Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Da, fabrički je tako.
Tu sam druze,malo vise u Z3 compact temi pratim lagani review dark sidea.Gde je fain2daniel da nam prica jos o fonu
Jesi slikao skoro nesto,ja uvek izgubim onaj tvoj flickr nalog,ne znam kako te nisam addovao za pracenje do sad?
Kako ste zadovoljni korisnici Z3 zvukom na slusalicama?
I da,kakvi su zvucnici,jesu bas dobri,glasni?Video sam da ih porede sa M8.
Signal ti je uzasan.plus,nemoj bateriju da svlacis na 1%, prica se da je to lose. Puni je na oko 15-20 ako mozes.
Daj neku sliku te coper verzije ?![]()
To je dobro za kupce.Gledam sada na oglasima kod nas.. Brzo mu pada cena. Od 420 do 440e. Steta sto tako brzo padanje nije kod nekih drugih proizvodjaca,npr htc. Mada videcemo sledece god![]()
Kao što je bila i žalba.
Ljudi,ili je meni zapala dobra kamera ili pojedinci ne znaju da fotkaju.moj z3c odvaljuje čak i na 8mpx.ja sam jako zadovoljan.
Vidis, ti si imao Note 3 i iphone koji imaju odlicne kamere pa si veoma zadovoljan kamerom na Z3c. Neko ce sa slicnih telefona da predje na Z2/3 i da kaze da je kamera losija. Isto tako ima ljudi koji ce preci sa nekih drugih boljih telefona i bice zadovoljni, odusevljeni ili smoreni tom kamerom. To je sve relativno. Kome odgovara - odgovara, u svakom slucaju postoje i druge android kamere slicnih karakteristika, bitno je da su svi uredjaji novije Z serije odlicni u skoro svakom mogucem smislu i da su kompromisi minimalni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari