Šta je novo?

Sta imate od futrola i zastitnih folija

najisplativije i po meni najbolje su silikonske...lepo lezu uz telefone...ne povecavaju puno masu i gabarite telefona...ima ih skoro za sve modele a malo su para...

@Marko
Gde si pazario "case",kako pase na telefon?

Neka radnjica u okolini Beograđanke, verujem da ih ima gde god. Paše dobro da bolje ne može. Telefon kad upadne u case, a nije potrebna prevelika sila da se uglavi, ne mrda bukvalno ni pola milimetra, case je potpuno uz telefon. Ne povećava masu gotovo uopšte, a gabarite nešto minimalno. Case na dodir ima osećaj pliša, neka blago gumirana plastika, šta li je već, sve u svemu i više nego OK kvalitet za 300din.

najisplativije i po meni najbolje su silikonske...lepo lezu uz telefone...ne povecavaju puno masu i gabarite telefona...ima ih skoro za sve modele a malo su para...
probao silikkonsku za vejv i ono mi malo cudno...ne mogu koristiti dugme za kameru tj jako tesko se stisne...jel ovo na svim silikonskim ili je ova u samsung shopu na uscu takva?
gde ima neka futrola za vejva? sve koje sam probao fino pashu al su kratke, viri vejv oko 1cm.

ja sam gelli porucio sa case mate sajta i jako mi se svidja... jeste dosta teze stisnuti dugmice sa strane, ali taman ne kascim kad ne treba (naviknes se)...

nisam gledao u uscu, ali sam se napolju natrazio futrole i ovaj gelli mi je najbolje ubedljivo sto sam nasao...
osim njega sam imao prelepu koznu futrolu, original, koju sam poklonio a kupio sam je za 15-tak eur u madjarskoj...
generalno ni jedna futrola koja nije bas za wave mu ne pasuje kako treba...

takodje porucio case mate barely there (2 komada,.crnu i bijelu), savrseno zadovoljan (dhd). Savjet za ostale: mozete da porucite direktno sa sajta, ne treba vam paypal, samo kreditna ili debitna kartica. Stize za manje od 20 dana... B)

sent from my nokia 3310

Gde mogu kupiti ovu oblogu?
U kojim bojama ima?
Hvala

Za moj Galaxy S, kupio screen protector za 300din, neki noname, kineski. Ne vidim da mu nešto fali. :)

Imam neku ultra slim futrolu (450din, noname) i to je to. Kupio sam za 300din i case iz atačmenta, idealno paše, radi posao, samo možda suvišna stvar, ako se koristi futrola.

Stvarno ne znam tačnu adresu, niti telefon. Kada se ide od Slavije ulicom Kralja Milana i preseče Resavska, prođe pekara "Hleb & Kifle" :D i odmah tu sa desne strane ulice u pasažu ima neka mala prodavnica. Bilo je raznih boja, roze, bela, crna, siva, providna, ... Na ulici je istaknuta negde tabla, ako prošetaš tom deonicom sigurno ćeš potrefiti radnju. :)

Iskljucivo koristim futrole od tekstila koje su iznutra oblozene nekim mekanim materijalo,do sada su mi ne zamenljive,probao sam i druge no hvala lepo.
Ocuvaju telefon od ogrebotona prasine i padova

78270224.jpg

76717327.jpg

73340483.jpg

ja cu da porucim jos jednu (mozda i dvije) sa www.case-mate.com :) Salju ovamo, ne treba pay pal i sl, radi sa obicnom vizom, a pride daju akciju povodom dana Majki, pa da podijelim info o popustu sa vama ;)
Use coupon code "moms11" to get 20% off site-wide, excluding Audio Accessories. This offer is only available at www.case-mate.com. Offer expires at midnight EST 05/08/11 - no rain checks.

Da li je neko koristio ove Euit futrole za Galaxy S? Kakve su?

SASGHGALAXYSETUI.jpg

ja cu da porucim jos jednu (mozda i dvije) sa www.case-mate.com :) Salju ovamo, ne treba pay pal i sl, radi sa obicnom vizom, a pride daju akciju povodom dana Majki, pa da podijelim info o popustu sa vama ;)

Vidim na tom sajtu da je cena za Wave Gelli Case snižena na sa 14.99$ na 9,99$. Kolika je cena sa poštarinom kada se pošalje u Srbiju?
Inače sam kupio CAPDASE SOFT JACKET 2 XPOSE - silikonsku oblogu za Wave(i u pakovanju ide dosta kvalitetna folija za ekran) sa našeg sajta SzM(verujem da znate svi o kom je sajtu reč) za 1.499din. plus poštarina do Kule, ukupno 1.750din.

Poslednja izmena:
mislim da me je postarina za 2 case-a izasla manje od 5€, ne sjecam se koliko tacno (mozes sam da provjeris, prijavi se kao da si kupac i ukucaj sve podatke sa adresom, i izbaci i postarinu)

Danas mi stigao ovaj silikonski trip :smoke:
Teracell Silikonska Obloga (Soft Jacket 2 Xpose)
silik_teracell_01-250x250.jpg

Ovako izgleda otprilike, naravno drugaciji je izgled za moj telefon.

Lepo je ''skrojeno'' bas za Wave, nema onaj silikonski dsmra cega sam se cimao :-devil-:, lepo izgleda, ima sve potrebne otvore precizno odradjene [za micro usb, kameru, blic itd]..
U svakom slucaju u Zerbiji nema nista bolje za Wave po nizoj ceni- 750din.

