@Marko
Gde si pazario "case",kako pase na telefon?
probao silikkonsku za vejv i ono mi malo cudno...ne mogu koristiti dugme za kameru tj jako tesko se stisne...jel ovo na svim silikonskim ili je ova u samsung shopu na uscu takva?najisplativije i po meni najbolje su silikonske...lepo lezu uz telefone...ne povecavaju puno masu i gabarite telefona...ima ih skoro za sve modele a malo su para...
Za moj Galaxy S, kupio screen protector za 300din, neki noname, kineski. Ne vidim da mu nešto fali.
Imam neku ultra slim futrolu (450din, noname) i to je to. Kupio sam za 300din i case iz atačmenta, idealno paše, radi posao, samo možda suvišna stvar, ako se koristi futrola.
Use coupon code "moms11" to get 20% off site-wide, excluding Audio Accessories. This offer is only available at www.case-mate.com. Offer expires at midnight EST 05/08/11 - no rain checks.
ja cu da porucim jos jednu (mozda i dvije) sa www.case-mate.comSalju ovamo, ne treba pay pal i sl, radi sa obicnom vizom, a pride daju akciju povodom dana Majki, pa da podijelim info o popustu sa vama
![]()
Teracell Silikonska Obloga (Soft Jacket 2 Xpose)

Kako ti se cini kvalitet? Posto vidim da je ta najjeftinija kod ovih svezamob, a vidjam na ebayu da ima i tipa po 1.5 funta slicneDanas mi stigao ovaj silikonski trip :smoke:
![]()
Ovako izgleda otprilike, naravno drugaciji je izgled za moj telefon.
Lepo je ''skrojeno'' bas za Wave, nema onaj silikonski dsmra cega sam se cimao :-devil-:, lepo izgleda, ima sve potrebne otvore precizno odradjene [za micro usb, kameru, blic itd]..
U svakom slucaju u Zerbiji nema nista bolje za Wave po nizoj ceni- 750din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari