Šta je novo?

Sta imate od futrola i zastitnih folija

Sad gledam na CM sajtu http://www.case-mate.eu.com/where-buy/ imaju distributera za Srbiju cene jesu veće od njihovih preporučenih ali koliko vidim da cena na kraju izađe ista kao da poručite sa CM sajta sa poštarinom naravno sve to ako ste iz BGD-a dok je za nas u "unutrašnjosti" skuplje ukoliko se kupuje preko distributera u Srbiji nego preko neta pošto pošto ima i poštarina!

Za Galaxy Ace uzeo na Ebayu za 6 evra, posto je ovde izbor nepostojeci...
Za te pare ja sam odusevljen. Odlicno je legla na telefon, a i sam telefon sad bolje lezi u ruci. A nije mnogo ruzniji :d
PS. Slikano sa drugim telefonom, pa se i ne vidi bas lepo...

Prilozi

• Image009.jpg
    Image009.jpg
    424.3 KB · Pregleda: 127
  • Image012.jpg
    Image012.jpg
    330.4 KB · Pregleda: 146
Jel može link?:) Kako se drži telefona? Jel "labava"?:)

Definisi labavo :)
Kako ga stavis tako je. Tj. hocu reci da telefon u okviru futrole ne moze da napravi ni makac, drzi se cvrsto. Jedino posto je silikonska, moze malo da se nategne sa strana, ali ne slucajno. E da, lakse se pritiska power dugme, ne moram da ga "trazim" sad, dok je bez futrole dosta uvuceno...
Eve i LINK :wave:

iPhone 3G 8 GB nosim u celly design koznoj futroli. Kosta 20e, unutra je uradjena od specijalnog materijala. Futrola je radjena posebno samo za iPhone 3G(S).

Ne mogu da je nadjem nigde na netu da postavim link.

...........
Evo nas opet, bez uvreda ali molim te objasni "specijalni" materijal?
Restlovi od Superman-ovog plasta?

Sve radjeno za iPhone je posebno i od specijalnih materijala ;)

U ne, to sa klipa bas landara. To je zato sto je taj silikon bas tanak i elastican, dok je ovaj deblji i prilicno neelastican... Kazem, ne moze slucajno da se nategne, tako da mislim da je ok.
Nije kao Barely There, definitivno je there, ali za te novce ;)

Sad gledam na CM sajtu http://www.case-mate.eu.com/where-buy/ imaju distributera za Srbiju cene jesu veće od njihovih preporučenih ali koliko vidim da cena na kraju izađe ista kao da poručite sa CM sajta sa poštarinom naravno sve to ako ste iz BGD-a dok je za nas u "unutrašnjosti" skuplje ukoliko se kupuje preko distributera u Srbiji nego preko neta pošto pošto ima i poštarina!

Jos da im sajt radi....

Opet sam uzeo ovu Teracell silikonsku oblogu, 600din u Va.

5552361.jpg

3366071.jpg

malo ubija onaj premium izgled telefona ali meni je to i bio cilj ;) Da ne sljasti Wave onoliko, plus je telefon prilicno otporan, svaki pad osim na displej je smesan.

Takodje telefon ne klizi u dzepu i smanjena je mogucnost da ispadne iz dzepa kao i iz ruke. U svakom slucaju za 600din dobra kupovina :smoke:

Cekam da stigne:
220841171296

Dajte predloge za dobru futrolu za smartphone. (Lg hub)

I mene zanima nešto za sgs2 :D

Neka kožna futrola, kvalitetna. I zagg shield me zanima :D

Poslednja izmena:
za sgs2 i dalje case mate preporucujem... vidi izbor na sajtu...

na kom sajtu, gde to ima kod nas? može i pm ako je protiv pravila becnha

Google it ;-) a moze direktno sa sajta da se poruci, obicna kreditna kartica...

Mesh case futrola za galaxy s2,to su one futrole sa rupicama, kvalitetna ona meka plastika, jos ima rupice da se bolje hladi telefon, lepo ga stiti, jos ako je u crnoj boji kao telefon skoro je neprimetna. Ja je imam u roze boji :)

Danas sam pozeleo da imam takve "gace" za telefon kad mi je mob ispao iz futrole :S:
Sad imam gornji deo telefona koji kao da ga je neko tretirao smirglom. :( :( :(
Popizdeo sam, a telefon koji sam pre toga imao za 2 godine nisam nijednom izgrebao niti bilo sta, sa ovim me nesto nece :(

Baš mi žao... Iz koje futrole ti je ispao?

Comicell... Malo se futrola razradila, ja je drzao u levoj ruci dok sam desnom vadio sluske iz dzepa. Valjda nisam obratio paznju, stisnuh futrolu i telefon samo iskoci i paaaf! na asfalt. Sto je najjace nije se dezintegrisao, i nastavio je da radi normalno. Samo otpao poklopac pozadi od udarca, ali je neostecen.
Evo i slika futrole, posto ne znam tacnu oznaku. Uzeo sam je u svezam** .

U principu sam zadovoljan, nije se skoro nimalo ostetila za ovih 3 meseca, ali eto malo se otegla + ja nezgodno drzao i nastalo ovo:

Sta mislite, ima li sanse ovo nekako da se sanira? Ovaj plasticni deo kapiram da posle malo popunjavanja i dooooosta poliranja moze opet da se izvuce, ali ovo hromirano me brine, tu mislim da nema spasa. :(

Mesh case futrola za galaxy s2,to su one futrole sa rupicama, kvalitetna ona meka plastika, jos ima rupice da se bolje hladi telefon, lepo ga stiti, jos ako je u crnoj boji kao telefon skoro je neprimetna. Ja je imam u roze boji :)

Otkrij nam da li ima u Beogradu i gde :)

@dule Probaj u temi sgs2 ili sgs1 da staviš slike i pitaš, tamo verujem da je to neko već radio :)

@gasmias taj mesh je extra samo mi je malo skup...

@ Septimus Ja sam jednom videla na limundu jednu takvu, jednom samo i to za galaxy s, vise se nisu pojavljivale. Mozda moze tamo da naleti mada sumnjam

Ima li neko ideju gde kod nas mogu da se nadju tvrda ledja (hardshell) za Arc S?

Vrh Dno