Poslednja izmena:
drago mi je da si zadovoljan |)
jel silikon ili plastika na kraju ? (ako ne znas da procenis, probaj upaljacem |PPP ) meni deluje da je od slicnog materijala kao moja ovako sa slike, ali opet slika ne mora da bude relevantna

Ma silikon. Valjda :d
Neki cvrsci oblik silikona i prezadovoljan sam jer je telefon tezi i bolje lezi u ruci i ne kliza kao ranije, e sad moze da mi ispada koliko oce :smoke:

Air%20Jacket%20Case.jpg

Koristim Air Jacket for iPhone 4, kupljenu u iPhone serbia, placena 1600, dobih uz nju i prednju foliju, krpicu kao i gumene " stitnike" za zenski konektor na telefonu kao i kapicu za usb :D kako se prasina ne bi skupljala, nije losa stvar. Nasao sam i ultra fensi masku od alkantare i nju planiram da kupim uskoro.
Ova mi se za sada jako svidja, diskretna je i nije glomazna i stiti zadnji deo od grebanja sto mi je najbitnije

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Procitah ceo thread i niko nije spomenuo www.clear-coat.com . Pazario sam full body protection i savrseno lezi,ni ne primecuje se uopste da je na telefonu.Vidim da je ovi testeri hvale vise od invisible shield na netu.Skoro da ni ne ostaju otisci prstiju na fonu.I po meni veliki plus je dozivotna garancija i besplatna zamena u slucaju neuspesne instalacije iste na fonu.
Nema je nigde na prodaji po EU sem da se naruci sa njihovog sajta.Kako ce se ponasati na duze staze ostaje da se vidi.

Sent from my Desire HD

daju odlicne garancije, koliko vidim :Klanjanje Kakav je osjecaj pod prstom kad se skroluje i je li umanjena osjetljivost ekrana?

Osetljivost je ista,nema razlike uopste,posle nekoliko dana sam i zaboravio da je tu ;)

Juce stiglo: Back Cover
Dostava je trajala 17 dana? Malo se oteglo,... Samo su ledja ofarbana, nedostaje zadebljanje sa unutrasnje strane za mem.karticu. Plastika je jeftinog kvaliteta, ne uleva neko poverenje, ali videcemo. Izrezi za dugmad savrseno pristaju, nema klimanja i "disanja" plastike. To je to, iskreno, ocekivao sam bolji kvalitet za jedno 30% u najmanju ruku.

Danas mi stigao ovaj silikonski trip :smoke:

silik_teracell_01-250x250.jpg

Ovako izgleda otprilike, naravno drugaciji je izgled za moj telefon.

Lepo je ''skrojeno'' bas za Wave, nema onaj silikonski dsmra cega sam se cimao :-devil-:, lepo izgleda, ima sve potrebne otvore precizno odradjene [za micro usb, kameru, blic itd]..
U svakom slucaju u Zerbiji nema nista bolje za Wave po nizoj ceni- 750din.
Kako ti se cini kvalitet? Posto vidim da je ta najjeftinija kod ovih svezamob, a vidjam na ebayu da ima i tipa po 1.5 funta slicne :).

Ja sam skroz zadovoljan. :)
Nema ovde sta posebno da se istice, ja sam se cimao da nije onaj najgori kvalitet + lose dimenzije, npr zaklonjen blic itd ali imas preporuku za ovo.
Da dodam da mozda moze da se nadje po 150din nizoj ceni, u petak sam u jednom servisu video istu ovakvu za desire za 600din al boze moj, sa dostavom sam platio 350 din vise ali nema veze :)

Dakle, kao skrojeno za Wave, odlicno stiti telefon i sto je najbitnije- telefon uopste ne izgleda ruznije, sad je umesto u fensi, u nekom sport/autdor fazonu :)
I ne vidim potrebu za izdvajanje vise kesa za nesto slicno.

Poslednja izmena:
Previse se cimate oko telefona koje ionako menjate za godinu dana :) Mnogo gadno izgledaju telefoni sa tim oklopima, koliko god dobro stitili.. Ne znam kako vam nije bolja opcija sa koznim futrolama, koje stite telefon dok je u dzepu, kad si negde na duze vreme izvadis ga i stavis na sto, bez futrole.. izgleda onako kako treba da izgleda a ne sa nekim oklopima s kojima ne prepoznajes koji je model u pitanju :)

E ti kad ne bi kontrirao.. :d
Pa Wave je klizav u pm, a to cesto moze da bude problem, plus ja svaki dan vozim bajs, priroda neka i ne mogu da pazim da li ce da ispadne iz dzepa itd.
I zato ne vidim razlog da dajem mnogo kesa ako ovo za 600,700 din odradjuje posao. A telefon uopste ne izgleda lose, cak je dobio taj outdoor smek a to mi vise odgovara od fancy alu izgleda. I dalje izgleda super a zasticen je odlicno.

Ok ok, to je dobar razlog.. zanemari moje kontriranje :d ;)

Pa da, sta je 700din u poredjenju sa totalno unistenim kucistem telefona :)

Pošto sam odlepio foliju sa ekrana, a mrzi me da sad idem i tražim to po gradu, mislio sam da naručim ovu sa SveZaMob sajta, jel probao neko, valja li?

@hsv.stoned
E, jel imaš neku sliku fona kako izgleda u tom silikonu? Ako ti nije problem postavi... Inače, sa tom oblogom na sebi, teško da može da stane u futrolu, pa me zanima kako ga nosiš? Direkt u džep, torbu, ili imaš još neku dodatnu futrolu u koju ga pakuješ prilikom transporta?

Aj slikacu kad uzmem fotoaparat.
Ma kakva futrola pored ove obloge, samo stavim u dzep i to je to :) staklo se inace ne grebe, gorilla glass.

Vrh Dno