Šta je novo?

Sta imate od futrola i zastitnih folija

I tek kako je moguce izgrebati ekran u to sam se i sam uverio,imam par ogrebotinica na ekranu koje uzasno iritiraju,izuzetno su male mozda 2-3mm ali kada se malo bolje zagleda kao da se na tom mestu boja "razliva",verovatno zato sto su ogrebotine malo dublje,zbog toga sam lepo stavio foliju i ne brinem vise...

Pa moguce je izgrebati ekran ali koji ?
Izgrebao sam i ja na k810 mnogo puta, garantujem da gorilla glass moze da izdrze sve moguce i manje realne situacije iz svakodnevne upotrebe.

jos od iphone3GS-a, pa preko wave-a i do galaxyS-a... ja nisam ni jednu tackicu bilo gde napravio..
zaista je taj gorila glas opasno jak... ali, ne razumem kako si napravio ogrebotinu kad zaista ni exerom kad grebes ne mozes da oderes... sta si koristio za grebanje? Bager?

Ne,ogrebotina je nastala u dzepu ili od stola,nikakva preterana tortura inace telefon je galaxy S koji ima gorilla glass i kupljen je u VIP-u dakle nije neki falsh,samo ja nisam bas toliko zadovoljan koliko se prica o gorilla glass-u... Kada budem skidao foliju pokusacu da uslikam te ogrebotine da vidite o cemu se radi.

Poslednja izmena:
au.. ne verujem.. a jos imas foliju..

Ja ne smem vise ovde da pricam o torturama kroz koje ja i talas prolazimo, a sa njim i gorilla staklo :d mozda ga nekad bacim u oglase ovde :d

Keve mi, u petak vadim telefon iz dzepa u onako u zurbi ga lansiram na betonsku stazu u dvoristu- direktno na ekran pao a beton je grub poprilicno, oprostio sam se i od telefona i od ekrana ali NISTA !
Ni ekranu ni talasu, sve radi savrseno, mozda je i ova silikonska obloga malo povecala klirens do ekrana :d

Eh, da znate kakav HD2 sam ja video... Ekran izgreban toliko da mi nije jasno na koju foru...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

au.. ne verujem.. a jos imas foliju..

A neee te ogrebotine su me zadesile pre folije. Kada sam shvatio da ipak nije bas toliko izdrzljiv stavio sam foliju i mogu reci da mi ni malo ne smeta i bas mi je ok. A verujem da ti je ta silikonska obloga u mnogome pomogla jer je onda nemoguce da ekran telefona dodje u direktan dodir sa ravnom podlogom pa zbog toga i ja nameravam da pazarim jedan.:)

Pa nemam pojma.. ja imam ovu silikonsku oblogu jedva 20ak dana a Wave je pre toga imao padova i padova :d

Ali je dobra stvar, dodatno stiti ionako oklopljen telefon koji vise ne kliza onako iz ruke, iz dzepa itd.

Uzeh danas silikonsku navlaku i foliju za Desire. Iskreno nisam zafovoljan ali sam isao logikom bolje bilo sta da stavum za pocetak.
Navlaka je onako... bzvz. Onaj kvalitetniji model sa domaceg sajta. Povecala je gabarite neznatno, ali ipak ptrvise za moj ukus, a i beli Desire je sada sivkast. Mozda se naviknem za koji da.
Folija je ipak ostavila jaci utisak. Anti glare, mat, ok pod prstom, sve ok, osim male sitnice da je ekran manje citljiviji jer je kao mini pikselizovan usled preloma boja ove folije. Katastrofa. Gledacu sto pre da uzmem nobu foliju, a I maskicu vmcim naidje. Gde u bg uzeti neku ok foliju koja je: normalna pod prstom (ne gumenasta kao invisible shield) i koja ne menja prikaz ekrana uopste?

ja sam isto imao neku silikonsku za Desire, ma krsh je to. uzeo sam Case-Mate Barely There mat-crni, odlican case (dobijes sa njim i dobar screen protector)

I ja imam Teracell silikonsku oblogu. I zadovoljan sam ,ne znam sta ti ocekujes od silikonske obloge od 700 din za mobilni telefon, pa nece biti od neke egzoticne koze za mahagoni detaljima covece :d

Ma naravno da ne ocekujem previse, ali svakako hocu da to bude bolje/lepse :)
A realno bi mogal ada bude prilicno bolja da je:
- silikon sa strane ekrana malo tanji jer ovako smeta prilikom dodirivanja ekrana,
- boja neka normalna pa da beli telefon izgelda pristojno u case-u (ili da postoji i u drugim bojama)
- da je brending na poledjini umereniji i uskladjeniji i da je sam telefon i polozaj ispisa na njemu uzet u obzir

Sve u svemu nista od ovoga ne bi podiglo troskove proizvodnje a case bi bio prilicno bolji (makar po mom ukusu).
Samo sam hteo da kupim to u bg i kao sto rekoh uzeo sam samo privremeno.
Moracu izgleda da narucim BarelyThere sa neta, ali bih ipak voleo prvo da ga vidim uzivo pre porucivanja...

