Šta je novo?

Sta imate od futrola i zastitnih folija

Meni je Case-Mate Barely There za SGS taman, jer vise ne deluje previse lagano :)

Dok sam imao Desire, vec je pomalo smetala.

Stigla cm POP case pre nedelju dana i mogu reći samo reči hvale za istu koja perfektno leži na telefonu.Uredjaj deluje za nijansu glomazniji ali i sigurniji i jako lepo izgleda.preporuka

Sent from my Desire HD

Jel moze da me neko uputi gde ima neki OK case za Wildfire da se pazari, tipa kao Case Mate Barely there?

sto ne porucis direktno od case mate-a?

Nije za mene, nego za prijateljicu. Naravno odmah sam joj isto i preporucio (ali je za Wildfire 25$ + 5$ shipping) sto joj je bilo previse.

Video sam da je za SGS bilo nekih slicnih futrola kao CM (da ne kazem kopija) po dosta nizim cenama.

Pa otuda i pitanje :)

za wildfire ima samo gelli, a ona je samo 5$, rasprodaja, ako joj je i to mnogo, e nek ide sve... :d
http://www.case-mate.com/HTC-Wildfire-Cases/HTC-Wildfire-Cases.asp
PS Ako je to mnogo, mogu da joj zavrsim popust 20% ;) (imam promo kodove, ako kome treba)
PPS Evo da podijelim sa svima:
july4_hero1.jpg
july4_hero2.jpg

jos 4 dana fore

@joriq

hvala na predlozima i ponudi...

:wave:

iskoristi popust, imas jos 1 dan fore ;)

Ja uzeh pre neki dan Desire S u Telenoru, od silne radosti:laugh::laugh::laugh:, zgrabih prvu kožnu futrolu koju sam video.
Neka HTC original, extra koža ali nisam odmah provalio da je za Wildfire pa mi sad Desire S štrči nekih 5mm. Par dana mi nije
smetalo, onda sam preko neta naručio nekog silikonca i tu su mi njihovom greškom poslali oblogu za Sensation. Skroz sam prs'o.
Bacio sam nekih 2k bez veze, razmišljam da naručim CM Barely There ali kakva me karma prati možda mi stigne neki deo za bike.
Inače site sa kog sam naručio silikonca je SveZaMob, totalni indijanci, izbegavajte ih u širokom luku.

svezamob su poznati po neprofesionalnosti, podsecaju na hong-kong ekipu sa ebaya

jel zna neko gde da kupim futrolu za lg p990??? Hvala unapred...

ili barem neku dobru prodavnicu u bg-u...

jel zna neko gde da kupim futrolu za lg p990??? Hvala unapred...

ili barem neku dobru prodavnicu u bg-u...

Pogledaj na okretnici tramvaja 5, 6, 7.. Konjarnik. Ja tu uzeo za Wildfire cisto da imam neku, jer su mi bili prekoputa posla, ali se ispostavilo da je odlicna, 500 i nesto dindzi sam platio, imaju raznih.

Šta koristite za Nexus S? Gledao sam malo folije, Brando nema (za sada) za njega, invisible shield ima ali nisam nešto preterano zadovoljan sa njim, nije tako jasna slika a i malo se "lepi" kada je ovako toplo vreme. Nabavio bih za Nexusa neku foliju za ekran, silikonsko kućište kao i neku kožnu futrolu (pull tab). Ajmo, predložite... :)

Hvala na prelozima :p

Imam još jedno pitanje za vas koji skijate (ili se bavite nekim zimskim sportovima)... Kada skijam i stavim telefon u unutrašnji džep posle nekog vremena od kondezacije postane strašno vlažan/mokar. Koliko ovo može da mu škodi? Postoji li neki torbica ili nešto slično što ne propušta vlagu za ove situacije?:)

Dzabe ti torbica koja ne propusta vlagu, toplo-hladno mora da dodje do kondenzacije vode.

Za HTC Wildfire S:
Da li je neko na teritoriji BG centar,NBG, Zemun našao nešto prikladno, prvenstveno futrolu za na pojas? I naravno gde? Bazao sam juče po TC Ušće i ništa.

