sjebalo sa poslednjim pecom
jel ima neko ovakve problem, ja sam pokusao da snimim ali nesto se desava cudno u igri i nijedam program za snimanje koji imam na kompu nemoze da snimi nista u igri imam samo zvuk(a programi savrseno rade sa bilo kojom drugo igricom)

U launcher-u idi u settings i izaberi jezik

ljudi jel igra neko ovu igru
ako je neko zainteresovan da igra nek me aduje na steam-u pa da odigramo neku partiju
za sad sam samo igrao sa jednim srbinom
ito samo zato sto je samnom u organizaciji

Ja odlucio da opet malo testiram, pogurao 2x 290-ke u CF ali igra jednostavno ne koristi isti???

I dalje nemogu da verujem gde se Witcher 2 ucitava za 2sec, ovom SMECU treba par minuta i to svaki posle restarta iako imam 16GB, SSD i Haswell pa ko je ovde lud, samo da testiram podesavanja za CF par puta sto sma je pokrenuo trebalo mi 2-3h!

I dalje mi je flight model previse inertan za dogfight ali nemogu da sudim dok vise ne istestiram

Novi clanak o prikazanom na PAX-u

[video]https://gfycat.com/GlamorousIdolizedBluetickcoonhound[/video] inace kretanje kroz ove rupe kontrolise igrac :D

Polako sve dobija svoj oblik.

hebote! ovo su ladno trebali da koriste u interstaller-u :d

Novi clanak o prikazanom na PAX-u

[video]https://gfycat.com/GlamorousIdolizedBluetickcoonhound[/video] inace kretanje kroz ove rupe kontrolise igrac :D

Polako sve dobija svoj oblik.

Bude li jos malo sporije moja deca će krenuti u srednju školu pre nego što ja stignem mojim brodom da istražim prvi sistem :D

Kazu da ce do kraja godine krenuti prava beta sa pet gotovih sistema. Iskustvo mi govori drugacije, ali ajde da vidimo.

da, kako ja to razumem to je njihova želja i plan ali ne i obećanje :d

Ja odlucio da opet malo testiram, pogurao 2x 290-ke u CF ali igra jednostavno ne koristi isti???

I dalje nemogu da verujem gde se Witcher 2 ucitava za 2sec, ovom SMECU treba par minuta i to svaki posle restarta iako imam 16GB, SSD i Haswell pa ko je ovde lud, samo da testiram podesavanja za CF par puta sto sma je pokrenuo trebalo mi 2-3h!

I dalje mi je flight model previse inertan za dogfight ali nemogu da sudim dok vise ne istestiram

Hm, sta je ovde cudno? Igra je u alpha fazi. Tacnije pre alpha. Optimizacija se radi tamo u beta fazi. Igra ce jos dugo biti ne optimizovana.

Nazad
Vrh Dno