Jel može neko da postuje sliku telefona od napred i nazad u Teracell-u?

Takođe vidim na sajtu da ima u ponudi i ovu oblogu, koja je valjda "original", dok je Teracell kopija iste. Da li je neko kupio možda ovu skuplju?

Sada nemam priliku da slikam, a sto se tice ove druge, nije bila u ponudi juce na licu mesta...

Ja koristim capdase case i foliju za ekran. Zadovoljan sam osim sto unlock/power off dugme tesko pogadja tj. Nije bash najbolje napravljeno. :)

Sent from my HTC Divljavatra.

i silikonsku crnu (poslednja u nizu)
kgrhquokime3fsmp6tkbn1o.jpg
ju ju...stiglo ovo... (vec)
znaci,kroz crn silikon, toliko se dobro providi beli fon..ju ju ju,najjeftinija od 3 sto sam uzeo,najmanje ocekivao,al dobio previse :)
kako lezi,sve u mm se uklopilo,kako lepo izgleda (beli fon ispod tamne maske daje sivu nijansu)
prezadovoljan sam

kad slikam,posaljem vam,nemam sad sa cime..
p.s. i ko hoce da uzme,slobodno nek me kontaktira na pm, dacu mu item number na ebay-u (preporucujem,za manje od 2$ xD )

ja sam isto imao neku silikonsku za Desire, ma krsh je to. uzeo sam Case-Mate Barely There mat-crni, odlican case (dobijes sa njim i dobar screen protector)

ja do sad uzeo 3 barely there (2 prodao) i jednu Case Mate Tough, da se nadje kad ga nosam nedje dje moze da bude rizicno :d Prezadovoljan, u iskusenju sam da porucim i CM Pop Case... :p

jos od iphone3GS-a, pa preko wave-a i do galaxyS-a... ja nisam ni jednu tackicu bilo gde napravio..
zaista je taj gorila glas opasno jak... ali, ne razumem kako si napravio ogrebotinu kad zaista ni exerom kad grebes ne mozes da oderes... sta si koristio za grebanje? Bager?

Dijamant... :)

ja do sad uzeo 3 barely there (2 prodao) i jednu Case Mate Tough, da se nadje kad ga nosam nedje dje moze da bude rizicno :d Prezadovoljan, u iskusenju sam da porucim i CM Pop Case... :p

Ja naručio POP case white ali nikako da mi stigne...čim stigne javljam utiske ako nekog zanima.

Sent from my Desire HD

Imam Teracel silikon na HTC i neku foliju koju mi je lik u prodavnici uvalio uz silikon... jedno je sigurno... da ih nemam fon bi izgledao kao avganistanska telefonska govornica, odziv ekrana je malo sporiji ali i jedno i drugo sluze svrsi... tako da SVE PREPORUKE

Uglavnom mi svaka porudzbina iz US stigne za max 2 nedelje ali ovo se oduzilo preko 3 nedelje.Narucio sam je 16 Maja,poslata 17 Maja a evo jos cekam.:trust:

Ja vec dva meseca koristim ovu i vise sam nego zadovoljan.

FLAPESSENSI9000_400x460.jpg
FLAPESSENI9000BK_pack_400x460.jpg

Poslednja izmena:
Za SGS Case-Mate Barely There mat crni, bez screen protectora

case-mate-samsung-galaxy.jpg

Poslednja izmena:
Sta sam provalio sa ovim silikonskim "oblogama" :D.
Imam ih trenutno (obe crne) i na SGSu i DHDu i kada ih skinete posle par dana prosto se iznenadite koliko je telefon lep i tanak :D

Imam ih trenutno (obe crne) i na SGSu i DHDu i kada ih skinete posle par dana prosto se iznenadite koliko je telefon lep i tanak :D

Upravo to! Ne mogu da prelomim i da skinem i case i foliju! Mislim šta, tu se zezam sa tim da bi ga na kraju prodao 10-20e skuplje... Bar dok ga koristim, da ga koristim kao čovek. :)

Uglavnom mi svaka porudzbina iz US stigne za max 2 nedelje ali ovo se oduzilo preko 3 nedelje.Narucio sam je 16 Maja,poslata 17 Maja a evo jos cekam.:trust:
ja sam cekao, ko sto rekoh, oko 20 dana (drugi put manje). Ma stici ce ;) Meni su cak greskom u adresi oba puta stavili "Serbia" umjesto "Montenegro", pa je opet stiglo :)
Pa, ima ih raznih :) Barely There dodaje mozda 1mm... Ali zato posle CM Tough sam imao upravo taj filing kad sam je skinuo :d

Vrh Dno