Koje folije su najbolje i da li mogu da se nabave kod nas ili se iskljucivo narucuju sa stranih sajtova? U principu nisam ljubitelj tih folija, niti mislim da ima neke preterane potrebe stititi gg, jedino sto mi je bas upalo u oci je koliko su otisci prstiju manje upadljivi na foliji nego bez nje

Sto se tice Zagg InvisibleShield folije ( varijanta samo ekran ) dobija se malo veci komad tj. kad skinete deo koji je za ekran ostane jos ( a to je isti materijal ) tako da ono sto mozete uraditi
a) iseci tanke trake samo za coskove i njih zalepiti na isti nacin kao i na ekran , kod zakrivljenja koristiti dlanove )
b) ako ste malo spretniji mozete iseci skalpelom tacno onako kako odgovara stranici telefona i tako zastititi i nju a platiti manje nego za komplet koji ima folije za ceo tel.

Oni prodaju i tzv. Zagg skins gde mozete odabrati neku od ponudjenih ili cak staviti sliku po zelji na zadnju stranu svog telefona i tako ga i zastititi i ukrasiti i uciniti ga jedinstvenim

Za moju N 5800xm uzeo sam malu, lepu futrolu, ona koja ide uz Logitech VX nano misa.

Htc 7 Mozart, cell tera (siva) i foliju za njega.

Razmisljam da narucim direktno futrolu iz Case-Mate. Vidim da je case + postanski troskovi 31$. Kako sada funcionise sa nasom postom/carinom? Znam da je pre par godina bio kriminal.. naplacivali neke spediterske usluge, lezarinu... Jel ima neko da je nedavno narucivao nesto slicno?

I jos jedno pitanje - jel postoje dobri i losi screen protectori. Vidim na e-bay ima od nekih simbolicnih cena pa do par desetina dolara? Jel ta razlika u kvalitetu (prijanjanje, odziv ekrana kroz foliju...) bas tolika?

onu za pojas nosim klasichnu pravljenu kod sova-e, za ispod miske nosim neku italijansku ... da
sad ne ustajem stoji u ormanu ... iz vojske imam i onu futrolu sto se kachi na opasach i na nogu ...
samo ... folije ne koristim :)

Posto je ovde ocigledno nemoguce kupiti krstenu foliju (bio sam u uscu, ono tamo mi deluje kao najobicnije kinesko djubre), moram da porucim preko neta. Koju mi preporucujete, Brando, Zagg IS ili nesto trece? Razlika u ceni je mala, tako da to nije previse bitna stavka

Razmisljam da narucim direktno futrolu iz Case-Mate. Vidim da je case + postanski troskovi 31$. Kako sada funcionise sa nasom postom/carinom? Znam da je pre par godina bio kriminal.. naplacivali neke spediterske usluge, lezarinu... Jel ima neko da je nedavno narucivao nesto slicno?

I jos jedno pitanje - jel postoje dobri i losi screen protectori. Vidim na e-bay ima od nekih simbolicnih cena pa do par desetina dolara? Jel ta razlika u kvalitetu (prijanjanje, odziv ekrana kroz foliju...) bas tolika?

sto se tice CG, meni je sve stizalo bez problema, i bez carine i ostalog: sta mi skinu sa kreditne, to je to. 3x sam do sad porucivao sa CM sajta. Osjetljivost toucha je cini mi se ista sa i bez CM screen protectora

Ja sam narucio 2x futrole sa Case Mate sajta bez ikakvih problema, a cak sam i popust iskoristio...
Stiglo u Srbiju bez dodatnih troskova.
Kad sam stavljao foliju zabrljao sam i unistio je, ali sam poslao mejl ljudima iz CM i poslali su mi besplatno jos 2 screen protectora.

Moj ortak je narucio 3 futrole (SGS, Blackberry i iPhone) i naplatili mu i carinu.

Izaslo je 23 evra po komadu.

meni je juce stigla treca posilja od case mate-a, i nikakve dodatne troskove nisam imao, mada me jeste izasla ~23e sa postarinom (Barely There za DHD)

Pa za SGS je bila oko 25 dolara, posto je postarina free za 3 stvari. Sto znaci tipa 18 evra max, al eto....

Kada sam kupovao za Desire, isla je samo jedna i nisu nista carinili...

cek, porucis 3 stvari na case mate sajtu, i postarina je free? Nisam to vidio?

Prijatelj je narucivao 2 stvari, pa je pitao mene zelim li da se ukljucim u narudzbinu iz tog razloga :). Sa druge strane naplate ti carinu, bar je tako u nasem slucaju ispalo.

Vrh Dno